Де йдуть Індіго?

浜у 涓 蹇

Найсвіжіші і неоднозначні теми нашого часу. Іноземні люди, народжені в 70-80-90-ті роки, в нашій країні вперше не прикріпили важливість, але в подальшому вони говорили про професіоналів, які стоять безпосередньо з підлітками і дітьми.

Здавалося б дивно, інші дивні, «від цього світу», і навіть психічно аномальні, інші розуміють думки і поведінка Індіго і діляться своїми почуттями одночасного співчуття і небезпеки про все, що відбувається в світі.

Дітям Індіго зацікавилися тим, хто більш-менш зацікавлений у паранормальних явищах. Але розважальні медіа розчаровують здібності дітей Індіго до своєї переваги. Скептики, навпаки, не приховують їх болгарки.
Як дізнатися це? Після вступу до підліткового віку, а потім в дорослість вони забуті.
Де йдуть Індіго? Як і що вони живуть зараз? Що відбувається до них 10, 20, 30 років пізніше? І чому Індіго стають менш цікавими для медіа років? Може бути, це не приносить користь когось?

Як журналіст, інтерв’ю з індигом дорослих було буквально “наповнення”, оскільки він виходить, що Індіго віддають перевагу приховати (наче багато молодих людей, які хочуть просувати себе будь-яким чином).

Вони живуть звичайним життям, не претендують на лаври електрики. Але не можна назвати «сірий мишей». По-друге, вони вимагають бути оригінальними захопленнями, соціальними та креативними. З явних причин їх імен не будуть розкриті.

Для того, щоб не відображати любителів Індіго, я відразу ж зроблю бронювання, яке багато провокативних і твердих, на перший погляд, питання попросили мене спеціально провокувати реакцію.

Так, Саша і Юлія виглядають як звичайні молоді люди. Юлія має два коледжі. І Саша ... випав з звичайної школи і не пошкоджує його на всіх.

- Саша, як ви закінчили тільки вісім сортів і випустили з школи? Чи здавалися Індігом збільшити інтелектуальні здібності?

Саша:Я ніколи не любила школу. Якщо я дізнався про тюрморт з першого класу, я дзвонила в зону. Я не міг думати, як все, робити, як і кожен інший, обіграв спеціальну ієрархію. Тісний час для всіх... Але якщо ви не любите всіх інших, ви знаходитеся як для вчителя, так і для студентів.

Юлія:Я мав ті ж проблеми у школі. Похід до школи був справжнім катуванням для мене. Це був кошмар. Більшість всіх це був сором'язливим, що я не розумію не однолітків, але дорослих. Я побачила свою кришку, їх гіпокри, їх гордість і жорстокість, їх пасивність і інерція. Вони сказали одну річ і думав щось абсолютно різне. Відсмоктування. Я спробував вбити себе один раз. З часом я зрозумів, що я хотів мені зробити і навчився, щоб претендувати. У мене були хороші сорти. Але я не розумію, чому це необхідно.

Чому так багато дітей не схожих на математику? Чому це так незрозуміло? Математика – це розуміння простору. Діти пам'ятають простір, що вони прийшли. Але вона повністю спотворена людьми, і тому відхилена свідомістю дитини. Математика може бути виконана набагато цікавіше про практичну сторону життя. Є повністю різні системи розрахунку.

Ви, напевно, чули про них. Розуміння алгоритмів може пояснити багато процесів, які відбуваються в матеріальному житті, і це буде цікаво. Але з якоїсь причини це передрогативність вчених, не звичайних людей.

Біологія і хімія є ще більш необхідними предметами, які можуть бути корисні в практичному повсякденному житті. Наприклад, знання власної анатомії у шкільному університеті повністю відсутні. Не знаю, як правильно харчуватися! Хімія навчалася окремо від свого тіла. Він не сказав, що хімія тіла була або що сталося з речовинами, які вводили його тіло. І найголовніше, як зберегти навколишнє середовище принаймні в державі, в якому воно спадало від нащадків. Не турбуючись про це... Про історію Історія, написана в шкільних підручниках, повністю розбіжностей і спотворює світогляд дитини. Історія

до У вас є будь-які ідеї про шкільну програму? Де б ви почали навчати людей?

Юлія:Астрономія, Природа та Анатомія. Я не просто говорити про фізичне тіло, але анатомія всіх органів. Це називається складом людини. Це єдиний спосіб розвитку душі. Далі дослідження і аналіз існуючих релігійних доктрин, не зміцнювати, але для того, щоб зрозуміти їх ідеалістично. Історія людства, гонщиків і людей повинні бути розглянуті, не як історія життя на землі, але в Всесвіті і в космосі загалом. Є така історія і таке джерело знань, а також артефакти з поточними можливостями радіокарбонічного аналізу більше, ніж переконливі, вони можуть бути доступні для суспільства, але деякі люди все ще не дозволяють їх розкриття масами. Люди сьогодні не мають права знати про минуле. Не знаючи минулого, ви не можете зробити майбутнє краще. Також необхідно зробити висновки про те, чому історія маніпулюється, щоб вона ніколи не була знову!

- Хм. Ви пишете нову книгу історії для дітей?

Юлія:Я можу писати про походження і структуру людини на Землі. Які люди вірять не відомо. Але ніхто не потребує. Наша звична історія - політика. Це про Саша... Я не знаю політики.

(Друга розмова з Сашам про історію викликала мені комплекс неповності.) Мої знання, навіть на рівні програми інституту, захоплені перед Сашинами. Саша добре виховує не тільки в історії, але і в літературі. І це людина, яка навіть не завершила вісім занять.
Саша і Юлія здаються абсолютно різними. На відміну від емоційної Юлії, Саша холодно і адекватно імена специфічних імен, точних дат і подій, описує роботи, публікації і твори відомих діячів. й

- Саша, здається, що ви навчитеся довго, але тоді, коли ви збираєтеся до коледжу?

Саша:Не потрібно для вчителів. Але я хочу, щоб я зацікавився. Я знаю, як відкинути зайву інформацію. Потворна поклажа знань не потрібна. Це без використання.

- Читання про Індіго, можна почути багато думок. Але нижня лінія полягає в тому, що суспільство не готовий прийняти вас. Зокрема, «заспокійливі і талановиті» піддаються постійному тиску, дуже ранні переживання духовної кризи, і, в кінці, вчиняють самогубство. Чому це відбувається? Ви так слабкі і так залежні від думок інших?

Юлія:Я страждав, бо я був дитиною. До тих пір я можу пам'ятати. Я нікому не слава. Але я не розумію, як ви можете бути щасливими, коли насильство відбувається на Землі. Як ми говоримо, сотні людей померли, включаючи дітей. Якщо вони померли від віку... Але померли від насильства, війни, голоду, несправедливості, хвороб, які можна вилікувати. Але це не сталося. Інші людські несправності. У нашому загальному будинку. Це зло болить мене. І я не знаю, скільки я можу взяти.

- Саша, що ви страждаєте?

Саша мовчить.
Юлія(луги): Саша має м'який ступінь аутизму. В цілому ... Іноді він боїться говорити. Але я знаю Саша теж страждаю. Люди забули, як почувати себе один від одного.

до Вона сказала, що Індіго люди в першу чергу відрізняються кольором аури. Це правда?

Юлія:Людина постійно змінюється. По суті, термін «індиго» придумав самі люди. Індиго може бути будь-яким. Як тільки зміни свідомості, аура змінюється. Невидимий духовний світ на власній, без керівництва Вони не можуть бути Потім їх аура набуває однорідного чистого кольору.

до Ви бачите колір власної аури? Який колір це?

Юлія:Я побачила свою ауру в якості дитини. Він був зварним кольором. Після опуклості я припинив бачити. Буває.

до Але у вас ще є які здібності? Розкажіть про них.

Юлія:Ось щось. Я можу відчувати людей з відстані. Часто я чую дивні запахи і звуки, які дають мені право сигнали. Але це не інтуїція. Я б не закликав, що вступ. Я відчуваю себе зло. Я також відчуваю енергію нещодавно покійної людини. Я можу мати власний досвід.

до Чи є це те, що люди відчувають під час клінічної смерті?

Юлія:Немає нічого спільного з смертю. Це просто інший стан. Ще одне тіло. Кожен має це. У цій державі ви можете зв'язатися з культурними, мовними, часовими та просторовими бар'єрами.

- Чому ви навчите мене?

Юлія:Я сказав вам! На жаль, не потрібно нічого спільного! Ми можемо самі зателефонувати одержувачу і узгодити зручний час і місце вручення квітів, а якщо необхідно, то збережемо сюрприз.

до Теорія розвитку будь-якої цивілізації схожа на людину, має на увазі народження, зрілість, річний вік і помирання. Коли ми очікуємо закінчення? Апокаліпсе так багато говорять про 2012 рік?

Юлія:Ноп. Не буде, якщо є єдність і толерантність. Люди не повинні бути відокремлені релігією. Я снию, що всі релігії будуть скасовані і люди запам'ятають правила, яким живе Всесвіт. Сучасна людина не далеко від тварин: оригінальний мотив війни примітив – територія і харчування. Їжа може розумітися як всі ресурси.

Апокаліпсис вже почався. Це просто хвиля, яка триває 30-50 років. Апокаліпсе не кінець. Це зміна. Світ почав міняти. Час витікає швидше. Вікування відбувається швидше. У XVIII ст. чоловік жив і думав більше, ніж він зараз. Дізнайтесь швидше. Швидко. Це погано. Людина не може триматися. Він працює з часу. Він піклується тільки про своє здоров'я і майно не помітить нічого. Багато людей, коли вони йдуть, відчувають вітер. Він особливий.

Саша:Хто хоче залишатися залишатися. У епіцентрі метаморфозу багато людей. Вогонь, вода і земля. Ви перезавантажте комп'ютер? Це майже однаково. Тоді час знову зайде повільніше.

до Ви прийняли рішення ще?

Саша:Я. Але я не можу сказати вам, що один.

- Юлія, і ви?

Юлія:Проживання Я допоможе людям, коли вони знаходяться в різних країнах. Я вже намагаюся це зробити.

- Чи ми всі гонни вмирають?

Юлія:Якщо ви отримуєте захворювання Духа, ви загинете. Такий смерть є найстрашнішим. Я вже говорив про душі загиблих. Але іноді я бачу ходьба трупи. На вулиці, на метро... Людина рухається, але всередині він мертвий. І я теж дуже лякаю тих, хто питання про існування душі. Так вони не відчувають нічого всередині. Це страшно.

- Саша, ви сказали "ресет." Що ви думаєте, що ви станете для нас після неї?

Саша:Точна копія нас. Але ще одне тіло.

- Чи буде це мені? Саша може бути специфічним?

Юлія: Саша означає тонке тіло. Це буде октава нижче або вище. Прийняти склад. Або деградація та втрати. "Апокаліпсе" означає, як людина змінює глобальне почуття. Не змінюється поступово, але в хвилях. Симулятивно, з Землі.

- Юлія, здається, що ви перекладаєте Саша. Ускладнюється діалог.

Юлія:Не потрібно перевести. . й

Чи належить земля людям чи кимось іншим?

Саша:Кожен пелюстка має свої істоти. Пелюстки частково взаємопроникні. Але інші відвідування Землі.

до Які цілі вони виконуються?

Саша:Різні. Вчителі. Люди. Дослідження. Генетика. Є престоли.

до Якщо хижаки захоплюють планету, будь-яка допомога нам?

Саша:Це питання складно. У космосі є закон, що якщо інтелектуальні істоти вбивають один одного на планеті, вони обробляються як поступаються. Матеріал. Ви можете зробити все з ним. Він може втратити всю допомогу і догляд.

- Земельні породи втратили, що все ще?

Саша:Ні, але ми підписали угоду.

до Який договір?

Саша:Примушені.

до Що таке Бог?

Саша:Сприяє створенню нашого будинку. Такі істоти рясніють у Всесвіті. Ці істоти відрізняються як люди.
Юлія:Після того, як людина змогла створити і змінити простір навколо нього. Уміння людини створювати, здатність створювати, є обривом Бога, атрофічною здатністю успадкуватися від цього

- Чому це істота створює такий світ? Він є жорстоким і недосконалим ...

Юлія:Це просто матеріал. Ось чому вона так груба. Для метаморфозу. Щоб змінити інший світ тонким. Для будь-якої речовини для зміни потрібно діяти грубо. Як спалювання.

до Як виглядає ця істота?

Саша:Я не знаю.
Юлія:Я теж. Але я думаю, що в нашому світі ми бачимо його як сонце. Ми всі діти цього сонця. Наша душа є частиною речовини, схожої на плазму. Ми зустрінемося з нами.

Юлія, як ти знайшов друг? Ви і Саша.

Юлія:Ми можемо відчути один від одного. Повернутися назад. Хоча ми живемо в різних містах. Кожен вирішує стати видимими. Зараз п'ять. Я маю на увазі, ті, які показали і зустрілися фізично. Але я недавно знайшов ще одну дівчину. Я випадково побачила свою картину в Інтернеті. І я розумію його відразу, без подальшого адо. вона теж.
У майбутньому ми можемо все об'єднати, як краплі. Багато відмов. Отримання темних індіго. Вони не розуміють себе, вони загублені, іноді вони сердитися і привернути увагу, роблячи навпаки. Насправді вони самотні і тривожні. Ми повинні бути більш дружніми і добрими. Але багато псуються власними батьками, суспільством та вихованням.

до Що робити?

Юлія:Жива. Кожен зайнятий власним бізнесом. Більшість цих випадків безглузді. Єдині речі, які мають те, що користь Світло.

до Що таке остання вигода, і Саша приніс до цього світу?

Юлія:Я дав надію на відчайдушний чоловік. Він на правій трасі тепер. Він використовував тверді препарати до. Ви, ймовірно, не вірите, але ви можете припинити наркоманію без допомоги спеціальної клініки.
А Саша стала абсолютним веганом. Я також намагаюся не їсти м'ясо забійних тварин, не використовувати косметичні засоби, які протестовані на тваринах, не платите гроші за неї ... до кого, хто збагачує себе на всіх це. Ще один друг шахти, яким ви називаєте Індіго, працює з дітьми, допомагаючи їм розвивати свою творчість. Діти люблять його. Команда намагається вижити з якоїсь причини. Невидимий світ не видно. Але є.

Юлію, я шкодую за нерозривне питання, але ви хочете мати сім'ю, дітей? Так як відтворюються індиго?

Юлія(серйозно серйозна): Так само, як і всі інші. Але це не мій план. Для мене дуже складно зробити таке рішення, щоб надати такий страшний будинок до нової людини. Я особисто знаю Індіго.

P.S. І пам'ятайте, що просто змініть наше споживання – разом ми змінюємо світ!

Джерело: olmins.info/kuda-ischezayut-indigo/.html