Майкрософт почав здогадати про фотографії

Ні, не те, що представники одного з найбільших IT-компаній світу, одягнуті в мотлі циганські наряди і почали молитися пасерами, але щось з теперішнього популярного психіки в цілому. Під час конференції BUILD Корпорація Майкрософт оголосила про запуск сервісу «Як-Стар.net», завдяки якому кожен може завантажувати свої фотографії в мережу, після чого масив серверів Azure ретельно вивчає його і намагатиметься вгадати, як старі ви знаходитесь на цій фото.

І все буде добре, але тут з визначенням віку цей сайт не так добре, як я хотів би. Ви можете побачити фото вище - це журналістка Edganet Billy Steele. І він 31, не 41. Ваш хмелюстка не може проти завантаження власної фотографії (з них можна побачити на моєму аватарі). Я близько 26 років в цій картині. Але Як дав мені ще 24 роки. Ні, можливо, я дивлюся трохи загартованого і виснаженого Нарзаном, але не до того ж ступеня!

3610Р. 4200Р.

Деякі з користувачів нової служби більш щасливі і їх вік близькі до реальних. Але було багато тем і жартів про How-Old.net. Деякі з них я хотів би поділитися з вами.

Microsoft стверджує, що він зробив лише один день для двох програмістів, щоб створити цей API розпізнавання обличчя. Все почалося як жарт, який використовується лише 50 співробітників, але він швидко виріс до 35 000 користувачів. І тепер, що послуга стала доступною для громадськості, мільйони людей по всьому світу вже використовували її. опублікований

P.S. І пам'ятаєте, просто змінивши наше споживання – разом ми змінюємо світ!

Джерело: hi-news.ru