Тестовані методи визначення якості певних продуктів

«Нехай людина втрачає своє здоров’я, не знає значення для здоров’я. ?

«Щодо говорить здоров'я – найважливіше, але ніхто не тримає його. й

К. Прутков

Риба консервована. При покупці, крім дати виготовлення, потрібно звертати увагу на те, що номери були опуклими зсередини. (якщо підробка, то всередині). Для тих, хто віддає перевагу купити "Саїра" або "Параси в томатному соусі", необхідно пам'ятати свої номери кодів, які розташовані в нижньому діапазоні, після дати виготовлення: No 308 - "Саїра", No 352 - "Параси". І все ж риба в вакуумній упаковці краще не купувати, а також уникати консервантів.

Масло. Ви можете перевірити як в магазині, так і в домашніх умовах. Перед тим як купити сильно вичавити пальці - підробка пом'якшить як пластик. У домашніх умовах викласти опівночі в морозильній камері, при ріжучих, присутні відірвати, і підробку не буде.

Курячі яйця. Помістіть яйце в склянці води: якщо вона миється внизу, це засіб - свіжа, якщо до середини - можна ще використовувати, якщо вона попроситься - зіпсована.

Сметана. Упаковка повинна чітко вказувати на назву виробу - сметана (не «сметанка», не «сметанівка» і т.д.) Візьміть ложку сметани і поставте в склянку теплої води, якщо є осад, то це підробка, а реальна форма утворює однорідну масу з водою. Наявність крохмалю може бути визначена крапельним з йодом: якщо вона виходить синім, то його присутність очевидна.

Згущений. Рослинна олія часто використовується в виробництві. На етикетці слід зазначити, що молоко ціле. Якщо відварити, то справжньою є товста і не витікає з баночки (вставте чайну ложку в неї, вона не повинна падати).

Мед. Смарин на папері і горять, якщо мед натуральний, то він не буде горіти, але тільки розтопити. І якщо до нього додають цукровий сироп, то це буде нарізана. Не забудьте перевірити наявність крохмалю з йодом.

Шоколад. В даний час повинен сірий від температури краплі, тобто бути з в'язаним дотиком. Для цього потрібно трохи тримати в холодильнику, а потім над гарячою плитою або над газом.

Карамель. Для самої частини цей продукт синтетичний, і, як правило, яскраво фарбований. Містить стабілізатори, аромати, барвники, шкідливі для здоров’я.

Фрукти. При покупці яблук і грушів віддають перевагу згущеним фруктам, навіть з черв'яком (глибокий відрізок точно відрізняє природний продукт). Перед застосуванням обов'язково почистити шкіру для повної надійності.

Водика. Перед тим як купити, змивати пляшки вниз і подивитися, якщо є стабільна піна на поверхні. Що горілка підробка.

К. Пруткова: «Нехай людина втрачає своє здоров’я, він не знає значення його здоров’я». А ще «Щодо говорить здоров’я – найважливіше, але ніхто не спостерігає!»

P.S. І пам'ятайте, що просто змініть наше споживання – разом ми змінюємо світ!

Джерело: maxpark.com/