Непросто жити, або хто має скільки рабів?

Я часто запитав, що саме для вас, якщо ви повинні працювати так важко на всіх сортах пристойних причин, зберегти воду, мріяти про сміття, покласти десь непотрібних речей, зрозуміти типи переробленого пластику, як і з об'ємом вашої шафи, шукати локальні продукти, мінімізувати відбитки ніг і писати про це весь час в блозі?

Так, це не здавалося б легко звичок. Але з часом почав відрізняти нюанси. «Жуст» перестає бути синонімом слів «кілька», «шап», «комфортний»... Відбувся нова відповідальність за попередні рішення. Наприклад, купили ярус, який на деякий час подається комфортне існування, якщо ви зараз принаймні правильно позбавляєте від нього, вам подобається цей сир з консервативами, ви зламати сир самостійно, мої банки, зберігати на балконі і перевозити пакети для акцій окремої колекції один раз на місяць, приїхали в Індію з дитиною і бояться мити фрукти з водопровідною водою, дивляться на батареї пластикових пляшок, постраждати і шукати альтернативу.

Стиль споживання, мабуть, перше, що людина привертає увагу на те, що один спосіб або інший, збираний до «простішого життя». І це не питання про надання всіх переваг цивілізації і життя субсидійної економіки (хоча багато досягають цієї точки), але приділяючи увагу на те, що звідти, і чи все це необхідно, за допомогою деяких обмежень, експериментів, елементарної уважності до себе і до життя.

Це в Індії, де це все про це, що я мав багато думати про те, як просте життя визначається багато способів, як багато людей забезпечують ваше повсякденне існування і благополуччя. Так, з одного боку, рабство є те, що минуле і широко засуджується, з іншого боку, зрозуміло, що багато людей по всьому світу працюють безкоштовно, фактично, виробляє величезні кількості речей, які ми використовуємо, наприклад. Дешеві светри з мережевих магазинів, бананів, одноразових пластикових іграшок, багаторазових (джек) ручних фігурок, побутової техніки, iPhone, клінінгових компаній, розважальних медіа, я перестаю перерахувати, але важко уявити область, яка не турбується. Люди працюють для людей, поділ праці, так, ми також робимо щось для кого, не завжди отримувати гідну винагороду або навіть подяку, це нормально. Я більше про те, що якщо ви обираєте курс до «підбірного» життя, то ви більше не подбаєте про те, що ви думаєте про те, що ви можете зробити себе, і ви дійсно повинні все, що ви звикли до використання, повинні служити стільки людей і компаній?

Звичайно, є ті, чия місія є настільки важливою і так широко поширеною, які більше не можуть витрачати свій дорогоцінний час прибирання, готування, пошиття і ремонт зламаних речей, але ще є кілька, багато хто просто чекати (сидіти в Інтернеті, на манікюрі або іншому вбивстві часу) для нього, щоб зробити те, що він може в принципі зробити себе. Ви знаєте, як цей ресторан absurdity є: сидіти, отримати комфортний і, трохи подразнений, чекати меню, щоб бути привезеним, в той час як замовлення приймається, поки вони приходять, так що ви можете дізнатися пароль від waifa, в той час як вони варять, поки виловите очі офіціантки, щоб попросити вексель, в той час як вони привозять рахунок, поки ви чекаєте зміни ... звичайно, це просто приклад, можливо, не найбільш очевидний, коли нібито комфорт продається на великому маржі, ви служите, хоча ви набагато швидшетеся в меню на лічильник, за рахунок, і так часто вони не люблять. І в цілому, коли мова йде про мету задоволення голоду, є способи набагато простіше і дешевше.

Я в'яжу багато зараз, ви знаєте, і думаєте про те, що покупка, наприклад, вовняні шкарпетки нецензурні, вони продаються всюди, але, ймовірно, будь-який, хто зіткнувся з рукою речей від близьких, буде зрозуміти мене. Випадкові шкарпетки з переходу в будинок просто не залишаються. Вам не потрібно, щоб ви самі не були, не потрібно, щоб ви самі, не потрібно, щоб ви самі, не повинні бути, щоб ви самі, не повинні бути самі, що ви самі, не повинні бути самі, щоб ви самі, не повинні, щоб отримати себе, не потрібно, щоб дізнатися про те, що миротворця і (для шпильок в пальцях, до чилі і метеликів в шлунку) відчуття, "як страшні ви замість того, як не заважаєте себе, вам не потрібно знайомитися з друзями, які не потрібні інші,

І з такими друзями і значеннями, коли у вас є зв'язок з собою, ваші істинні потреби, і з природою, її енергією, красою і силою, легше жити, інакше, ніж без думки про це взагалі. А іноді, якщо ви щасливі, це навіть стає синонімом з щастям. Видання

Автор: Анна Черних

P.S. І пам'ятайте, що просто змініть наше споживання – разом ми змінюємо світ!

Джерело: annachernykh.ru/neprosto-zhit-prosto-ili-u-kogo-skolk/