Дивись свої лікті!

Епікондиліт виникає в результаті перевантаження суглоба ліктя під час роботи або спорту (які значно визначає рекомендації щодо лікування). Він може бути ламким, хронічним, і може раптово погіршуватися і викликати неймовірний біль, мати обидва дуже важкі форми і світло, не порушуючи звичний спосіб життя. Але в будь-якому випадку хвороба - це захворювання, і вона завжди заважає людині. У своїй практиці, на щастя, було багато випадків успішного лікування епікондиліту за допомогою методики я розвивалася.

По-перше, у вигляді швидкої допомоги зняти гострий біль, я раджу використовувати різні подразнення тертя (наприклад, мазь "Зірка", настоянка перцю). Вони не лікують, але відволікають від сильного болю.

По-друге, основною умовою для лікування цієї недуги є виключення всіх навантажень на хворі руки, особливо ті, коли виконується скручування руху, наприклад, ви не можете вичавити вимитий одяг, працювати з викруткою, а в цілому з іншими інструментами, які дають навантаження на руки. Природно, не можна піднімати хвору рукоятку.

По-третє, необхідно виконувати вправи типу "хамперські чатті", тобто навантаження без навантаження. Наприклад, це: посидіти вниз, покласти руку хворої руки на колінах або на столі і підібрати пальці або затиснути їх. Робити це потрібно дуже акуратно, з дуже невеликою амплітудою рухів. Те ж вправу можна виконувати лежачи: розтягуйте руки уздовж тіла і проходите пальцями або торкніться їх на ліжку. Ви можете просто в положенні стоячи або сидячи вниз руки вздовж тіла і постійно перемістіть пальці. Ви можете зробити це на ходу. І все, що робити, потрібно перемістити пальці дуже акуратно і робити його протягом декількох годин на добу. Такі мікрозавантаження, без навантаження хворого ліктя, дають імпульси, які достатньо для його лікування.

Дуже дякую. Крім вправ, рекомендуємо щоденне застосування зовнішнього дослідження суглоба хворого ліктя. Але вимагає помічника. Пацієнт повинен лежати на животі, а помічник повинен сидіти поруч з боком хворої руки, яка укладається з ліктям на стегні помічника. "масажистка" через пальмову долоню діє удари з боків ліктя. Ця процедура займає приблизно 1 хвилину, удари повинні бути досить міцними, але не викликати біль.

При м'яких формах епікондиліту відбувається чітке поліпшення стану через кілька тижнів занять за моїм методом.

Я хотів би сказати кілька слів про ін'єкцію, запропонованих автору листа. Тексти пісень, а це означає: Я думаю, що він зробив право, коли він вирішив дати його. Я зазвичай проти будь-яких ін'єкцій в суглобах, так як неприємні наслідки і ускладнення через них, як правило, більше, ніж добре. І якщо біль повністю нестерпний, то можна робити естетичну ін'єкцію, але не в суглобі, але в м'якому місці.

P.S. І пам'ятайте, що просто змініть наше споживання – разом ми змінюємо світ!

Джерело: www.gitt.ru/articles/fis/lokti/