405
Секрети вирощування кавунів на вашому сайті

Хочу поділитися своїми спостереженнями про те, як правильно виростити кавуни на вашому сайті.
Якщо ви можете виростити огірки, то кавун також вийде для вас. Є деякі хитрості. В Сибіру вирощуємо насіння в гарячій воді 50-60 градусів. Я дайте воду остудити і кіптяви на розсаду. Вік розсади повинен бути 1 місяць. У цей час варять отвори в саду. У отвір додати пісок, золи, компост або гумус. Покрийте отвори плівкою або склянкою - дайте грунт розігріти, а рослину готову розсаду (Я робимо огірки) в теплому грунті. А коли кладуть їх в землю, не кладуть їх.
У теплих регіонах кавун можна висаджувати відразу з насінням в грунт, для цього кавун висівають, коли грунт на глибину посіву (6-8 см) прогрівають до 10-12 С. Як правило, цей період відбувається в третій декаді квітня - перший декаді травня. По закінченні посіви зменшують врожайність рослин. У роки з їдальною пружиною, при швидкому висиханні ґрунтового шару, сівалка повинна проводитися 1-2 см глибше.
Після того, як знімається плівка, кавуни крутяться, збивають і посипають до землі, посипають в цьому місці, що сприяє утворенню додаткових коренів і покращує живлення.
Кавуни досить вільнолюбні ягоди, тому не варто зберігати площу вашого саду на них.

Рекомендую висихання кавунів в отворах на відстані від півтора до двох і півметрів. Значна роль в процесі росту плодів може грати великі бур'яни, такі як хитиця, амброзія. Вони збережуть свої кавуни від сходового сонця, і вони не будуть сухими. У своїй практиці я ніколи не повністю знищив бур’янів і тільки змусив одну гонку. Головне, щоб пустити кавун, а потім дати його рости. Якщо ви хочете взяти такі заходи, ви обов'язково побачите, що під найбільшими бур'янами буде найбільша і найсолодша ягода.

Кавуна є найбільш стійким рослиною всіх рослинних культур, оскільки має добре розвинену кореневу систему. Площа кавуна повинна бути захищена від холодних вітрів. Більш сприятливі ґрунти для вирощування кавунів є піщаними і піщаними, багатими органічними речовинами. Тверді, глиняні та вологі ґрунти не підходять.
Якщо дощ довге, зробіть чохол з плівкою або склом. Кавуни вже заливають і не потребують вологи. Потім коріння не будуть гнилі і кавуни будуть солодкими.

Також при заливці кавунів кладуть цегли під ними. Брюки накопичать тепло. Що б ви сказали, що вся Україна є зоною ризику сільського господарства. Кавуна любить тепло!
Зважаючи на ці прості секрети вирощування кавунів і в вигідних погодних умовах, перший урожай можна отримати в кінці липня або початку серпня. Видання
P.S. І пам'ятайте, що просто змініть наше споживання – разом ми змінюємо світ!
Джерело: www.pervorod.ru/blog/kak-vyraschivat-arbuzy