325
Посадка картоплі сівалкою
Цього року я вирішив спробувати новий спосіб посадки картоплі. Це нове для мене, але мій сусід сидить так довго, вона дрочить. Я забрав мішки потужністю близько 1 л.
р.
Заповнені їх третиною попередньо підготовленої суміші садової землі, кокосових гойдалок, вермикуліту, торфу і деяких піском, кладуть бульбочку розсипаної картоплі, і посипають землею, але не до країв, залишають 8-9 см. Я використовував фіксуючі мішки до землі. Сусід кладає в обрізані пляшки. Пакети на мій погляд є більш мобільними для перевезення та збереження простору, які навесні в будинку так не вистачає.
Поставте мішки в пластиковий відро 10L. Включили 10 розсади.
р.
Я збираюся до заміського будинку.
Виготовлений з пакетів, з люмпом землі я буду висаджувати в попередньо розігрітій під чорною плівкою землі.
Але краще висаджувати в теплому ліжку, або в бочку або в ящиках. Заземлення прогріває раніше.
Чому такі труднощі?
Давайте розглянемо деякі переваги цього методу. Звичайно, цей метод не для масової посадки. Основна робота буде проводитися на початку травня. Вирощування картоплі в домашніх умовах, я можу отримати раніше врожаю. І вже на початку червня, моя родина буде бенкетувати на молодому картоплі, а ми почнемо копати з ліжка в серпні, а основний урожай буде в час від вересня. 10 бульб досить для ранньої споживання, тоді як ціни на базар для неї будуть укусити.
З особистого досвіду я знаю, що висаджувати картоплю в травні або червні, і вони будуть сидіти до тих пір, поки це тепло. І урожай заготовлений практично одночасно, як з ранньою посадкою, так і з стійкою, яка висаджується пізніше. Видання
Автор: Наталія, Владивосток
P.S. І пам'ятайте, що просто змініть наше споживання – разом ми змінюємо світ!
Джерело: www.7dach.ru