295
Чим шкідливі і навіть небезпечні звичайні шкарпетки
Дочка принесла в подарунок кілька пар шкарпеток. Що таке велика угода? А шкарпетки не прості, але корисні. Або досить, нешкідливий.
Що таке шкідливі та небезпечні шкарпетки, які мільйони людей щодня надягають по всьому світу?
Ось що. Ви помітили, що носова гума залишає помітний відступ на щиколотці? Іноді стає помітним тільки ввечері, а іноді практично відразу. Гумка носка безперервно занурюється в шкіру і тіло, що перешкоджає вільному кровоплину і лімфотоку.
Ви скаржаєте втоми і набряк ніг? Дуже ймовірно, що шкарпетки або гольф є причиною цієї проблеми.
Регулярне носіння таких «агресивних» шкарпеток призводить до того, що нога починає не тільки набрякати, але і поступово загусувати, деформуватися. Диффікулт кровоплину призводить не тільки до варикозної хвороби вен і тромбофлебіту, але і загострення запальних процесів в суглобах.
Ось мої поради. Подивіться на ноги. Якщо ви бачите носок гумки або гольф дроблення щиколотки або гомілки, візьміть ножиці і зробіть 4 дрібних акуратних ріжучих на гумці вашого хмільника. Ці шкарпетки не засмічують свого правильного місця, але вони не можуть бути шкідливими для здоров’я ніг.
Або подивіться на «право» шкарпетки в магазинах, які не мають гумок. Я зробила мене в Росії. Вони недорогі, але вони можуть зберегти ваші ноги.
P.S. І пам'ятайте, що просто змініть наше споживання – разом ми змінюємо світ!
Джерело: blog.gitt.ru/? п=91