Наша Батьківщина - піонери

Отримайтеся рано, отримайте рано,
Отримай рано,
Тільки ранок буде біля воріт,
Ви побачите, ви побачите,
Як веселий барабанщик.
У руках паличок карнизу.

Бульба Окудива

Бугери постер.

Це досить піонер 80-х. :

І реальний.

Досвід Спарти не був повністю забутий. Звісно, піонери повинні освічених героїв, патріотів.

О, добре жити в радянській країні!
Доброго дня!
Це добре для країни, щоб бути корисними,
Червона краватка з гордістю носити!
Виміряйте землю з вирішальним кроком,
Згадувати міцно панує батьків,
Ви тільки знаєте відповідь.
Бойовий розчин:
Зайдіть! Зайдіть! Зайдіть!

Хорус:

Завжди бути готовим до будь-якого.
Доброго дня!
Ми йдемо до нашої мети,
Скоріше ми виграємо!

Або:

Ви бачите, з книг, в стовпці побудовані,
Прибули герої.
Як багато Тимурові приїжджаємо, подивіться!
Гайдар перед нами!

Якщо хмари знову рухаються,
Тімур вийде - хлопчики і дорослі:
Все готове йти до перемоги.
Гайдар перед нами!

Знаменита пісня про громадянську війну:

Орел, орел, соар над сонцем
І подивіться на степи!
У щільних клаптях були заморожені назавжди.
Я був тільки живим.

Орел, орел, сантехніка,
Вимкніть білий світло.
Я не хочу думати про смерть, повірити мене,
На шістнадцяти років.

Еагле, орел, гранат.
Я втратив своїх ворогів.
Я покликав мене в загін.
Енемії, які називають її орелою.

Агле, орел, мій вірний супутник,
Ви побачите, що я пережили.
Плетемо до с., ви скажете мене,
Як і син, що дробиться.

Орел, eagle, comrade winged,
Трамвайні степи на вогонь.
Допомогти Komsomol-eagles,
А життя повернеться до мене.

Орел, орел, поїзди приходять,
Боротьба над.
Оголошено мільйони у владі.
А країна горда нас.

Або це:

Маленький барабанщик.

Ми пішли на відтінку гармати,
Ми зірвали смерть на обличчі.
Пристрої.
Спартакісти, виброгасники.

Серед нас був молодий барабанщик.
У нападах він був попереду.
З життєрадісним барабанним другом,
З більшовицьким вогоньм у грудях.

Одну ніч на альті
Він sang веселої пісні,
Але з ворожою кулею,
Я не кінчився спів.
...
1990Р. 2199Р.

Або:

Старі барабанщики

Молодий барабанщик, молодий барабанщик,
Погана бити серця.
Збір прапорів піонерського табору,
Молодий барабанщик на миті.

Довгий шлях, закриті сигнали,
Хмари передні.
Ви не довшийте хлопчика, брав барабанщик,
Візьміть своїх однолітків на подвиг!

Вони не спали, вони не спали.
Чому ви отримаєте сірий так рано?
До далеких країн з правим барабаном
Ми пройшли, залишаючи хороший знак.

Час боротьби - не шукайте миру,
Дорослий барабанщик, дорослий вік.
Зніміть світ з попелиці, мій друг.
Отримати планету, людина!

І навколо клика, маленькі душі,
І всі вони шути і збивають:
до Старий барабанщик, запас на гітарі,
Бараб не модний ці дні.

З harp і lute тихий і затишний!
Відомий це з дитинства.
Але це занадто рано жити без барабана,
Я не пішов з ним. Немає, немає!
...
1962 1962 1962 р.

Або це, Нахімовський:

Сонце яскраве,
Привіт, країна красива!
Молода Нахимовіца надішліть тебе!
Немає інших у світі.
Мати
Вогняти нас все, як сонячне світло.
банер ваших перемог!

Простір синій.
Земельна ділянка за свербіж,
Пишно пролетіла на нас!
...
Завдання моряків - перемогти ворогів!

Поставлення банера на лінійці. Лінія.

р.

Мир, дружба. :

Зустріч з морями Чорного моря.

Проаналізовано ідею безперервності поколінь. Навіть новаторська краватка, маючи три кути, сказав, що символізувати об'єднання комуністів, членів Комсомол і піонерів.

Постерові інструкції для піонерів.

р.

Ліворуч: «Фортс, дружба дітей робочих людей Землі!»

ДОСАФ – добровільна допомога армії, авіації та нави. На постері є радіооператор, шутер дівчина, судномоделер, водій, модель літака.

У таборах, піонери можуть насправді поліпшити здоров'я, але не тільки.

46230404

Збір металобрухту та відпрацьованого паперу для переробки був одним з періодичних занять піонерів.
Направо, будьте готові захищати кордон, працювати в далеких землях і піти в космос.

Афіша.

р.

р.

Квіти та міцні, земля Піонерії! «Що це один із спонсорів Octotas!» Навчання є основною роботою, першокурсником!

3250Р. 3700Р.

Маршрут "Зарниця": мільйони голубів, міцних, загартованих! Лен на нашому банері, гідний звання піонера! Проуд, радянський піонер, країна є СРСР!

Ліворуч: Постер Brezhnev - ювілей піонерської організації. Право: Сталін плакат.

р.

Норми БГТО або, пізніше, ГТО - суперечать нормі свого віку - бажано пройти кожен піонер.
Також були всі спортивні змагання для новачків.

, Україна

«Коли ви зав'язуєте краватку, подбаєте про неї – він має червоний банер кольору одного!»

Лінія, підняти прапор.

Р

Значки сучасного табору «Артек».

Ми можемо сказати, старі, радянські штампи.

Журнал Pioneer, 1937, війна в Іспанії. Іспанська Республіканська армія.

Діти готові стати піонерами.

Першою особою, яка подорожує в космосі, був серед піонерів Юрій Гагарін.

Він приймається як почесний піонер. У правому праві Юра Гагаріна стала піонером. Піонерська пісня:

Новий день починається.
На нескінченних вулицях Москви.
Ні в небі.
Око блакитного коханка!

Хорус:
Світло сонця блискає,
Світло правди міцний.
Наша Батьківщина - Революція.
Ми віримо!

Ми обидва майстри і богиня.
Ми віримо в дива.
Нескінченні дороги,
Якщо ви кладете їх самостійно!

хорус.

Ми усміхнемося і відкрито.
Покриття святкової паради.
А орбіти світяться з щастям.
Де друзі Гагаріна літати:

хорус.

Р

З шкільного музею. Пионерська краватка, пінована жовтими зірками.

У піонерському таборі, що входять до друзів з різних куточків країни, зазвичай писали один одному на зв’язках з побажаннями та адресами. р.

Піонер барабан.

Це чудовий першоджерел.

3610Р. 4200Р.

Піонер ріг і оригінальний значок.

Кріплення краватки, використовується довгий час назад замість вузлика. На правому – перша версія першоджерела.

Є інші варіанти (в тому числі кроки, значення яких I, за рахунок моєї рідної молоді та історичного ігнорування, не знаю).

р.

45624

Піонерні патчі. На лівому — звичайний піонер. Інші - патчі учасників акції. «Мільйон до Батьківщини» – це збірка відпрацьованого паперу. Далі – «Тиморовець», «червоний трекер», учасник військового спортивного гри «Еагле».

акції "Мій Батьківщина - СРСР", бойова спортивна гра "Зарниця", акції "Сфетофор".

Р

Бейдж ГТО «Читає за роботу та захист» (Діти вже давно не змогли це зробити)

Під час війни піонери, що надходять на танкери, танк, побудовані з фондами, зібраними.

р.

Піонер герой Василь Коробко.

«Валентін Котік – підземний скаут з Шепетівки. бомбардувальник в децистанському розпаді - на рахунок шести вибухових поїздів. Він загинув боротьбу з німцями.
Utah Bondarovskaya є Ленінградська школярка, яка війна спіймана біля Пскова, де вона була на канікулах. лясон і розсіювання детагмента. Вона загинула боротьбу з німцями.
Василь Коробко – співак та саботист Чернігівщини. Поглиблені дев'ять поїздів. Він загинув боротьбу з німцями.
Олександр Бородулін є бомбардувальником. Зняти кілька німецьких бронетехнік. Він загинув, що відступає від детакату.
Галина Комлєва – це підземна дівчина в с. Тарновиці, Ленінградська обл. Підключений підземель, дистриб'ютор листівок. Постріл німців.
Віктор Хоменко та Олександр Кобер є підземними бійцями з міста Миколаїв. скаути і лясони Миколаївського центру. На інструкції центру перехрестили передню лінію для отримання інформації в Москву. Постріл німців.
Лариса Михєєнко – це Ленінградська школярка, розгін 6-ої Калинин Партисан. Підніміть залізничний міст над річкою Drissa. Постріл німців.

Про тих, хто старше 13 років. І зрозуміло, чому вони мучилися до фронту - у всіх віках хлопці прагнули до експлуатації, і просто не змогли сидіти вдома, коли ворог атакував вашу батьківщину. З тих же причин діти пішли на партій. Але як один з тих, хто був 13 років у 1941 р. вступив після війни, він був «граючи реальну війну». «Я зробив те, що дорослі не могли б зробити, і було багато ситуацій, коли вони не могли це зробити, і я міг це зробити», - сказав ветеран.

У дворі в'язниці в'язниці в'язниці в'язниці. Ці хлопці, для яких були абсолютні поняття, заслуговували право на все. Прийняття забутків.

(Сергій Карамаєв)

«Дар Катерина Алексєєвна! Згідно з наказом, ваш син Голіков Леонід Олександрович загинув на батьківщину за смертю голуба. За героїчну подвигу, вчинену вашим сином у боротьбі з німецькими загарбниками за ворожими лініями, Президія Верховної Ради СРСР, указом 2 квітня 1944 року, присуджено його найвищим ступенем розмежування - звання Героя Радянського Союзу. Я відправляю Вам лист від Президії Верховної Ради УРСР про нагородження сина Героя Радянського Союзу для збереження пам'яті героя сина, який ніколи не буде забутий нашим народом.

Михайло Калінін

Піонери на ралі.

Л.І. Брежнев з піонерами.

Артек – столиця радянських піонерів.
р.

Нехай обличчя сяють навколо.
Ви і я друзі назавжди,
Столиця Піонера.
Недавній артек!

Хорус:
Шляхи забігають до моря,
Сонце над краєм.
І в радість і в сорбурі
Не забудьте Артек.
Зустрічайте нові
З по всій країні, Артек.
Як правильно і весело.
Надійна людина!
Артек, Артек, Артек,
Ви в сім'ї!

Потрібно зустрітися частіше.
Ми живемо у великій країні.
І дружба Артека.
Ми проведемо протягом багатьох років!

хорус.

Ми виростимо протягом багатьох років.
Але ми маємо одну долю.
Піонерні багаття
Наше життя освітлене.

Молоді художники та поети, дизайнери та математики були обрані по всій країні.

, Україна

Американська дівчина була привезена до Артек, який написав лист про мир до радянського лідера Юрія Андропова. Вона зносила політичну блакитну краватку.

Після цього були комічні книги.

На додаток до "Артек", створеного Всеросійського піонерного табору "Еагле" - також на Чорному морі (і пізніше "Океан" на Далекому Сході).

Аттем еагле:

Орли навчаються літати.
Вони розслаблюють звук серфінгу,
Неба блакитна на очах.
Немає нічого страшного!
Орли навчаються літати.

Орли навчаються літати.
Потім прямо до сонця в червоному полум'ї,
Порода падає на скелях
І знову починає життя,
Орли навчаються літати.

Хорус:
Не просто занурення з висотою,
Неважливо, щоб бути непереносимим.
Але життя не за що-небудь називають боротьбу.
Це занадто рано для нас, щоб відірвати! Боротьба Боротьба

Орли навчаються літати.
І десь в гніздах, птахи вуса,
Це не займе багато часу, щоб зламати,
Що важко варто ризикувати:
Орли навчаються літати.

Орли навчаються літати.
На відстані майже нерозпушується
Роки, як гірські вершини,
Тексти пісень, а це означає: І вони не легко брати.
Орли навчаються літати.

хорус.

Орли навчаються літати:
Змащені ріжки,
Поки будуть гірше завтра.
Ну, потім: Ми не звикли до неї!
Орли навчаються літати.

Орли навчаються літати.
Вони зможуть зіткнутися з жиром,
Зніміть світани на міцних крилах.
Не вмираючи, але перемогти!
Орли навчаються літати!
Орли навчаються літати!

Усеукраїнський табір «Молода гвардія» та Всебілоруський «Зубренок».

Піонери, звичайно, стали героями дитячих фільмів.

р.

Піонер Волки ibn Alesha з казки старого чоловіка Hottabych.

Це досить піонер 80-х. :

Він був створений, вже 45 років тому, першокласник, який продовжує існувати в цей день - "Каравелла". Вся книга, написана командою:

Відомі символи: влада, мир, наука, творчість та сільське господарство.

доб.2

Піонування.

Очевидною безперервністю.

Революція романтики.

р.

Побудова змін.

Ми часто використовували слово "бізнес"? "Справа комона", "Справа проїзду". Не випадково. Реальний загін повинен мати в с.

Що?

Звичайно, ви часто почуєте, що основна робота піонера добре навчається. Але це не все. По-перше, хороше навчання не просто робота піонерів, це робота всіх, хто навчається:
Всі школярі, студенти, студенти технічних шкіл та професійно-технічних шкіл. І дорослі, які навчаються в аспірантурі, у всіляких курсах і так далі. І солдат в армії. Чи можуть бути будь-які з них, щоб дізнатися більше, ніж піонери?

Щоб отримати хороші позначки, не варто вступати до піонерської організації. Завдання піонерів ширше: навчати себе як реальним людям, які будуть працювати заради гарного життя в нашій країні і в усьому світі. І якщо необхідно, це захистить це гарне життя від ворогів.

Звичайно, це вимагає знань, але набагато більше потрібна. Щоб дізнатися, що ви живете не тільки для себе, але і для інших людей. Ви маєте можливість працювати з цими людьми. Ви повинні бути щасливими, коли ви зробили щось добре для інших, коли люди навколо вас щасливі.

Тоді ваше життя буде насиченим і щасливим. Якщо ваша радість зливається з радістю ваших товариств, це все ще ваші, тільки задовольнить час більше.
І ви можете дізнатися цю спільну радість тільки в роботі, яку ви робите з друзями. І над усім, в загіні. й

"Більки цікавих випадків. Вони вже побудували кілька першорядних загонів, влаштовують плаваючі змагання і походи в Уральські озера. Вони також практикують огорожу і проводять турніри для молодих мускатерів. Вони також роблять повнометражні пригодницькі фільми.
Але найголовніше для них є кореспондент. Неподалік від Каравелла завжди є найважливішими питаннями першокласного та шкільного життя. І якщо вони хвилюються, хлопці беруть на олівці і олівці. У обласних газетах в Пьоонерській правді багато разів опубліковані ноти, звіти, інформація про молодих кореспондентів цього дитячого прес-центру. І найчастіше «Каравелла» з'являється в журналі «Піонер».

Свіжі фото "Каравелла", по LJ krapivin_ru.

р.

І люди не розуміли, чому є окрема першоджерела, коли є загони в кожній школі, чому діти повинні бути прийняті як піонери десь в своїх будинках, коли вже спеціально організовані і навчені люди. Але той факт, що ці спеціально організовані і навчені люди дуже часто робили це формально, тобто заради кліща, заради звітності, заради того, що вони записані як піонери, не думають про те, що насправді був закладений тим самим безневинним Жуковим, який також створив початкову організацію і задумав його як унікальна організація дітей, які матимуть можливість змінити суспільство. У 1922 р., принаймні, коли Жуков на походженнях.

(Laris Krapivin)

через meotis