393
Микола Козлов: У житті буде більше радості
Інколи Я зустрічаю своїх колишніх однокласників і покажу їх до своїх супутників: «Погляд, я був в одному класі з ним!» Люди розтягували обличчя. «Вивчайте з вами? Чи є цей пухкий, великий, старий чоловік ваш вік?
Чому не їсти м'ясо? Так, я спробую не їсти м'ясо і я думаю, що інші повинні зробити це рідше. Я сподіваюся, що я не буду категоричною в цьому питанні, так як я не дієтолога і, крім того, я знаю багато розумних людей, які переконані переваги м'яса їжі. Враховуючи тут індивідуальні особливості: оскільки існують різні породи собак, тому є, очевидно, різні породи людей. Кожен має власну їжу, в тому числі власну їжу. Але якщо вас цікавиться моїм становищем і чому я припинився на ньому, я буду державувати свою позицію.
Яка моя позиція прийшла? Я читаю різних авторів і зрозуміли, що кожен сперечається з усіма. Добре: де вони сперечають один одному, я залишив свої аргументи до авторів і дозволяв собі вибрати, як я хотів. Але якщо більшість авторів згодні на що-небудь, де вони вирішили не сперечатися, я сказав, напевно, варто брати. Що стосується м'яса, то позиція більшості авторів поширена: не зрозуміло, що його не варто їсти на всіх, але обов'язково варто обмежувати себе споживанням м'яса.
Добре, це приємно, тому ви можете зробити це без дійсно розуміння.
Якщо ви подивитеся на це, деякі обставини, здавалося б, переконливо до мене.
Історія питання: які ми на природі? Хто був людиною спочатку, згідно з пансіонатом: карніворозним предатором або героїдним жителем? Якщо ви подивитеся на структуру зубів, шлунку і довжину кишечника, вона має досить змішаний дизайн, фахівці з цього питання ще сперечають, але досить схильні до того, що ні з них. І, швидше за все, він був фруктовим, тобто він їсти плоди, можливо, злаки, і якщо він їсти м'ясом, то не дуже сильно.
Ну, він ate різноманітність фруктів, але скоро ця ляфа закінчилася: з'явився холодний серпан, льодовий вік почався. І людство, після чого не дуже багато, зіткнулися з цікавим завданням: або помирати назавжди, адже плоди не будуть жити, або що в житті кардинально зміняться. М'ясо виявилося, щоб бути гарним способом: це післягоряння харчування, і якщо я зараз сповнена м'яса, то енергія відразу збільшується. Ще одне, ця перемога є єдиною ситуативною, тому що на післяпалі будь-який двигун працює, хоча більш потужний, але зношується швидше. Тим не менш, історія людей не піклується: так, ви будете вмирати швидше, але в цей час ви встигнете спалити інших, вони занадто довго не будуть жити, але наступні будуть народжені. Для конкретної людини це смерть, але для людства в цілому, це варіант виграшу, і це ті племена, які перейшли на м'ясо, що збереглася.
Але ви повинні бути такими, що сьогодні ви можете вмирати швидше завтра?
Для фізичної енергії м'ясо добре, але голова після м'яса хоче спати: м'ясо важко перетравити продукт, і для того, щоб допомогти кров передається з голови до шлунку. Після цього шлунок починає засвоюватися, але голову погано думати. Відповідно, якщо ви не поспішно сидите в місті, з'їсти жирні ковбаси і пити її бульйонами, то після кожного такого сердечного обіду ви будете мати важку голову.
Немає психолога в перерві на тренінгу не годуватиме людей жирним борщом, м'ясом і т.д., тому що в другій частині тренінгу люди сплять ніс – перевіряються багаторазово.
Стоп поїсти м'ясо і ви отримаєте смартнер.
Але важка голова – це просто початок, адже щитки – щось більш серйозне. Ти можеш чути, «Мій забиває тіло токсинами». Я почув це занадто, але довгий час це було абсолютно порожне слово для мене: який вид «злаків», які побачили їх, які вони заважають – Я дрібно! А потім мої друзі допомогли мені і вони давали мені екскурсію моргу: ви знаєте, це вражає! У фотографіях в медичних атласах наші вени і артеріях пофарбовані красивими акуратними трубами, і з якихось причин я впевнений, що наші судини дійсно такі, як пластикові коктейльні труби в McDonald's. Ноп. Ці судини тільки у дітей. А у вас є ще труби, наповнені в'язкістю і струнким щитом, як і в каналах старих хрущовських п'ятиповерхових будівель. Уявіть собі? Почуття? Так, ваші судини роблять однакові смачні котлети та жирні ковбаси. Побачити своє здоров'я!
Щоб зробити все більш конкретним: розкачати рукави і подивіться на сині вени на згину руки: ви все ще точно? Або вже потовщуються, як на лінії метро? Це жирні нальоти. Це не рік тому, але тут це. Пляшка, що поплавилася через посудину, стояв по судині, тепер кров шукає можливість перенести цей наліт. Я розтягував судно - ви пощастили... Поганий удач - блокування судна. Блокування в області мозку - ви отримуєте інсульт, в області серця - інфаркт. Швидкий і швидкий. Що вам подобається?
Переваги харчування кошера розповідають дуже цікаві речі, дуже повсякденні. Звертаємо вашу увагу на те, що якщо ви не подбаєте дуже багато, то будь-яка тварина в даний момент, коли вона вбиває її, розуміє її.
І що не розуміти: в звичайному виробництві кальфу розбиває череп чоловіка з віскою, а курка відрізається дівчиною з великими ножичками.
І коли носок ховається над головою або, висить ноги, ви спостерігаємо блиск ножа, що наближається до горла, потім всі речовини, які еволюціонують роботи на двох програмах, миттєво обприскуються в кровоплину: бігти або збити. Груша і рижка: Це те, що відбувається в боях. Кожен раз, коли ви стаєте мертвим м'ясом, це все ще живе м'ясо, інстинктивно обприскується речовинами, які заряджають м'ясом, щоб реакції страху або розриву. А потім їсти, що м'ясо. І ті люди, які люблять м'ясо, за характером реакцій, швидше за все, люди, які боїться кимось і, можливо, у зв'язку з цим, схильні бити когось. Я хочу мати те, що в моєму персонажі? Я не можу.
Коли ви йдете з ковбаси до салатів, ви зупините прищі, прищі та інші непотрібні ювелірні вироби, плюс запах з рота зміниться. В той час як ви їсти м'ясо, вам потрібно дезодоранти, щоб тримати вас від запаху. Ви, ймовірно, знайдете когось, хто не піклується, тому що вони думають однаково і звикли до неї, але якщо ви хочете хороший запах, краще їсти щось інше.
М'ясо і риба (як спрощена, ослаблена версія м'яса) краще дарувати іншим людям. Я був без них протягом двох десятиліть. Тепер я так дивний, коли люди їсти ковбаси, ковбаси, ковбаси, котлети: якщо ви відпочиєте, я можу спостерігати це нормально, без внутрішнього напруження протесту, але це так дивно, коли люди кладуть це в роті! Я повинен забути щось.
Коли і який вид м'яса можна їсти? Я не думаю. Для того, щоб звинуватити організм, щоб повністю стерилізувати продукти харчування, також важко виправити, іноді ваше тіло потрібно навчатися з м'ясом, рибою та іншими харчовими навантаженнями, відповідно, варіанти харчування і повинні бути. Я не їсть м'яса щодня і їсти його тільки на великих святах, щоб порадувати друзів і родичів. Згідно з цим, протягом декількох місяців з'являється один раз.
Пам'ятайте, з Хаямам:
Вино заборонено, але є чотири.
Де, з ким, коли і скільки вина пити.
У всіх чотирьох умовах
Всі чутливі люди допускається вино.
Також м'ясо: м'ясо можна з'їсти, якщо добре кип'ятять, зливаючи весь бульйон з нього (відвар просто все крупка), або як шашлики з зеленню в природі, де ви перемістите багато і згорніть все надійно. Ви не будете залити пиво, але ви будете горіти, коли ви перемістите багато і з задоволенням, бігти, плавати, стрибати в волейбол або хоча б пройти довгі відстані. Зауважте, що для того, щоб зробити це, потрібно бути здоровою людиною, щоб вам необхідно пам'ятати: «Що дуже здорова людина може дозволити собі їсти м’ясо. й
Скільки їжі варто їсти? По-перше, нам потрібно їсти менше. Я дуже радий, що в один раз я практикував медичне кріплення: Я нічого не лікую, тому що нічого не було лікувати насправді, і нічого не було лікувати, але з тих пір я відчував головне: якщо я ate - великий, я повний і енергійний, якщо я не їсти - великий, це ще краще, це очищення тіла і лікувальна процедура для неї.
Тільки наївна людина думає, що ми їсти, бо потрібно їсти, відновити себе. Ноп. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу і узгодити зручний час і місце вручення квітів, а якщо необхідно, то збережемо сюрприз. Дійсно, навколо справи, неприємності, навантаження, штамів - де б вони втекли? Я, час їсти! Ми можемо самі зателефонувати одержувачу і узгодити зручний час і місце вручення квітів, а якщо необхідно, то збережемо сюрприз. Я? Більше неприємностей в житті - більше хочуть їсти. Тексти пісень, а це означає: І життя красива, вона доходить до точки - ми легко забуваємо про їжу, і це тонко, тому що якщо ви розділите кількість їжі, які зазвичай споживають навпіл, то це буде те, що ваше тіло дійсно потребує.
Жорстке! Що це таке, працюючи весь день?!
У житті буде більше рад.
Переваги японської кухні
Японська кухня досить дорогий, але вважайтеся, що Японія має одне з найбільш очікувань життя. Японці є дуже розумною нацією, пам'ятайте їх знаменитий доведений: «Ми звикли їсти гарбуз, тому що ми були бідними, але тепер ми їсти гарбуз, щоб бути багатими довше». Рис, овочі-фрукти, зелень, а також все, що море дає японській мові: морський каль, креветки, восьминоги, гребінці, кальмари - все смачно і різноманітно.
Ви хочете мати сіль? Ваше тіло потребує солі, але не потрібно нічого засолити: ви отримуєте всі необхідні грами, коли ви їсти сир, яйця, молоко, хліб і всі інші продукти, які містять сіль природно. Все інше - надлишок хлориду натрію, і що загрожує вам, запитайте лікаря. Якщо ви хочете додати аромат, ви можете використовувати морську сіль або натурально посолити морепродукти, а ще краще – виявити природний смак їжі без солі. Сіль столова - це препарат, який легко зачепить і важко стрибати на, але для людини, яка вже звикла до солі, несолена їжа об'єктивно свіжа. Цілі свіжі! Однак для натуральної людини, яка не використовується (або використовується для) вживання солі, солоної їжі просто гіркий. Цілий гіркий! Все об'єктивно і все залежить від вашої звички.
Сам цукор - білий порошок досить свіжого смаку, що містить вуглеводи, легко обробляється жирами. Не існує вітамінів або інших корисних речовин в цукрі, а жир з його допомогою ви отримуєте елементарні.
Особливо для тонких - тонких також може бути жир і флаббі, а також повний можна перекачувати і енергійно, без крапель жиру.
Чи потрібна додаткова вага? Мені потрібно життя, мені потрібно здоров'я, і в цукрі цього життя я не бачу. Де більш розумні замість солодкого чаю пити сік, кефір або різноманітні культури біфідо. За Божу раду. А ще краще, чиста вода.
І для любителів чаю - будь ласка, але не в кінці їжі, і не менше півгодини пізніше. Потім засвоюйте їжу правильно, і, до речі, ви отримаєте додаткову поломку від роботи. Що завжди приємно.
Я обирає рослинні продукти та морепродукти не для анотації гуманістичними причинами: «Ділі не повинні бути вбиті, оскільки вони живі істоти» – ідеологія не має нічого спільного з цим. Я хочу бути змія, я не хочу спати, я не хочу бути важким, я не хочу мати карциногенів і я хочу жити довго.
Я хочу жити весело, і в той час як він працює. Я дивлюся на людей, які їсти жирні білі люди, пити його жовтим пивом і смоктати дим сигарети в себе - і я розумію, що вони доглядають не про життя, але щось інше. Звісно, це не тільки м'ясо: потрібно своєчасно поїхати до ліжка, займатися спортом, залити холодною водою, а найголовніше, потрібно любити жити! Я зустрічаю своїх колишніх однокласників і покажу їх своїм супутникам: «Лок, я був в одному класі з ним!» Люди розтягували обличчя. «Вивчайте з вами? Чи є цей пухкий, великий, старий чоловік ваш вік?
Будьте молодими і здоровими! – опублікований
P.S. І пам'ятайте, що просто змініть наше споживання – разом ми змінюємо світ!
Джерело: nkozlov.ru/distance/s201/d1800/#.VVA6i9rtmko