Я не можу бути спокійним! Клера Зеткіна збиває на серце

Я не можу тримати спокій. Clara Zetkin's ashes є pounding в мій серце. Офіційно я не читаю коментарі на феміністських постах. Я похилого віку, вражаю жінку. Я набуває нерва.

Буває. З часом хтось у вищезазначеній громаді видається незавершений зв'язок на посаду когось. Людина, помітка, пише деякі досить невинні почуття в своєму житті. «Ви знаєте, що мозок жінки п'ять сотень грамів легше, ніж справжня людина?» Він зробив, і він тихо щасливий. Всі види чоловіків дивляться на нього, і вони також пишу щось, як в коментарях, вони говорять, ми знаємо, по всіх видах, це як це таке. Вони мають великий час. А потім раптом натовп неперевершених жінок приходить і дайте йому об'єкт. Вони дозволяють стрибати по колах і загогулінах, посипати термінами і пояснювати цю фаршировану людину принципи структури мозку. Так само, розуміючи, поважали, ступінь винахідливості і здатності до абстрактного мислення пояснюється швидкістю роботи нейронів і складністю їх руху через нервові волокна, можливо, навіть силою електричного імпульсу, з яким вони рухаються через ці волокна. Пропорція мозку важлива для еволюції мавп, але не для еволюції людини. Крім того, останні дослідження показали, що зв'язок між двома півсферами у жінок є більш активними, ніж у чоловіків, в результаті чого їх мислення є більш застарілим і адаптованим до несподіваних стресів ... Після цього існує половина десяткових посилань на наукові праці, які, згідно з феміністами, автор посту буде добре переглядати для загального розвитку.

Але автор не пришиває і не робить пальця. Він міцно пам'ятає, що його мозок важче, і все інше жіноче демаглогія з комплекса нижньості. Таким чином, він зобов'язується блискучий радянський рух. Я маю на увазі, це дотик. Це щось схоже на: «Tricks!» Ми одягаємо штани! Прочитати книги Ми робимо нейронну фізику! Що таке чарівність! а потім потужний акорд "але якщо ви були добре E-a-a-ali, ви будете щасливі і не будете туману!"

Захоплені феміністики мовчають на деякий час. Вибір слів. Тоді один з них будує елегантну лінгвістичну споруду, сенс якої відварюється до сакраментального «чорт ти, дупа». Але він не збирається там, звичайно. Тому що найцікавіше йому починається. Він переходить до того, що феміністська громада, де посилання і використовуючи останні сили його призу половину кілограма мозків, покладає контрагументи. Ці аргументи, як правило, два, з незначними варіаціями, в залежності від освіти і небезпеки автора. Першим є те, що ви, тому що реальна дитина в житті не дасть вам кліщ (не буде маррі, не буде виглядати в вашому напрямку, ви так страшні, занадто смарагічні, ви розумієте багато про себе), а другий - це те, що ви, дівчина, щось було неправильно з батьком в дитинстві (з матір'ю, з нянькою, з головою), ви повинні мати батька? можливо, ви били в вусі з поясом? чи інакше – чому така (версія) активність – агресія – депресія?

Не робіть мене неправильно. Я не фемініст. Я набагато гірше. Я лучуючу суміш фемінолога і феміофіла. Я вірю, що існування жінки в нашому благословенному суспільстві від народження до смерті є образом. Набряклість життя в обличчі. І я не пам'ятаю, між фемінізмом і масохізмом. (При цьому, звичайно, третій варіант, але це вимагає багато винахідливості і деяких маргінальність – жити танцями і дефлювати дозрівання злоякісних ляпасів суспільства.) Звісно, суспільство все ще зловить і зловить вас, але це не буде найближчим часом. Закрити до меморіального сервісу.

Але це не так. Я маю на увазі, якщо ви не розумієте, чоловіки. Дякую Я не був цілий рік, тому я знаю чоловіків різні. Як смарт люди. Я одягаю маму, вони роблять. І вид. І сильний. Я бачив хороших чоловіків з власними очима. Але якщо я не знаю все це, і якщо я прийшов до феміністичної спільноти у віці вісімнадцяти років, будучи забігом табуль, і буде виглядати як посилання, то Богом, я піду на ніч, щоб стріляти селяни, як пасид, агресивні, і непередбачувано небезпечні боби. Шоб не потрапив в дорогу, ви стейкери.

... Мисливські секси - від повітря, від землі, від амбаша. Відстежуйте звір, приводьте його, зловіть його. А потім візьміть два години, щоб пояснити йому, хворий людина, як поганий це бути звірою, і це набагато краще все ще бути людиною, добре, дійсно. Варто спробувати. І як про вас, шановний тварини, не ay-y-y-y-y-y-...

Найпотужніший і нездатний сексист – це її велична біологія. Дотримуючись напруженої інстинктивної програми, людина ніколи не визнає своє жіноче, як його рівних. Тим не менш, не ваш. ) Будь-яка демонстрація прекрасної жінки подразнює чоловіка як розлад і згубність. З місця! Не вірно! Не жінка на всіх! Зареєструватися! Порушення сексуальної ієрархії і підпорядкування повністю відкидає чоловічого чоловіка. Тому він захистить своє право на позицію з наданого зубами і кігами, не захопивши будь-яку зброю.

Чим більш примітивна і оголена психічна організація людини, тим більш сексуальний він. Таким чином, феміністики, заперечуючи сексіста, вимагають неможливості від нього - піднятися над собою і його анавістичну програму, в цілому, намагатися переробити ґрунтовкою в гуманоїдній. Це незворотна, відверто, активність.

Я знаходжу до чоловіка, які знайдуть сили, достатньо для лікування жінки як рівного партнера, навіть після сексу. Я не дівчина. На природі це не дає їм - це результат думаного відображення і, шкода, самоосвіти. Після того, як всі, феміністи - ви будете сміятися - у вас є чоловіки і дружці, сміливі хлопці, які підтримують своїх божевільних подруг у їх неординарній боротьбі з суспільством. Де вони? Чому не говорять про них? Ху? Що. Кожен, хто кидає деякі диких дронів, щоб лякати їх на лобі з льотчиком. Що б бути енергією, для мирних цілей.

Проксимус Шановні жінки, сестри, друзі. Бог буде з ними, з сексистами, нехай вони працюють вільні трави, гинуть себе, коли приходить час. Місце феміністики – в судах і реабілітаційних центрах для жінок, в редакційних відділеннях прогресивних газет, на мітингах або, на гірших, барикадах. Але не в епіцентрі невеликих відкладень з суброзробними суб'єктами і підкладкою мус. Якщо ви хочете виготовити, навчати жінок. Це добре для них, особливо наших жінок, так як дитинства виправили чоловіків. Звичайно, задуха з безболідними троглодителями в нозі набагато простіше, ніж пояснювати жінці дробиться розлучення, що психолог не є психіатром, депресія є недугою, яка повністю лікується, і занурення адвоката і замішання стрункого екс-люда не сором'язлива і трагедія, але єдиний можливий вихід.

Що я говорю про? Ой, yeah. Жінки! Подбайте Феміністи! Не збийте гармату на стрілках, отримайте його. Чоловіки! Будьте обережні при ходьбі, годину не парний - голова буде зважати.

Це був феміністичний і непристойний досвід, завдяки слуханню. Видання

П.С. І пам'ятайте, що лише змінивши вашу свідомість – разом ми змінюємо світ!

Джерело: karma-amrak.livejournal.com/37706.html