20+ оригінальних варіантів використання пластикових пляшок в країні

(Багато)

Сьогодні все продається в пластикових пляшках: вода, лимонади, молоко. З усіх трав ми накопичуємо, найрозпушуються пляшки. Ви кладете одну пляшку в сміття, і це: половина відро займається. Що таке дача! У багатьох селах контейнери сміття просто не існує. Є лише один спосіб: або вжити все це «добре» до міста, до найближчого контейнера, або якось використовувати те, що не можна переробляти в заміських умовах.

Логічне питання: як можна використовувати пластикові пляшки в господарстві, щоб вона була корисною, зручною і красивою? Що ми будемо говорити про.

129580

До речі, посиланняПластикові декомпозиції в воді 100 до 500 років (в залежності від типу пластика).

Ми можемо самі зателефонувати одержувачу і узгодити зручний час і місце вручення квітів.

З можливістю створення такої краси - сусіди заздрять! Ви хочете прикрасити сад без вартості? Якщо є порожні пластикові пляшки в вашому будинку.

Красиві акуратні клумбиПластикові пляшки можна закрити. Користь тут очевидні: клумби і клумби не змиваються душовими кабінами, завжди виглядають акуратними і будь ласка око. Я думаю, що це виглядає чудово... Як зробити клумбу так?

Звичайно, вам буде потрібно багато пляшок. Точно однаковий розмір. Заливаємо пісок в них, закриваємо і починаємо будувати «частотну клітинку». Пляшки повинні бути поховані трохи з землею, щоб вони стали стабільними. Після забору клумби фарбують отриману бордюр в будь-яких тонах квітника. В принципі ви можете зробити це заздалегідь - як ви хочете. Але я думаю, що це зручніше фарбувати вже готову огорожу, ніж кожна пляшка індивідуально. І контейнери темно-пластику можна залишити, як це, вона також виглядає мило.

Квіти, пальмові дерева, метелики та інші «тропи» Красива красуня. Поверніть свою фантазію, пробудьте свою фантазію і створіть всі види квітів у вашому саду, які ніколи не цвітуть або гниться. Щоб зробити це більш чітким, як зробити щось з пляшок (смажити, квіти), візьміть приклад.

р.

Що потрібно:

• пластикові пляшки різних кольорів;
  • Ножиці, каналізатори, товсті нитки;
  • ПВА і майстровий клей;
  • акрилові фарби;
  • свічка
  • дріт;
  • бісер, бісер - для прикраси.
Все більш-менш зрозуміло, але чому свічка? Це просто. Вирізати пляшки шиї. Кожна шия не зрізається до кінця разом, робимо 6 пелюсток. Додаємо пелюстки округлої форми. Зніміть свічку і загорніть кожну пелюстку, щоб злегка розтопити. Спочатку по краях, щоб вони красиві і гладкі, а потім на підставі пелюсток, вигинаючи їх під час надання форми. Пластиковий утворюється добре при нагріванні.

Стебло краще виготовляється з товстого дроту. Стамени виготовляються з тонкого дроту, на якому можна натягнути бісером. Все, що ви повинні зробити це разом, склеюючи його разом, при необхідності за допомогою стібка і дроту. Готовий прикрасити квітку. Ви знаєте, як красиво це?

Пальми, дзвіночки, метелики та інші речі також не складно зробити. Наприклад, стовбур пальмового дерева легко будувати з коричневих пластикових пляшок, відрізаючи кожну нижню частину і виверніть пляшки поверх одного. Фентезі, і це буде працювати!

р.

Досить тварин для саду З пляшок, які не роблять нікого. Найлегші, можливо, свині. Все, що вам потрібно, щоб зрізати і вигинати «земці», прикріпити хвіст і красиво прикрасити. Однак є вироби і досить складний. Наприклад, тварини з казок. Я не буду описати, як зробити їх поетапно, інакше стаття буде галактичним масштабом. Я просто збираюся показати вам слайд відео. З фото, за принципом, можна побачити, як зробити, не складно зрозуміти. Як вам подобається тварина?

Я думаю, що це чудово! І якщо ви залучаєте дітей в процесі, вони будуть радувати!
Інструменти, які використовуються, такі ж, як зазначені вище. Фарби не обов'язково акрилові. Але вони сушать швидше, це плюс. Важкий запах. Правда, вони занадто різні.

Ці вироби захоплювали мене точно своєю повітряністю і незвичайністю. Я підбираю пляшки і зробивши завісу в моєму дворі! Я думаю, що ви можете використовувати пляшки різних розмірів. Вам буде потрібно в основному дни, але ви також можете відрізати листя! Не зрозуміло, що ці прозорі квіти висять, чим цікавіше ідея = Дивитися.

Як видно, можна закріпити квіти нитками, можна приклеїти їх до основи (наприклад, поліетиленова плівка). Я думаю, що цей варіант ідеально підходить для альтанок. Дощ не прийде. Існує безліч варіантів штор з пляшок. Але мені сподобалося перший варіант краще. А ти?

р.

Світло і люстри для дачі, чому ні? Покупка лампи в саду некомерційна, просто висить світло цибулину потворна. Світильник з пластикових пляшок є відмінним варіантом для освітлення садової ділянки.

Такі люстри не соромляться вішати в будинку.

Основні правила: Пластикові деталі не допускаються до контакту з лампою, інакше вони можуть розплавитися. Тим не менш, ви можете використовувати енергозберігаючу лампу, вона прогріває менше - до + 50. . +60°C.

759798.

Виявляється, і знизів хороший шлях вийде, по якому приємно ходити босоніж, масажувати ноги.

Зверніть увагу.: дни укладають на пухкий пісок. При укладанні майстер змушує заповнювати заготовки піском. Це дозволить усунути деформацію в майбутньому при проході на них.

Пластикові пляшки постачальники це де... Якщо ви думаєте, що садовий декор з пляшок не для вас, ви можете зацікавити, які корисні речі можна зробити з них.

Найпростіший варіант - повісити пляшки вгору, і коли потрібно мити руки, просто повернути кришку назад трохи. Краще вирізати дно пляшки і зробити його знімним, щоб вона була зручніше залити водою. Немає нічого складного, і дитина справляється. Цей умивальник можна повісити на дерево або десь ще. До речі, скористайтеся цією ідеєю, коли ви йдете на пікнік, це дуже зручно, і руки завжди чисті.

Бажано, щоб наша домашня вимита була закрита, щоб листя, комахи та інші сміття не потрапили в воду. Є більш складні конструкції. Можна, наприклад, покласти шланг з краном в велику пляшку. Але це дуже зручно.

Робимо совку своїми руками нескладно. Візьміть пляшку і розмітіть форму майбутнього ковпака з маркером. Тоді є ножиці. Або ніж.

Це взуття, які зношуються досить швидко. Тому сильні і красиві тапочки в господарстві завжди корисні. Ні, ні, ні, не думаю, тапочки для пляшок є просто совами з підборами. Я хотів би бачити це ... Є прості варіанти, хоча. Наприклад, це:

І більш складний варіант виглядає так:

Звичайно, такі букети не потрібні. Власне, тапочки великі. Для того щоб не ковзати, а нога відчувала себе комфортно, можна експериментувати з «шарами». Як зробити отвори? Принаймні яскравий! І якщо є чоловіки в будинку, нехай вони вирішують проблему.

Деталі повинні виглядати так:

Пристрої для відлякування гризунів і комах Вони багато різних. Я просто ненавидаю вам про милку вітром і москіто пастку.

Почнемо з пасткою.
Зробити це дуже легко. Вимкніть верх пляшки і приклейте її в пляшку з шиєю вниз. Дизайн повинен бути затемнений папером або тканиною - комарів буде більше готові літати там.

Як приманити на дно пляшки залити цукрово-східним сиропом. Зробіть його просто: залити гарячою водою, додати цукор і дріжджі, перемішати і охолонути. Таке пастка приверне не тільки комарів, але і бджіл, клеп, мух.

Ви можете покласти дизайн на вікно або повісити - це вже на волі. Потрібно чистити один раз на тиждень.

До речі, я не знаю, чому сироп на фото коричневий, можливо, з цукеркового цукру. Може бути квас. До речі, так, комахи також літають в квас. Після того, як зліва на ганку квас, так що було так багато начинок!

Погода ване, що відлякує мулі і не тільки
Ось загальна схема такої відповіді:

Порадуйте його, що лякає його. На дно пляшки радять залити бісером, кульки з підшипників та інші елементи «розтирання». Вони кажуть, що звук, що це вітер робить, мулі не переносить. Хто має молі? Спробуйте, потім відписатися тут, huh?
Так, вісь, на якій кріпиться ремесла, потрібно приклеїти в грунт - я думаю, що ви розумієте.

Я думаю, що ви вже знаєте. Пляшка відрізати дно і горло, отримати циліндр, який вкопують в грунт. Такий «відкритий» захищає кореневу систему молодого рослини від спроб ведмедя.

Для цього підійдуть прямокутні пляшки. Подібно машинне масло. Є також пляшки води в цій формі. Крейти прості. Ви відмітите його маркером, виріжте його. Всі:

Ці коробки можуть бути дуже корисними в господарстві:

Пристрій для глибокого поливу рослин і їх нічне опалення Деякі рослини не люблять поверхневого поливу. Не кажучи вже про те, що волога на поверхні є гарним середовищем для розвитку патреактивних процесів. Так деякі ліжка мами мами води з пластиковими пляшками.

Пляшка повинна відрізати дно, але не до кінця, щоб отримати щось схоже на кришку. Сльозимо землю в сторону рослини, робимо невелику траншею і кладемо туди гальки. Знежирення необхідно для того, щоб вода не розмита грунт. Потім кладуть пляшки вниз горловиками і землями на землі. Тепер поливати рослину все, що потрібно, щоб відкрити кришку і залити потрібну кількість води.

Деякі люди копають ємницю, але потім потрібно зробити отвори в пляшці, щоб вода відходить.

Що стосується опалювальних установок, то можна просто залити воду в пляшки і посолити рослину їх. На сонці вода зігріється і дасть нагріти на землю на деякий час. Я знаю скляні пляшки копають в землю, але сьогодні ми говоримо про пластик.

Багато людей, як правило, протипоказані до роботи. Особливо це стосується гіпертонічних пацієнтів. Тоді як сплести ліжко? Є багато пристроїв, я розповім вам про колінні колодки. Якщо ви працюєте на колінах, ваша голова більше не буде нижчою, тому здоров'я не постраждає.

Все, що ви повинні зробити, знайти праві пляшки, спробувати їх на колінах і вирізати правильні фігурні колінні колодки. Потім прикріпіть пов'язки. Це просто.

І які тільки горщики з пластикових пляшок не трапляються. Хтось не виходить з свого шляху і просто викласти землю в пляшки. Інші роблять справжні шедеври. Можливості безмежні. Що добре: пляшки завжди можна пофарбувати в будь-який колір і вішати в будь-якому місці. Як вам подобається ідея?

Або це:

р.

Дуже хороший, і ви не відразу ж здогадуєте, що горщики зроблені з.

Мій перший свічник з пластикової пляшки я зробив в елементарній школі, в трудовому класі=) Це легко. Наріжте шию і дно пляшки (близько половини пляшки). Потім частина, яка має дно, нарізати смуги і вигинати їх. І ви приклеїте частину шиї всередині. Вона тримає свічку. Добре, це легко. Але це тільки один варіант, можна підключити два шиї. Ось:

Замість тисяч слів, дайте мені показати відео.

Чому купуйте рум?

У господарстві періодично виникає необхідність залити щось з одного контейнера на інший. Не обов'язково щось їстівне - це буває, і розведений добриво, і отрута для колорадських жуків ... Не використовуйте кухонну раковину для таких цілей! А з пляшки воронку можна зробити в будь-який час.

Ми годуємо птахів у цих кормах всю зиму. Пляшки використовуються великі, 5-літрові. Я виготовляю вікна в них, виготовляючи дрібні «пороги» і «порошки». Так що птахи можуть комфортно сидіти, і не було снігу всередині. Ще один плюс - такі годівниці зручно повісити на дерева, вони вже мають ручки.

Структури з пластикових пляшок не воронки з горщиками, але щось більш серйозне. Вступ людей може побудувати щось з будь-якого. З пластикових пляшок, наприклад, роблять чудові теплиці і альтанки.

Приготована теплиця середніх розмірів коштує понад 15 тис. рублів. Я знаю, що я зацікавлений в цьому. Додайте до цього вартість збірки. Не кожен може з'ясувати, що відбувається. Але є альтернатива, яка не поступається продуктивності і буде коштувати вам... всього 500-700 порожні пластикові пляшки!

Пластиковий з якого виготовляють пляшки 20 разів міцніше, ніж щільний поліетилен. Він відмінно тримає температуру, не розтоплюється на сонці і може тривати протягом десятиліть. Пластикова пляшка «Теплиця» має ряд переваг:

• Недорогий.
  • довговічність;
  • легко ремонтувати;
  • легкий в масі, він може бути перепланований при необхідності;
  • Він виглядає досить милий.

Я пішов на різні сайти і зрозумів, що є 2 основні способи використання пластикових пляшок в будівництві:

Кожна пляшка має її нижній відрізок. На ній беруться тонкі граблі і всі пляшки. Ви отримаєте готові будівельні бруски. Пляшки мають їх дно і горло відрізати. А потім що ви отримуєте -- середня частина -- зрізається уздовж. Ви отримуєте прямокутну пластику. Далі одягаємо його в рукав, щоб зробити його прямим. З таких листів пришиваємо ще листи. Це бажано. Ви можете використовувати каналізацію; для кріплення деталей - нитки шнура або дроту. Не рекомендується пришити нитку або лінію - шви швидко гниться і розсіюють.

Коли листи (бари) готові, можна зробити каркас. Виготовляється з звичайних дерев'яних брусок з молотком і цвяхами. Будь-яка форма. У вас є будинок, ви можете мати трикутник. А потім кладемо на каркас, який був виготовлений з пляшок. У першому випадку бруски слід розмістити якомога ближче один до одного, щоб вітер не прогулявся. Добре, ви завжди можете пасти стрічку. А ви отримали! І в другому випадку готові пластини пластикових пляшок просто приклеюються до дерев'яної рами.

Велика річ - дах. В цілому хороший каркас здатний витримати досить важку вагу, але досвідчені люди радять покрити дах не пляшками, але з полікарбонатними листами. Або на зиму щось зміцнити – раптом багато снігу.

Я покажу вам прямо, що навіть будинки будуються з пляшок, і які! Шукаємо! Але в основному використовують скляні пляшки - вони міцніше. І не потрібно заповнювати піском.

Технологія побудови альтанок з пластикових пляшок, в цілому, проста. Дитина з'явиться. Заповнюємо пляшки піском. Це буде наша цегла. Ми позначаємо форму альтанки, продумуємо по архітектурі, робимо цементний розчин, підставу і будуємо стіни!

Є тонкощі. Наприклад, між рядами кладки, краще покласти армування сітки - структура буде сильніше. Крім того, поки розчин повністю висохне, краще тримати пляшки з чимось, щоб не захопити. Ми дотримуємося правил, які зазвичай кладуть цегляну стіну. Ми працюємо!

Р

Хоча можна зробити запальну альтанку - щось схоже на теплицю:

р.

Я хочу сказати це. Дружини, якщо це можливо, ми знайдемо більше корисного використання для сміття, ніж полігон. Щоб мати якомога менше полігонів, можливо на планеті. Він вже руйнував морське дно.

Я дуже сердився з людьми навесні. Сніжно-сніданки, перші «сніжені» відкриті до очей. Я навіть писав на газету, спробував впливати на свою совість в певній мірі - без використання. Я думаю, що я повинен друкувати цей пост і розподілити його на всіх своїх сусідів.
Звичайно, для використання пластикових пляшок в країні не існує. Ви можете зробити човни... муги, стільці ... Що ви хочете! опубліковано.

P.S. І пам'ятайте, що просто змініть наше споживання – разом ми змінюємо світ!

Джерело: www.7dach.ru