Ігор Малцев: Співвідношення на 50? Я не думаю.

Я хотів би сказати прямо, що все, що ви читаєте тут нічого спільного з тим, що ваші батьки, любителі та газета Komsomolskaya Pravda сказали вам 1962. Звичайно, я хотів би, щоб ви почувалися комфортно, як малюки, що п'ють в гаггісі. Але це не буде. Все, що я пишу на цьому блозі, не ваш.

Я думав про 16 років тому і зрозумів, що я пам'ятаю щось. Я пам'ятаю, коли я був молодий, я використовував, щоб відчути себе 35-річною жінкою, яку вона розповіла «це занадто пізно». Я пам'ятаю, як смажити, що мій одноліток на 40 дивився старий і відчував себе таким же чином. І не тільки тому, що їхні батьки відчували і поведіли цей шлях, але і тому, що вся навколишня культура є культурою, яка поклоніння молоді і краси. Я буду 53 в жовтні, і для більшості мого життя я відчував себе, «День я був 16, і я не пам'ятаю відпочивати». Вважається, що середня криза в чоловіків починається в середньому віці. Загальний неспад. У період з 25 по 30 років і ніколи не пускає знову. Але хто сказав, що криза була поганою? Будь-яка система, якщо вона є життєздатною, виникає з кризи, оновлений, краще адаптований, позбавляючи від необоротних активів і низьких функціональних посилань.

Хоча це почалося, звичайно, перед учасниками «Дім-2» навіть задуманий. У культурі фашистської культури (і комуністична, звичайно). І не було нічого неправдивого з ним, якщо всі інші людські екземпляри не розглядали другого класу чоловіків. І де хтось вважається невпинним, в будь-якому випадку очікує неприємність.

У віці п'ятдесят років я був безробітний (добрий, Коммерсант), з двома дітьми, онуком і дружиною, з якою жив протягом 35 років.

Бували, звичайно, інші інтродуктори: шість операцій черевної порожнини (це коли помилки деяких лікарів корегуються іншими), відсутність передньої стінки живота, вишитого і перекритого кишечника, плюс відсутність декількох дисків в хребті. Всі показання, так, це нездатність, і 2-а неробоча група. Після того, як я пройшов іспит і навіть став пенсіонером – отримав стільки 900 рублів. Після офіційної заробітної плати 4000$. Але виявилося, що кожен рік ви повинні довести, що ви не маєте половини тіла (так, без руки і довести), і я вже не встиг - я повинен заробляти. Так не вдалося відпрацювати. Я ніколи не бачив цього 900 рубців і я сподіваюся, що я ніколи не буду. І ви можете жити без жовчного міхура. Процес алкоголізму трохи відрізняється.

На заході було розроблено гарну психологічну концепцію, як і все інше на заході, і це було час, щоб розробити порядок «збереження». Я насправді не розумію, що це було схоже, можливо, подарувавши груповий секс на суботах, куріння горщик щодня, п'яте віскі на п'ятниці і стрибаючи в телевежі? Хоча я не схожа на слово “збиток” з рота мого терапевта, загальна культурна настройка збита, “Ви старий, ти старий, ти старий.” Я не хочу розвивати щось. Я просто хочу порізати себе.

Але.

Але остання субота Я пішов в магазин, купив собі IPad2 з яскравою кришкою - просто в час для мого Червоного взуття, пішов до пікніки Afisha, слухав Courtney Love за другий раз в моєму житті (в 95-му на стадіоні озер для Марілін Мансон вона була знежиренням, тепер трохи краще), з задоволенням слухав нову команду Ліверпуль Умбати, з сюрпризом провів дочку другу на Земфірі - що вона забуває про цю пилоподібну дівчину? Я знову відчував молодше, ніж молодий - що вам потрібно у вашій голові, щоб віддати перевагу Zemfir прохолодно і весело The Wombats?

Я хотів би поставити її вниз, щоб мати секс з моїм подругою в машині між, але я був так багато болю на блоці протягом місяця, що він звучить трохи занадто багато. Це просто те, що зазвичай буває – це не достатньо, коли людина падає пристрасть? Але лікар сказав, щоб зберегти вашу руку і навіть стейку.

Співвідношення на 50? Я не думаю. Як - Я розповім, У цьому блозі.

Я збираюся писати тут про те, як я переосмислюю свої стосунки з дітьми, коли я зрозумів, що я був 50 і вони були лише під 30.

Як я припинив бачити сина в мій онук і почав його бачити як великий онук. А потім ще два більш витягнуті вгору.

Як я пішов боротися з депресією. І як психоаналіз остаточно руйнував свою родину.

Як я отримав мій перший татуювання.

Пороги перша новила.

Я припинив пити на користь пиття, і все, що залишилося, Я пишу тільки з професійних причин.

Як я розумію, це занадто рано, щоб померти, і є ще багато неробочих і ненаписаних.

Як ми сперечалися з нашим онуком, який був охолоджувачем, Леноном або Маккартні, 46 років після того, як Hard Days Night вийшов.

Як я зрозумів, що я хотів би любити нічого, не загинув весь день на роботі.

Я не знаю, що я ніколи не хотів би, щоб люди знову почували себе, включаючи секс.

Я розумію, що я не хочу нічого, що люди, які боїться підходу, зазвичай хочуть, тому що я отримав все, що потрібно до 50, і зараз мені потрібно знайти гармонію з собою. Видання

Автор: Ігор Малцев

P.S. І пам'ятайте, що просто змініть наше споживання – разом ми змінюємо світ!

Джерело: www.forbes.ru/stil-zhizni-opinion/71333-zhizn-20