322
Правила щасливого життя
Євген Гапчинська
Зараз в інтернеті багато заяв відомих людей про життя. Є рекомендації з серії «право купити собі нове взуття», є східна мудрість, яка «це занадто пройде», є весільні скарги з серії «Я нормальний, але я не отримав нормальних людей...» і т.д.
Багато хто висловлює занепокоєння з точки зору того, що читачі, вражені, перевозять цю іноді філософію в своє життя. Але багато афоризмів тільки відображають психологічні проблеми, спотворення і розмежування їх авторів, оскільки їх життя свідчить краще, ніж слова. І я спробував формувати декілька основних правил щасливого життя. Я не претендував бути високими благними – просто принципами роботи.
Дізнайтеся, щоб побачити можливості у всьому світі. Не питайте себе, «Чи є можливість для мене?» і запитайте, «Що можливо для мене?» Якщо цей пункт здається неімпортантним для вас, то для читання немає точки.
Знайти бізнес, який ви хочете зробити. У кожному з нас деякі канали відкриті і працюють максимально легко, потрібно лише знайти їх. Якщо ви не знаєте нічого про себе, просто зробіть перше, що ви не знайдете, що ви не знежирите (або, можливо, навіть цікаві). Що відбувається за кілька тижнів або місяців. Це не так? Перемістити на наступні цікавій діяльності, спробувати її. До тих пір, поки ви не знайдете щось, що ви будете робити в будь-який час, навіть якщо ви не платите за це. Це ваша мрія робота. УВАГА! Лілінг на дивані, читання книг, перегляд фільмів та інших заходів, спрямованих на задоволення ваших інтересів і потреб є хорошим, але це не ваше призначення. Ви повинні знайти те, що ви будете робити для інших, для цього світу. Зберігати у зв'язку з відкриттям нових захоплень, розширюючи свій спектр інтересів - може стати час, коли старий улюблений бізнес вичерпається, і вам потрібно буде знову розпочати в іншій області.
Дивись один і шукайте можливості, щоб зробити вашу улюблену річ для більше людей навколо вас. Спочатку буде просто багато задоволення і почуття попиту, і в якийсь момент ви почнете платити за нього, і далі, чим більше.
Не чекайте когось, щоб приїхати і зацікавити вас, запропонуйте вам роботу, або закохатися в любові. Велике число людей займає пасивне положення з цих питань, в результаті чого всі чекають один одному, а ті, хто активний себе знайдеться. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу і узгодити зручний час і місце вручення квітів, а якщо необхідно, то збережемо сюрприз. Ми завжди залишаємо за собою право відповідати свою ініціативу або ні.
Інвестуйте у людей навколо вас, чи люблять це, родичі, друзі, колеги, сусіди або незнайомці на вулиці. Чим краще ви робите, тим більше весь світ реагує на вас у вашій роботі. Інвестуючи, ми входимо в стан достатку (навіть, якщо спочатку інвестували дещо процідити – ось головне, щоб не прагнути до чистого стану), дуже скоро він починає вилити на себе. Ми вдячні кожній людині за допомогу, що ви обслуговуєте світ. І завжди залишають вибір, щоб відповісти на вашу достатку або ні.
Подбайте про ваше тіло: свіжі продукти харчування, фізична активність, здорові звички – все це не пусте звучання, ви будете дуже швидко відчувати зміни сприйняття світу, в емоціях і звичайно в організмі! Енергетика, яка використовується для компенсування шкоди, що проводиться, тепер може бути спрямована на відносини, роботу, саморозвиток, світ навколо вас. Застосувати ваше життя поступово, починаючи з речей, які ви можете зробити. Це краще, ніж бути як руїна щороку і скаржитися і робити нічого.
Взяти відповідальність за життя. Помилки інших людей, коли це не найлегшим способом є мертвий кінець. Дивитися причину тільки в собі - все, що відбувається навчає вас, тому думають: що? Всі перераховані вище будуть застосовуватися тільки до цього пункту!
Автор: Анна Парваті
P.S. І пам'ятайте, що просто змініть наше споживання – разом ми змінюємо світ!
Джерело: anna-parvati.ru/pravila-schastlivoy-zhizni/