Ідіоти і кліщі.

Я екстрений дослідник, і тепер біотехнолог, за останні 7 років я займаюся клітковиною, зокрема, розробкою, тестуванням та виробництвом тестових систем для діагностики. Я вірю, що небезпека кліщів була очевидна кожному. Немає деталей, але очевидно. Я розумію, що заливка кави для ноутбуків, швидше за все, пік-t ноутбук, хоча в плані технології я є повним короном. І ті, хто далеко від кліщів і інфекцій, очевидно, знають, що кліщ є надзвичайно поганою для укусу людини. Тим не менш, якщо в Сибірі була покусана. Виявилося, однак, що ідіоц лікує енцефаліт з парацетамолом живе серед нас і здавалося б досить сане. Історія про idiocy, деталі про зубчасті біти - що станеться вам для цього і де жити нижче.

Я надихнула написати повідомлення від мого друга, за яким багато неприємностей. В цілому дуже поважна людина і, на мій погляд, набагато більш чуйний і практичний, ніж я. Цей дрібний громадянин відмовився піти в кільбарок, оскільки він був хворим. У ході запитань виявилося, що десь на шляху від Владика до Санкт-Петербурга, пекло його десь. Три тижні пропускаються, температура стрибала до 40, почалася лихоманка - все це "збудливо" обробляли парацетамолом і гарячого чаю з лимоном. Під час півгодинної (!) розмови з пучком медичних умов і триповерховим матом вдалося переконувати його, щоб пожертвувати кров за клітковиною. Результати випробувань: бореліоз - напевно, енцефаліт в питанні. Результат бесіди з дуже якісним фахівцем інфекційних захворювань: при зовнішніх проявах він виглядає більш схожим на енцефаліт. Результат бесіди з пацієнтом: «що говорить мені, що це не бореліоз», «Я не можу йти до лікарні зараз, у мене є робота. Якщо я їду до лікарні, я втратию свою роботу, - і (пам-па-рам!) «Так, я знаю, що я можу піти сліпий/деф/фелл параліч, але я дорослий, і я зроблю рішення себе. Для всіх самовизначення казкових фетрів, а також для тих, хто не в темі інформації для думки:

Тіки та інфекції

Є так багато кліщових інфекцій. Крім енцефаліту і бореліозу, які більше або менше на слухі, це також діткиоз, цекетціоз, granucitic анаплазмоз, моноцитний екрліхиоз та інші інфекції язика. Все це щастя, що ви отримуєте, як тільки ви лікуєте, - збудники всіх цього filth живуть в слину. Але не кожен кліщ, і не повний набір. Тут, як і при випадковому сексі без презервативи, це не факт, що після нього ви знайдете СНІД, гепатит С, сифіліс і гонорея. Але не існує сумнівів, що все це пройде. Повернувшись до кліщів - швидше за все (і найстрашніше) отримати енцефаліт і бореліоз.

Що це таке?

Енцефаліт. У хорошому випадку ви будете відключатися з невеликим шаром, і в хорошому випадку ви будете вмирати. Але ви, ймовірно, паралізовані. Легко руки, або один з них. Він ніколи не закріплюється. Ви також можете стати сліпими та/або глухими. В основному, якщо у вас є таланти і кулі, ви можете зробити кар'єру в науці. Приклад Михайла Чумакова. У віці від 28 років він пішов до Сибіру, щоб вивчити злоякісні і невідомі захворювання в цей час. Захворювання виявилося, що це енцефаліт, і Михайло мав реалізувати свої ідеї про те, як його лікувати. В результаті він не тільки пережили, але і, глухий і частково паралізований, протягом десятиліть займався вивченням захворювання, з якого він зазнав так жорстокого поводження. У цій галузі досягається велика угода, а в кінці привертала його до Інституту. Для колег з вивчення внутрішньої особи, яка мала енцефаліт на 56 років. Будь-який, хто не спокусив таким героїчним проспектом спокушання на обличчі хвороби і смерті, робіть на увазі наступне: якщо ви трохи потрапили кліщ у європейських землях, швидше за все, це буде зробити. Ми і кліщі не особливо інфіковані – згідно з різними джерелами від декількох відсотків до декількох десятків відсотків, і відмирають від кліщового енцефаліту 2 осіб з 1000. Не означає, що ви будете щасливими. Якщо ви укусили від кліща в Сибірі або Далекому Сході, це набагато сумний. Ви можете отримати Далекий Східний енцефаліт, і 80 з 100 осіб померти від нього. Можливо, ця фігура була трохи нижче, якщо вона не була для рівня фінансування для медицини і «простудність» отримання в лікарнях в цих частинах, але навіть з цими факторами, вона лякає.

Бореліоз. Все починається з високої температури і ось ці красиві кільця на сайті прикусу (науково - еритема):

Тоді наш улюблений параліч, тільки цей раз він не своїми руками, це його обличчя. Потім виникають проблеми з суглобами (наприклад, дикими болями в них, в міру неможливо рухатися), з серцем, баченням, слуханням. Потім шкіра стоншує, стає сухим, як пергаментний папір і йде плями синю. У нас є багато проблем, і кожен так інший. Деякі люди з хронічним бореліозом стверджують, що це гірше енцефаліту. Це правда, вони запевняють мене, не ті з хронічним енцефалітом.

Що робити перед укусом: вакцинація проти енцефаліту. Тепер це занадто пізно, щоб зробити це, але якщо ви пам'ятаєте про це поруч Лютий, потім просто гойдалки в сезон, щоб зробити це. Уважайтеся, що це триступеневий – ви будете захоплені три рази, в певному інтервалі. Якщо у вас вже був енцефаліт, ваш імунітет є тривалим. Якщо ви знову хворіли, ви будете новим словом в медицині. Вакцинація вважається найбільш ефективною. Якщо у вас є вибір, візьміть імпортну вакцину. І не даруйте собі розлучення одночасно, щоб отримати щеплення від гепатиту, грипу, диявола в ступці. Вакцинації не є зоною, де оптова торгівля є прибутковим бізнесом. Для вакцинації бореліозу неможливо. Знову ж таки, якщо ви хворіли, нічого не зупиняє вас від забору.

Що робити, якщо ви прикусили. По-перше - ретельно витягувати клітку або ниткою або цим пристроєм:

Це ласо ручка. Продається в магазинах, таких як "Всі". Хтось бачив їх в аптеках і магазинах домашніх тварин. Принцип роботи полягає в тому, що з ниток. Про те ж саме, трохи зручніше нитки. Щоб вологий / забут складніше взяти, ніж з ниткою. У цьому сенсі пристрій зручніше.

Основна точка полягає в тому, щоб витягнути кліщ весь без відриву голови, яка має слинні залози, в яких бореля або вірусні частинки або хтось інший є кровотворним - добре, ви отримаєте його.

Якщо ви відірвати голову, заберіть її зараз, як шпилька, з голкою. Не забудьте обпекти голку в світлі полум'я.

По-друге - покласти клітку в баночку, пляшку, коротко, в будь-якому місці, просто взяти в лабораторію. Ми не пресуємо.
Третя, беремо кліщ для аналізу в СЕС. Якщо хворий кліщ, це не означає, що ви 100% хворієте. Але не допустимо ви будете в'ялені таблетки.
Четвертий - 10 днів після прикусу кров додається до бореліозу і енцефаліту. Метод дослідження ПЛР. Після 2 тижнів - для імуноглобулінів М до енцефаліту, після Z тижнів - для імуноглобулінів М до бореліозу. В цілому, ідеально, лікар повинен розповісти вам все це, але ідеальна не завжди буває. З результатами випробувань (позитивних) ми йдемо до лікаря. Ми не кладемо. Так само бореліоз дуже добре лікується при лікуванні на ранніх стадіях.

Хронічні помилки:
(1) Тіки не стрибають з дерева. Вони не стрибають на всіх. Вони скеля з трави або з кущів (вище 1-1,5 м на кущі кліща зазвичай не піднімається).
2) якщо у вас є енцефаліт / бореліоз, це не заразний для інших - ви можете ххати на них стільки, скільки ви хочете. Але якщо у вас є енцефаліт і ви годуєте маму, є можливість пройти його до вашої дитини через молоко. До речі, енцефаліт може бути зароблений п'ятою коровою і козячим молоком (необхідно).

Також господиня помітить.

Є клітковинні інфекції, які не так погано, як енцефаліт з бореліозом, і вони виявили лише кілька десятиліть тому.

Тому ви не будете протестовані в кожній лабораторії. Отже, якщо після укусу кліщу результати для бореліозу з енцефалітом негативні, але ви лежачи в лікарні на другий місяць з підвищенням температури, болем по всьому тілу, діареям і діагнозом «АРВІ в питанні», подивіться на хороший фахівець інфекційного захворювання. Тому що можливо, що у вас є, наприклад, анаплазмоз гранульованого анаплазмозу. Скоріш за все, ви будете вижити, і не прогрівайте наслідки, які бореліоз - енцефаліт. Але 2 місяці в лікарні з неясною діагностикою - це сором'язливий спосіб провести літо.

П.С. І пам'ятайте, що лише змінивши нашу свідомість - разом ми змінюємо світ!

Джерело: leprosorium.ru/login?next=%2Fusers%2Ftitikaka