5 способів встановлення цілей і досягнення бажаного

й

Ми не усвідомлюємо всі поставлені цілі – і часто це не лаціна і слабкість, але в нездатності правильно формувати завдання і визначити пріоритети. Mann, Ivanov і Farber опублікували книгу консультанта самовдосконалення Роберта Спіра про те, як використовувати наукові дані про мозок для збільшення продуктивності і зосередження на практичній реалізації своїх ідей і бажань.

Зменшити кількість цілей Напишіть 5-6 найважливіших цілей, які ви хочете досягти в наступні 90 днів. Що таке? Основна річ на даному етапі полягає в тому, щоб зменшити час і кількість предметів по списку. Чому? Є п'ять або шість цілей, так як ми вже знаємо, свідомість не здатна ефективно впоратися з надлишок інформації. Легко орієнтуватися на кілька завдань одночасно. Звісно, є зручний час і місце для так званої мрії, коли ви позбавляєте від усіх обмежень мислення і часу і образу в сміливих і божевільних думок. Ця вправа корисно для розширення горизонтів і можливостей вашого розуму, але зараз ми зробимо щось інше. Прийміть календар і визначте найближчу контрольну точку близько 90 днів. В ідеалі це кінець кварталу, а кінець місяця дрібно. Якщо в кінцевому пункті настає 80 або 100 днів, це дрібно; головне - бути близько 90. Чому це важливо? Щодо цього часу людина може бути дуже зосереджена на одній важливій цілі без натискання кнопки «відновити», і як і раніше бачити реальний прогрес.

Не дивно, що всі дієти або програми навчання призначені для близько 90 днів. Чудовий приклад - популярна програма для домашнього фітнесу P90X. P стійки для живлення та X для Xtreme. В основному це просто маркетинговий трюк. Але за номером 90 є серйозні наукові причини. Це не називається P10X, тому що ви не можете зробити багато прогресу в 10 днів, але це не P300X, тому що ніхто не може дотримуватися його, що довгий без перерви. Чому ви думаєте, що Wall Street приділяє особливу увагу стабільним фінансовим звітам компаній?

Тому що в цей період ви можете здійснити значні зміни, не втрачаючи фокус. У будь-якому важливому домі, часовий каркас набагато коротший, ніж 90 днів занадто короткий, щоб побачити реальний прогрес, і набагато довше, щоб побачити лінію обробки чітко. Вивчити наступні 90 днів і покласти цифри 1 до 6 на шматку паперу. Ви будете писати 5-6 цілей, які ви хочете досягти в 90 днів. Тепер аналізуйте всі сфери життя: роботу, фінанси, фізичне здоров'я, психічний/емоційний стан, сім'я, участь в суспільстві – так що ваш список є комплексним.

В той час як ви пишете найважливіші цілі на наступні 90 днів, нехай повторимо, що робить ціль ефективним. У попередньому розділі ми детально обговорюємо п'ять основних характеристик ваших цілей, і тут я знову бажатиме їх.

1,1 км Що ви пишете для вас. Ці цілі є вашими і ніхто інший, тому обов'язково записати те, що ви дійсно хочете досягти.

2,2 км Що ви пишете повинні бути специфічними і безглуздими. Ми говоримо про 90-денну програму з чітким терміном, тому загальні фрази, такі як «збільшити дохід», «знижувати вагу» або «Зберегти гроші». Визначте саме те, що ви маєте намір досягнути протягом цього періоду. Скільки грошей заробити або зберегти? Скільки фунтів втратити? Скільки кілометрів бігти? Які ваші продажі будуть (визначити конкретні номери)? Ваші номери або деталі не важливі для мене, але вам потрібна специфікація. Занехтувавши цим кроком, ви пропустите на більшості можливостей цей процес дає вам.

3. У Цілі повинні бути з правого масштабу: важке, але доглянутий з точки зору. Пам'ятайте: у вас є близько трьох місяців для всього, а потім вам доведеться відірвати. Виберіть цілі відповідної ваги. Для цього вправу необхідно вибрати між варіантами «поганий болдер, щоб мати штам» і «більше скромних бути безпечним». Вибір залежить від вашого досвіду і успіху. Якщо ви звикли до досягнення головної речі легко або ви трохи нудно, то оберіть мету болдера. Якщо ви робите це вперше, оберіть більш скромну мету.

4. У Навіть якщо це очевидно, я наголошую, що цілі повинні бути написані вниз. Якщо ви читаєте це і не робимо нічого. Я не сказав: "що ви хочете досягти в наступні 90 днів", - сказала: "Написати його вниз." Я запевняє, що координована робота очей, рук і мозку підвищує вибір і дизайн цілей якісно новий рівень. Отже, зафіксуйте цілі з ручкою на папері, не просто у вашому розумі.

5. Умань Ви будете переглядати те, що ви пишете регулярно, щоб бути чесними і створювати цілі, які ви зацікавлені в досягненні. Після того, як ви укладаєте мелодію, ми розробляємо весь план з підзвітністю до себе та елементів програмування, так що вам буде взаємодіяти з тими цілями.

Достаткові описи - це час для роботи! Візьміть ручку і папір і напишіть ваші 5-6 цілей для наступного 90 до 100 днів. Прийміть стільки часу, як вам потрібно, а потім повернутися до читання.

Визначте ключові завдання Тепер потрібно визначити, які з цих цілей є запорукою вас. Ви можете попросити, «Що таке мета?» І це чудово, тому що ви, ймовірно, ніколи не розглядали ваші цілі, які шлях до. Ваше ключове завдання є одним, що підтримує більшість ваших інших цілей. Шукаєте короткий список, ви обов'язково помітите, що є зв'язки між багатьма цілями, ви навіть зможете реалізувати, що деякі з них конкурують один з одним. Але я знайшов, що практично у всіх випадках є одна мета, наполегливість якого, ймовірно, досягають бажаних результатів у всіх сферах. Я не хочу переплутуватися. Ви вже знаєте, що ваші цілі підходять для цього опису.

Нерідко, коли людина досягла цього етапу, одна з цілей, яку він або вона письмово вловила очі і кричить, «Ой! Зроби мене! Якщо ви вже знайшли цю мету, просто помітите її в списку, а потім продовжуйте читання. Якщо ключова ціль не відразу видно, це також нормально. Я дуже часто мав зрозуміти, що з моїх цілей є запорукою, де фокусувати свої основні зусилля. Вам потрібно, щоб допомогти вам дістатися до відпочинку.

Існує кілька варіантів. Іноді досягнення ключової мети непрямо викликає виконання інших, практично автоматично. Може бути, що ключова мета вимагає досягнення інших як проміжний крок або допоміжний інструмент. І іноді ключова мета може вплинути на ваше життя, що ви отримуєте міцність, впевненість і енергію, щоб зламати будь-яку з них стін. Ось приклад. Нещодавно я почав розуміти, що хочу досягти в решті 100 днів року, і уклав наступне:

1,1 км Особисті продажі.

2. Особистий дохід.

3. У Оплатити боргу.

4. Запуск 355 км і до 35 силових тренувань.

5. Умань Медитація не менше 50 разів.

6. Жнівень Візьміть 14 днів без почуття винності, відключивши все.

Це були найбільш важливі цілі. Зауважте, що вони всі специфічні і безглузді. Я знав, щоб зменшити їх до одного і взяти його серйозно. На жаль, не існує правої відповіді; ніхто не був краще або гірше інших. Рішення, де основні зусилля принесуть найбільшу повернення на свій розсуд. Яким чином я забрав? Продаж. Сама фігура не скажеш вам нічого, але я описую мій курс аргументації. Закінчивши план продажу, я отримав дохід і забезпечив погашення заборгованості. Досягнення цілей дозволить знайти час для відпочинку. Що таке підключення до навчання та медитації? Я знав, що підтримання фізичного, психічного та духовного здоров’я дасть мені енергію, яку я хочу. Так всі ці цілі з'єднуються.

Якщо основні зусилля спрямовані на ключову мету, підсвідомий розум фактично береться за всі ці цілі і ймовірність досягнення їх значно збільшується. Ви знаєте? Ваш наступний крок полягає в тому, щоб зробити його з вашими цілями: визначити, який є запорукою відпочинку. Якщо ви ще не обрали його, то оберіть повільно. Переконайтеся, що ви впевнені в своїй роботі перед тим, як продовжити роботу.

Підтвердити причину. Тепер у вас є одна мета, щоб зосередитися на тому, що час відповісти на найважливіше питання: Чому? Чому це важливо для вас досягти? Вступ може розповісти відповідь. Іноді зірки складають, щоб зробити вас блиском. «Я не хочу говорити занадто багато». Я ніколи не відчував себе настільки захопленим, я боюся! Якщо так, чудово! Просто напишіть ваші думки як керівництво. Якщо ви не хочете, щоб стимулювати мислення з цими питаннями:

- Чому я хочу досягти цього?

до Що потрібно для досягнення цієї мети?

- Як я відчуваю, коли я розумію цю мету? Самостійність? Десвіт? Миру? Натхнення? Потужність?

до Як досягти цієї мети допомогти мені стати краще? Що потрібно виростити?

до Що ще можна зробити з цим результатом?

Відповіді на запитання «хто» немає, а краще.

Мета Щоб сфокусувати і «навіть» розум, потрібно візуалізувати цілі. Поки всі ваші дії були про плани. Більшість людей не допускаються до того, що мислити про свої цілі, тому ви вже в лідері. Але ви ще можете зробити багато, щоб прискорити процес. Ваш підсвідомий розум є мільярди разів більш потужних, ніж ваша свідомість. Подумає і працює багато різних способів. Як ми говорили, один важливий ключ до підсвідомого розуму полягає в тому, щоб зрозуміти, що він працює з зображеннями. Розум контролює когерент, лінійні думки, які йдуть один після іншого (який навіть звук, як вироки у вашій свідомості), і підсвідомий розум, суть, просто бачить фотографії і невроджено прагне до них.

Нехай ваш мозок має щось дивитись! Подаруйте йому зображення для роботи з. Іноді я пропоную клієнтам зберігати зображення в блокноті або папці. Іноді створити сонну дошку і повісити її на робочому місці, щоб побачити всі зображення одночасно. Багато моїх клієнтів розміщують зображення своїх цілей на картах разом з підтвердженнями. Існує безліч способів візуалізувати ваші цілі. Експериментуйте та оберіть найкращі для вас роботи.

Створення сприятливих обрядів Ви не повинні співати химни або жертвувати баранини. Для того, щоб створити ритуал, ви свідомо побудуєте деякі автоматичні візерунки поведінки, які стануть обов'язковими для ваших цілей. Це не просто трюк, який я зробив. Ось три книги, які довели мене корисні:

• Джеймс Лоер і Тоні Шварц, життя в повній потужності
  • Роберт Коопер, Не перейде на себе
  • John Assaraf і Murray Smith, Відповідь
Перші дві книги допомогли мені зрозуміти наукову підвіску звичок, а третій допоміг мені створити покрокову програму, яка зараз коригує мене і своїх клієнтів. Чи знаєте ви, що більшість ваших думок стають звичкою? За словами д. Глибокого Чопра, більш ніж 99% думок, ми сьогодні повторюємо думки вчора, а 99% думок завтрашнього дня – повторення сучасних думок. Дії визначаються думками, і багато з них — робота, в здоров'я, в фінансах — робляться звички. Автоматизований. Пам'ятайте, що ви робите вранці з моменту, коли ви прокинете до моменту, коли ви йдете до роботи: як часто один ранок, як ще один? Ви кладете ноги на підлогу, отримайте непристойно, кистіть зуби, душ, пити каву, плаття, сніданки (маюбе), знову пити каву, перевірити ваші листи, пити каву знову, прокидати дитину, зробити їх сніданок, пити каву знову і залишити.

Зберігати про ваші ранкові заходи протягом декількох днів, і це може стати сюрпризом, як аналогічний один день до іншого. Так, у вас вже є автоматичні схеми поведінки; Я пропоную вам зробити їх свідомо протягом, а потім замінити їх новими. У день, коли це потрібно зробити.

Перш за все, як ви прокинете вранці. Перша година, або перші кілька хвилин, хороший час, щоб програма вашого мозку досягти успіху. У цей час він рухається від сну, щоб прокидати, і його хвилі так налаштовані, що ваш підсвідомий розум є винятково сприйнятливим до «побачень думки» ви спередите. Ви помітили, як перші кілька хвилин прокидання може встановити тон на день? Ви коли-небудь отримали на виворітній нозі? Ви зможете знайти практичні зв’язки між дієвим ранковим стартом та вашими результатами протягом дня.

Більшість людей пропускають цю можливість: вранці ми або нервуємо з різних причин, або перейдемо, якби в тумані, не повністю розуміння того, що відбувається. І багато успішних людей, які цілеспрямовано використовують початок дня, щоб привернути увагу до своїх снів і цілей.

Другий раз, коли вам потрібна програма для себе, це останні кілька хвилин вашого дня. Вони важливі для тих же причин, як і перша година прокидності: це перехідна фаза мозку. Протягом останнього часу перед сном знайти можливість повторювати у вигляді образів ваших цілей і деяких підтверджень, а потім висловити подяку всім хорошому, що сталося протягом дня. Видання

P.S. І пам'ятайте, що просто змініть наше споживання – разом ми змінюємо світ!

Джерело: теоріяandpractice.ru