466
Ліз-Бурбео: Заміна "проблем" з "досвідченою"
Ви дійсно в проблемах?
Я дійсно вірю, що багато труднощів не вдалося уникнути, якщо слово “проблем” не існує. Замість слова «проблема» я віддаю перевагу використовувати слово «досвід». Давайте розглянемо визначення цих слів у словнику.
Проблеми: Ситуація, яка представляє труднощі, які необхідно вирішити для досягнення результату; нестабільна або небезпечна ситуація, яка вимагає вирішення.
Досвід: Активна участь у заходах або заходах, що призводять до накопичення знань і навичок.
Ви погоджуєтесь, що другий визначення набагато краще?
Я знаю, що деякі ситуації здаються як реальні проблеми. Ось деякі, що я часто чую про:
"Я маю гроші проблеми."
"Люди не розуміють мене."
"Я не можу знайти mate."
«У мене є проблеми з дітьми» або «Я важкою дитиною»
"У мене є проблема ваги".
"У мене є проблеми здоров'я".
"Я не можу отримати разом з чоловіком."
"Я не можу знайти роботу."
Як ми можемо перетворити ці проблеми в досвід? Перш за все, ви повинні визнати, що все, що відбувається в житті, створеному вами. Однак, як правило, це несвідомо. Я не вірю, що людство так схильне до масохизму. Ми завжди отримуємо те, що ми віримо, звідси висловлюємо «то матеріал». Самі думки визначаються системою наших поглядів. А коли щось неприємне для вас, протилежність того, що ви хочете, ваші психічні ставлення суперечать вашим потребам. Саме тому ми говоримо про те, що ми хочемо, щоб ми зрозуміли наше ставлення.
Найвищий принцип, який присутній у нас завжди знає наші справжні потреби і піклується про те, що ми приїжджаємо до обличчя з проблемою, тим самим допомагаючи нам усвідомити, що ми втратимо контакт з нашим духовним суть або Богом у нас, і дозволяючи несприятливих думок контролювати наше життя.
Якщо ми сприймаємо проблему таким чином, вона стає набагато простіше бачити її як досвід, який дозволяє нам поліпшити себе. Ми працюємо над проектом.
Повернемося до вищезазначених питань і перетворюємо їх в корисні проекти і досвід.
Гроші.
Не турбуючи думки тривожні. Ідея успіху призводить до успіху. Повідомляйте свої думки про гроші, напишіть їх, коли вони приходять, намагаючись зробити це щодня. Задайте інші, щоб зауважити, що ви сказали або що ви робите про гроші.
Чим більше ви даєте, тим більше ви отримуєте – це як працює закон про благополуччя. Що ви віддалите останнім часом? Нехай щедро, не шкодуючи, не чекаючи нічого в поверненні, просто за задоволення від надання? Ви коли-небудь дивилися, що успіх, або спробували його вивчити? На цій темі проводяться багато книг.
Вирішіть собі, що ви вже не маєте проблем, але тільки проект, спрямованого на зміну ставлення до грошей, який блокує надходження багатства в життя. Ви автоматично змінюєте вашу поведінку.
КОМУНІКАЦІЯ
Якщо ви виявите, що важко спілкуватися з людьми, зробіть список страхів, які лежать за цими труднощіми і дадуть вам дозвіл на те, що страхи. Як спілкуватися з людьми. Не критикувати, не судити себе, і найголовніше, не намагайтеся імітувати когось іншого, особливо якщо ви прагнете порівнювати себе тим, хто спілкується з людьми.
Кожен проект має стартову точку. Планування підрядника для будівництва будинку починається з фундаменту. Коли мова йде про спілкування, починайте домовитися від ваших страхів до людей, з якими у вас є труднощі спілкування. Дозвольте собі мати ліміти ваших здібностей і не в змозі перехрестити ці межі в даний момент. Пам'ятайте, що після того, як ви повинні мати страхи, починається процес трансформації. Це тому, що ви не приймаєте себе, що все заблоковано і нічого зміни.
Знайти чоловіка.
Ви очікуєте занадто багато від вашого майбутнього чоловіка? Замість того, щоб обмежити себе переліком всіх, які ви хочете від вашого чоловіка, довірити Вищий принцип у себе, хто знає ваші істинні потреби. Правова особа буде на Вашому шляху. Однак, потрібно планувати цей проект і почати прийом дій. Які ігри можна зробити на тижні? Скажіть «Гарячий ранок» принаймні трьох дивних з посміханням.
Якщо ви познайомитеся з кимось новим, незалежно від того, як зустріч відбувався, візьміть свій час, щоб дізнатися, що людина (принаймні протягом трьох місяців) перед тим, як вирішити, що він або вона не право на вас. Що таке причина для вас, щоб сказати після першої дати, "Не, це не так? Ми можемо самі зателефонувати одержувачу і узгодити зручний час і місце вручення квітів, а якщо необхідно, то збережемо сюрприз.
Коли ви приїжджаєте з зображенням ідеального чоловіка, ви, ймовірно, відірватися від реальності, і такий чоловік навряд чи відповідає вашим істинним потребам. У багатьох випадках причина сказати нікому не є підставою сказати так. Ви не любите про неї, або він відображає аспект, який ви не любите про себе.
Тісто малюка.
Дітям диффікулта дуже рідко, реальна проблема полягає в тому, як батьки відчувають себе про задоволення потреб дитини (Я не говоримо про задоволення їх кожного бажання тут). З того моменту, як ви дійсно берете інтерес до ваших потреб дитини і знизите ставлення до батьківства, ви побачите помітне поліпшення ваших відносин. Почуєте свої внутрішні потреби, розкажи його про труднощі, бажання і бажання бути на зв'язку з ним. Закрийте свою дитину замість того, щоб контролювати їх. Як ви погорнути на новий шлях, попросіть його за допомогою. Я знаю, що цей підхід буде вимагати зволоження, але трансформувати ваші стосунки з дитиною буде так надихнути, що зусилля варто.
ЗАМОВИТИ
Основним психічним ставленням, що призводить до зайвої ваги, є: «Особливості... Я зроблю! Ви завжди хочете задовольнити потреби когось. Цей підхід веде до того, що ви хочете допомогти людині, в результаті покарати себе. Ви знайдете складно самі. (Всі ваші енергії надходять в оренду інші) Людина з проблемою ваги самотній, насолоджуючись їжею.
Він прагне позбавити себе від певного товару (форма покарання). Якщо він з'їдає цей продукт, то він відчуває себе винним для нього, або для їжі занадто багато (покарає себе знову, змащуючи його). Ви так звикли прийняти все на себе, що ви знайдете його важко прийняти все з інших. Коли інші дають вам щось, ви відчуваєте, що ви позбавили їх щось, і ви відчуваєте, що ви повинні дати щось назад, покараючи себе знову.
Найбільший страх за таким ставленням є страхом сором'язливості для себе або страху розмаїття іншої людини. Почуття сором'язливості може проявлятися в декількох областях вашого життя, наприклад, в якому ви їсти, плаття, в сексуальному житті і т.д. Ви можете взяти на себе проект: щоб дізнатися більше про те, як ви берете на себе свої справи і ступінь сором'язливого досвіду. А потім емпатізує з собою і починаємо зустрічати ваші потреби.
Здоров'я
Коли частина вашого тіла болить, вона прагне допомогти вам. Найвищіший початок, в якому ви надсилаєте повідомлення. Будь-який фізичний дискомфорт або хвороба вказує на те, що одне або більше несвідоме психічне ставлення до вашого розвитку. Щоб швидко виявити це повідомлення, спочатку зрозуміти функцію захворюваної частини тіла і встановити його зв'язки з ситуацією в житті.
Наприклад, якщо у вас є травна проблема, питання запитати, «Що ситуація або людина в моєму житті не може перетравити?» З цим сприйняттям захворювання ви дізнаєтеся, що ви насправді не маєте проблем зі здоров'ям. На жаль, ви відчуваєте, що ви вирішуєте щось в житті. Для отримання більш детальної інформації про цю тему, я відповідав вам свою книгу, ваше тіло говорить, любов себе, де я поясню докладно метафізичне значення більше трьох сотень захворювань і недуг.
Контакти
Вам необхідно визнати те, що ви колись привертали до своєї дружини не долі (добрий або злий). Вашої дружини є інструментом духовного розвитку, а не просто супутником у вашому матеріалі та суспільному житті. Яким чином? Ви повинні прийняти, що він або вона є вашим дзеркальним зображенням. Все, що ви критикуєте за вашу дружину, є точним відображенням того, що ви не приймаєте. Не можна побачити в іншій людині, що не в собі.
Ваша дружина допоможе вам дізнатися краще. Підтримайте це і ваші стосунки покращать. Якщо ви сказали собі: «Так, але він критикує мене весь час!», пам'ятайте про те, що ви сідаєте, ви перезавантажте». Залишайтеся зосередженими на власній критики. Впровадження лише одного проекту займе багато часу.
РОБОТА
Можливо, ви очікуєте занадто багато від майбутньої роботи, так як у випадку, якщо людина шукає mate? Що ви зробили нещодавно, щоб знайти роботу? Так ось пропозиція: починаючи з наступного понеділка, ви працюєте повністю, ви йдете, і ви залишаєте своє резюме всюди. Ви це робите особисто, не по телефону або електронною поштою. Підберіть конкретну вулицю і прогулянку по ній, вказавши всі компанії по дорозі.
Ви, мабуть, сперечаєте, «Чи не хочу працювати за першою компанією, яку я бачу!» Хто говорить, що? Ваше ім'я або Ваш внутрішній Бог? Найвищий принцип, який знає саме ваші потреби, не потрібно турбуватися. Ви отримаєте саме необхідну роботу. Не відмовляється від будь-якої пропозиції. Робота або оплата може бути не те, що ви хочете, але приймати його будь-яким чином. Якщо ви не працюєте для вас, але вам потрібно, щоб вам було якомога більше часу. Ви зустрінетеся з вашими страхами, і це буде значний досвід, який відкриє для вас нові можливості.
Для будь-якої іншої проблеми, яка не зазначена в статті, приймають ті ж кроки. Перетворення його в проект, корисний досвід. З цим ставленням до проблем можна тільки виграти. Ви завжди маєте право вибрати. У вашій силі вибрати життя, пов'язані з проблемами і труднощами або життям, наповненим досвідом і щастям. Видання
Кредит Ліз Бірбо
переклад Катерини Косовська
П.С. І пам'ятайте, що лише змінивши вашу свідомість – разом ми змінюємо світ!
Джерело: /users/1077