10 думок Папи Франциска стосовно сім'ї

Fifteenth-генерація ебать смартфони виготовили скло. Той, як ваш wobla впав в диван - і ви знайдете нік. Дзвоните до рейок, варто це на мовному режимі, інакше ви можете переміщатися з цих повідомлень, оновлення. Вона б'є як кристал на весілля, але що ви скажете, кришка, за скільки? Так, я буду використовувати ці гроші, щоб відвідати родичів в Саратовській області тричі і назад поїздом.

Якщо я не можу? У своїх кав’ярнях, федеративному кедатуті, вони говорять про транстенденцію онгенезу, а світ тримає на людей, таких як мене. Ну, що я його вміщую, людина має депресію, шість місяців від дивана не може достати - ви бачите, що життя пішло, і він ще сім'я, його навантаження не тягнеться, і криється - це не ходиться, нехай себе лежати.

Як ви отримали Калашніков? Якщо освіта недостатньо, це ціла епоха нашої, російської, мамонтової, lump! Для відпочинку ми повинні тягнути. Я був на кладовищі вчора - ви не вірите, що я відчув так некомфортний, навіть сумний. У 2007 році в гончарному колективі я солоду, «Березабб живе в Самарі» пам'ятаю? Камон, ви отримали мертву мишу в декольте на концерті. Побачити, Гребенщьков вижити, з вашим спадкуванням, батько не підійме до пасажирського ліфта. Я зла? Ти злий, і я розповідаю правду.

7355564, Україна

Дивись на що ти! Підбори двадцять сантиметрів надягають, від колісної борони в дитячому міні, ледь вийшли, подрібнюють все в стразах, цирковий травень. Приходьте, що ви робите, коли ви з розуму, масштаб, посмішка, вигин перед спонсором. А ти знаєш, ти, ці атаки на спортивний одяг щось чисто російською, з заздрості. В Америці, подивіться на журнали, вони ходять в зручний, і нічого, мільйонерів, як один в кросівки, ми не займемо такого водія. А Людка, наша зламана, друга найвища вже завершена! Для мене, якщо ви не знаєте, де торкнутися на тридцять, жити те, що ви і не соромтесь себе, теж, інструктор YouTube в форекс.

Ух, де ви приймаєте мене? Є Lana Del Rey дійсно кинув в наш Астрахан? Безкоштовний концерт до Дня міста? У вас є jolt, стейк, п'яний, я досить слухаю Vkontakte. Прогулянка тим, хто не має нічого зробити, для відпочинку є послуги з доставки і вправи велосипедів в пансіоні. Волога Футболка торжества при моделюванні коледжу? Без мене, Балтійський в морозильній камері чекає на мене і три серії «Походи».

Де ви йдете, стріляти, не навіть жовтий світло! Скейтборд є природним вибором для підлітків: тих, хто ще не вирощував свої мозки, вони не пошкоджують бетон, щоб зламати їх назад. У горах лонери йдуть, які не мають нічого в житті, повісити там над абісами і відмирати від пишності, якщо вовки не їсти до, і у вас ви пішли до Туреччини.

П'ятнадцять років дитинства, як і ту, і кожен працює навколо з драконами, завдяки навіть якщо не аніме, генерація бальзових княт. Так нічого хорошого і не знімалося після «Insepschen», «Доктор Хаус», «Слави Ісаури», «Гуардяни, йдуть!». Idiots піти на сметану виставку, дабстеп для кам’ян, шум для героїнових наркоманів. Забарвлення дикими хротами, ніж вони були чистими?

Ні, ні, я був досить. Я знаю свою дозу, три сотні і п'ятдесят увечері, і навіть тоді під гарною закускою, а потім що, шведський стіл, сміятися поодинці, загорнути краб в серветці і приклеїти в кишеню непомітно. З чотирма літрами пива я маю обличчя вранці, як вісім-літровий Казань, мій обличчя буде спалювати мене миттєво, я піду, хлопці. Дівчата, я припинив пити шампанське в цілому - це потім два аспірин таблетки так, щоб голова не боляче від цибулин, потім спасмалгону так, щоб шлунок не захопив аспірин, карсил до всіх цього, вітаміни, косарка в ніч в аптечці, а з далекого приміщення паралітичний бабуся зрізається, висихає і хрещення, м'якоть її для мене.

Ай ю танець! Ось як вони робили це в 90-ті роки, тепер якось не зловживати. Але я не хотів DDT до, і тепер я слухав до нього – і навіть пропущений сльоз, Дад не кладе своїх касетів на мене замість лулаб. Упродовж останніх п'ятнадцять років не відбулося демонтажу, кладуть струм 93, як буде закінчуватися Депесі. Ох, Сучасне Токінг, не відключаю його, я втратив свою невинність до цієї пісні. Ви смоктати!

Ви не можете їсти, що ви ідиот. Ви знаєте, скільки сої там і скільки торта з пальмовим маслом? 50 x 50 плюс аромати, які витягуються з очей свиней. Це те, що ви голосуєте за, я прочитав в Інтернеті, все ще гірше. Якщо я був бос, я з'ясував його. Видання

Кредит Tanya Cohen

P.S. І пам'ятайте, що просто змініть наше споживання – разом ми змінюємо світ!

Приєднуйтесь до нас на Facebook, VKontakte, Odnoklassniki

Джерело: mtrpl.ru/die-young