Моль секрет

Я покажу вам, що секрет молі, чому вони небезпечні і чому вони дають кілька метастазів, поступово призводять до смерті.
Молес, що вони? І чому вони погрожують життя? Молеса – «нативний» і діти народжуються з ними. Але чому люди захоплюють їх так багато, бояться їх і знають, що їх травма загрожує наслідками?

Діагностика
Я почав діагностувати мулі, доступні у людей методом ВРД. і знайшов, що в глибині кролів, паразитів личинок локалізовані - тричинелла або шистоми, ближче до поверхні шкіри - грибок (аспергілля - нігер або фумігат). І все це покрито пігментними клітинами – меланоцитами, що перенесли пігментний меланінов.

Висновок бджіл самому. З розвитком плода, плацента не завжди може захистити плод. Одиночні паразити, які проникли в плаценту, жіноче тіло намагається відійти від життєвих органів - ближче до шкіри.
личинка черв'яків, ті, які поширюють в основному через лімфатичний тракт, організм намагається принести під шкіру, і один з найбільш небезпечних видів грибів (аспергіллюс), живу в судинах, в шкіру. Там вони - личинка і грибок - живуть разом в судинному плексі.
До тих пір, поки вони не турбуються, або іншим чином дають поштовх до розвитку і розмноження.

Фетальне тіло також піклується про захист від одного з можливих стимулів - сонячного випромінювання, покриваючи все це "коммоналіт" з клітинами меланіну пігменту. Коли захист не стоїть і сонячні промені проникають в грибок аспергілла в достатній кількості, його розвиток, розмноження і поширення активуються. Fungi воліє жити в пігментних клітинах і поширюватися по всьому тілу разом з травленим меланіном.

При пошкодженні стінок оселі (з травмою, проколом, хірургією, опроміненням), паразити миттєво починають розмножуватися і «розташувати» до улюблених місць «стораж» в тій же спільноті: черв'яч і грибок разом з або без пігментних клітин.

Звичайно, в такій ситуації гістологічне зображення пунктуації або зрізу ураженого вузла стає дуже змішаним і погано зрозумілим. У випадках, коли гриби зустрічаються разом з пігментними клітинами, гістологи дають висновок - меланома, рак. Цей діагноз при відсутності лікування паразитів і грибів означає повільну смерть. У складній ситуації, коли імунна система виснажується, виникає узагальнення черв’яків і узагальнення аспергілявого гриба, поширення всього організму, в тому числі головного мозку (захворювання «відчуття фараонів») і швидка смерть. Це, на мій погляд, є секрет молі.

Чому, то, відповідно до популярної вірності, вважається, що хто має багато молів, він щасливий? Зрозуміло, таким чином, тіло плода показує, що вона мала силу принести інфекції, які проникли в плаценту на шкіру, під шкірою. При локалізації паразитів і розвитку в життєвих органах діти народжуються змінними захворюваннями або з вираженими деформаціями.

Подаруйте мені трохи ліричний відступ. Коли я думав про те, що відбувається в організмі людини, коли гомеостаз (природний баланс) порушується і чому паразити починають розмножуватися практично нестерпним, порівняння з диким життям прийшла до розуму.

Думка лісу. Багато залежних рослин, що живуть в хорусі дерева, поступово підкреслюють міцність їх хлібопродуктів. Так, наприклад, муслетея бере корінь всередині дерева, харчуючись соками, на ньому цвітуть і розсіює насіння. Цікаво, що це паразитарне рослина є лікарським засобом в народній антикаберній медицині - класичний приклад дійсно взаємовигідного симбіозу: вживання соків дерева, синтезу антигрибкових речовин, забезпечення здоров'я господаря в його інтересах.

І тепер уявіть ліс, що впливає на гриб, тобто, власне, найзвичайніший грибний ліс. Підмінює коріння, стовбур, гілки - ціле дерево, формує порожни, перетворює дерево в сміття. І як ми часто бачимо, дерево, яке виглядає як це здорово зовні, потрапляє в сильну порив вітру. Знаходимо все, що гнили всередині.
У той же час я поїхав до Карелії, в місцях, де дерева не раціонально вирізати на продаж до Фінляндії. Порушено природне балансування. Я бачив багато цих мертвих місць, де дерева повністю покриті цвілі, грибами. Місцеві ліси пояснили мені, що цей ліс, уражений грибами, не можна зберігати і дерева вмирають в цілих областях.
На цих прикладах можна чітко побачити, які варіанти простіше лікувати. Звичайно, легко позбутися від видимих, великих паразитів - мистлете.

Складніше зняти гриб. Для цього потрібно обпекти цвіль разом з корисними деревами. Що таке променева і хіміотерапія в онкології.
Біохіміки, які хочуть вигорнути пухлину, шукали спеціальні препарати. Але в їх пошуку вони базувалися на теорії розвитку раку шляхом порушення відтворення власних клітин організму. І гриби та інші паразити? Вони або залишають ці місця, оскільки продукти харчування для них більше не залишають через смерть опромінених клітин органу, або, подаються клітинами, ослаблені в результаті хіміотерапії, гормонів, вітамінів, мікроелементів, отриманих людиною при лікуванні, дають нове швидке зростання і метастази. Радіаційна терапія, як вогонь, вигорає власні клітини – як хворі, так і здорові. І гриби, які отримали радіаційні допінги, виростають в цій зоні мертвих і ослаблених клітин і ще більш інтенсивно розподіляють на інші місця. Ми повинні визнати, що зараз онкологи, однак, так далеко тільки як допоміжний метод, почати використовувати протигрибковий препарат (дифлкан).

Після того, як мої статті в газетах і книгах про секрецію кролів, пацієнти з хворобливими доонкологічними ураженнями почали застосовуватися до нашого центру або після їх видалення. Ми працюємо з цими проблемами легко, запобігаючи метастазуванню, розвитку меланоми. Але хворі, які були опромінені, діяли, ми не змогли допомогти. У цих випадках аспергілійські гриби стають дуже агресивними. Нагадуємо мене про оголеного ведмедя, який був окен передчасно. Якщо порушується «порушене королівство», його клітини швидко відступають через лімфовузли. На хірургічному видаленні лімфовузлів вони відповіли на зростання нових в арифметичній прогресії, і навіть геометрично. Видаліть два меланоми лімфовузли, у відповідь, 4 уражаються, 4 знімаються - 8 або навіть 16 з'являються і т.д. Більша операція, лікування, більш агресивні вони стають. Я вірю, що всі лікарі повинні слухати діагноз ДАР, тобто до апергілічної природи кролів, і разом думають про профілактику і лікування злоякісної меланоми. Видання

Автор: Ольга Єлисеєва

P.S. І пам'ятайте, що просто змініть наше споживання – разом ми змінюємо світ!

Джерело: vk.com/probujdeniechelovechnost