1454
Метод професора Немивакіна: перекис водню H2O2
20 років тому медична громада Америки була шокована тихим відчуттям, дослідження підтвердили успішне використання водню перекису H2O2 всередині. Для лікування захворювань мозку.
Так, так, це дешевий і загальний перекис, який ми лікуємо рани в наших бідних лікарнях і лікарнях. Після того, як щіткою до сліпих білих зубів, блондинка fashionistas discolored hair, вартість бульбашки (50мл) яка в аптеці і зараз дорівнює ціні трамвайного квитка.
Але поступово пристрасний субсторонній, а в подальшому стрімкий розвиток антибіотиків практично повністю підірвав інтерес медичного бізнесу до препарату «три-копека» H2O2, не занурюючи монету.
Ідея кисневості
У 90-х роках було виявлено, що пухлини раку розвиваються швидко тільки в середовищі анаеробної (кисневої безпліддя), коли тканини тіла відчувають кисневе голодування (гіпоксія). Німецький біохімік Отто Warburg отримав Нобелівську премію за дослідження за посиланням між киснем та раком. Він укладав, що пухлини частіше з'являються в ділянках тіла, які погано поставляються з киснем, і що насправді нормальні клітини перетворюються в злоякісний через брак кисню. Дороге уявлення про «окислення», кисневість тканин тіла. І раптом!
Американський д-р Farr в 1998 році зробив наступне відкриття: найкраща насиченість кисню тканин відбувається шляхом введення в кров... перекис водню! При введенні внутрішньовенно H2O2 викликає збільшення частоти обмінних процесів на 2-3 рази!
Гідрогенний перекис - прозора рідина без смаку або запаху. Гідрогенний перекис також називається пергідрол, гідроперит, гіперон, аперол ... H2O2 - це киснево-консервний препарат, який відкрив французьким хіміком Tenar L.J. в 1818 році він назвав його «окисленою водою». Гідрогенний перекис - сильний антисептичний, широко використовується в усьому світі як зовнішній, дезінфікуючий і гемостатичний.
Батько внутрішнього використання водню перекису H2O2 в Росії був професор Іван Павлович Неймивакін, який називається чоловіком 2002 року. Почати дослідження на H2O2 в 1966 році, займаючись закритим науково-дослідним інститутом медичних і біологічних проблем медичної підтримки космічних польотів. Його стаття в “Охорона здоров’я” (Оздоровчий стиль No 5,209 2002) була як бомба вибухнула. У редакційному відділенні газети знизилася флерія листів і дзвінків від вдячних читачів здорового способу життя, які вже відновили, будучи майже безнадійним.
Більше 6000 статей було написано про внутрішню аплікацію H2O2, яка революція лікарських засобів. Які захворювання можна лікувати перекисом водню H2O2? Вагінна хвороба судин, хвороба Альцгеймера, серцево-судинна хвороба, стенокардія, астма, емфізема, лейкемія, лишай, цукровий діабет, склероз, ревматоїдний артрит, хвороба Паркінсона, мігренін, рак і навіть СНІД ... Один з цих списків робить мене шуддером:
Чи є панацея для всіх захворювань?
Суть відкриття Неймивакіна.
Наш організм постійно атакує віруси і мікробів. Роль вбивців береться антиті лейкоцитами та гранулоцитами: навколишні «непросвітлені гості», вони виробляють агресивний окислювач H2O2 від води та атмосферного кисню. H2O2 взаємодіє з ферментом людської крові - каталазою, а потім перетворюється в атомічний кисень, який знищує, вікує навколишні тканини і знищує все патологічне, іноземне в організмі, нормалізує процеси окислення, стимулює імунітет. Атомічний кисень також окислює жири, знайдені на стінках артерій, запобігаючи атеросклерозу.
Відновлення та зміцнення транспортного транспортера (крова і лімфи), захисних і допоміжних функцій організму, тобто очищення полоскання тіла, сприяє вилікуванню практично будь-яких захворювань.
Нанесені бульбашки:
Почнемо з плити. Розглянемо стан панчіх собак або котів. Вони раптово розтягують, смішно відкривають свої роти «ширше, ніж рукавиця», викидають язика і щебен солодко. Людина може відлякувати десятки разів на добу, особливо в стані сонливості, втоми, стресу. Нерідко в'ялені скелелазіння в горах, пілоти до вильоту. Чому? Глибоке дихання - це підготовка найважливішого органу - легенів. У неспокійному і спокійному стані легені неповно заповнені, близько третини, вуглекислий газ накопичується в крові. Є спазм невідкритого, застрягаючи частини легенів, сигнал відправляються в мозок, людина бере глибокий дихання і тримає дихання, запалюючи бульбашки протягом декількох секунд. Явонінг є давньою формою дихання, близькою до рухомого руху рептилій.
Затримки дихання також відбуваються з різким фізичним навантаженням: підйомні ваги, ходьба на сходи, біг, плавання, нахили, незручні пози, робота з інструментами - ось, молоток, пилка, викрутка тощо. Фізична робота була природною умовою людини для мільйонів років. Заміна фізичної праці з машинною працею, людина все частіше відходить від затримок дихання, глибокого дихання, надходить до фізичного бездіяльності. Дуже важливий і корисний біологічний ритм потужних насосних легень (здоровий - легкий дихання) поступово зникне. Тепер вправи для глибокого дихання, навчання дихальних м'язів включені в будь-які сучасні вправи, аеробіки, фітнес, бодібілдінг, займають важливе місце серед іогів. Приклади доказування парадоксальної несумісної ланцюга можна вставити тут: (Комфорт і комфортні засоби -> розслаблений стан -> неглибоке дихання -> атрофія легень -> гіпоксія -> рак!)
Більше кисневих парадоксів?
Парадокс останнього поверху: У промисловому місті смог накопичується в малоповерхових районах. Здавалося б, чим вище підлога, очищувач повітря! Не всі. З спостережень пожежників: Чим вище підлогу, тим нижче диму в квартирі. З журналів швидкої допомоги та місцевих терапевтів: Для 1 виклику пацієнта з першого поверху до 10 дзвінків з останнього. Як і в гігантській трубі в багатоповерховому будинку, фаршировані сотнями нагрівальних пристроїв, створюється потужна тяга, в вікна останнього поверху надходить теплий застійний стовпчик вихлопного повітря. Разом з кухонними та туалетними газами, тютюновим димом та диханням пацієнтів по всій в’їзді. І смог - шкідливі підвіски. З фумерів і ароматів знизу не рятують вентиляцію, ліфтові колодки, або надпосівні двері. Просте відкриття дверей квартири на першому поверсі, переконайтеся в тонкій смузі паперу: повітря виходить з квартири. І на останньому він надходить в квартиру. У будь-якому морозі вікна останнього поверху відкриті широкі, але свіжі кисневі з вулиці в приміщення не прийдуть, це закон вертикальних труб - закон природи. Отже, перший поверх - кисневий дросель, остання - вихлопна труба.
Точно такий же ефект спостерігається навіть в одній кімнаті, застібка повітря і дим накопичується під стелю. І в Хрущовці, і в елітних квартирах. Давайте подивимося на старі фермери: Уві сні на підлогу холодний, під стелю фарширований. З давніх часів храми, королівські камери, королівські замки були побудовані з високими склепіннями. Всі громадського простору - вокзали, театри, клуби, ресторани, школи, клініки повинні прагнути до ідеального здоров'я - нижче підлоги і вище стелі. Архітектори майбутнього: не підключають квартири до загального повітряного стовпа, ліфтів і рейсів сходів тільки поза хмарочосом, кожна квартира має власну вентиляцію. «Завдяки між відсутністю кисню та захворюваннями тепер міцно встановлюються». Спенсер В.
І що таке парадокс горохів, які проживають на висоті до 3000 м над рівнем моря? Висока в горах рідкознімається повітря, важче дихати. Чому кисневе голодування, що призводить до раку і скорочення життя, організм найчастіше відчуває не в горах, але в великих промислових центрах, мегамістах, розташованих нижче? Зварена, консервована їжа! В ній немає кисню, а для його обробки / печіння, організм повинен більше, ніж звичайний доставити киснем через легені, шкіру, тим самим переважаючи кров і тканини. Горіхи часто їдають сирі фрукти, овочі, горіхи, пити сиру весняну воду, вони менш ймовірно досягають консервованої цивілізації. І дерево в горах важко дістатися, ви повинні врятувати.
«Для нормального життя неможливе без ритмічного згоряння і окислення», - сказав Великий майстер медицини Зальманов. Тіло - безперервний процес горіння, печіння та відходи клітин, які неможливо без кисню. Але виходить, що частка кисневого суглоба йде на перетравлення їжі, а тіло набагато важливіше отримати киснем з їжею і водою, ніж через легені. Чи важко дихати? Але гірська вівчарка має потужні світлі і сильні м'язи, не використовуються для комфорту.
... І киснена їжа!
Проксимус
Отже, перекис водню H2O2 необхідний для додаткового перекачування в атомний кисень, який організм завжди не вистачає. А особливо з гіподинамією, багатоповерховими будівлями, вареною їжею та окропом. Коли ми їсти їжу, ми часто забуваємо просту правду. Природа забрала мільйони років для адаптації наших органів до грубої сирої їжі, і вона займає мільйони років, щоб перебудувати наші тіла в консервовані продукти харчування, таблетки і еноми. Замість збагачення їжі з киснем, ми проявляємо і покращуємо нагрівальні пристрої, які знімають кисень з їжі. Тексти пісень, а це означає: І тіло вимагає: або сира їжа дикої природи, або кип'ятять, але! З добавками кисню.
Професор Неймивакін радить приймати оральний звичайно 3% H2O2, починаючи 2-3 краплі на ложку води на порожньому шлунку 3 рази на день. Щодня додайте 1 краплі до ложки (для залежності). У день 7, буде 10 крапель на ложку води. Так, повний курс 10 днів застібки 10 крапель 3 рази на добу, 2-3 дні перерви.
Ви можете взяти ці курси для життя. Так само вуглецева мінеральна вода або квас, як іодована сіль, як хлор, яка завжди в водопровідній воді. Насправді, ця пропозиція для передачі H2O2 від препаратів для хворобливих умов тіла до групи щоденних кисневих харчових добавок, для використання як кисневих коктейлів. Не існує протипоказань до прийому перекису водню H2O2.
Гідрогенний перекис H2O2 без запаху і смаку, може бути взято «на очі», без обладнання, інструментів і технологій, напрямків і рецептів. Без тривалих черги і спеціальних офісів, без строгих режимів і незручних процедур. Нешкідливий міхур і ложка води дешевше і простіше!
А. П. Неймивакін:
«Я рекомендую всім, як хворим, так і здоровим, приймати перекис водню щодня з середини дня. й
Все отрує. .
Відповідь на скептики:
У давнину Спарту хворі кинули з породи. І наша медицина працює за принципом, що пацієнт завжди правий, і лікар завжди повинен. (Шисперма: Якщо пацієнт багатий і лікар бідний.) В результаті не соромно і навіть модно, хворі стають все більш і більше, і лікарі менше і менше. Лікар змушений балансувати на лопатці скальпель, на межі життя і смерті, між дефіцитом / передозуванням, наркозом, між пацієнтом і фармацевтичною галуззю, між прокуратурою і страховою компанією. Експериментування на людину небезпечно. З побічними ефектами і смертьми з H2O2 для таких експериментів, всі лікарі пересаджували давно. (Доктори зараз падають з кліща. Для помилок. Що потрібен лікар? Так що він залишається лікарем (і залишається хворим!) Найзручніше моніторити використання перекису на альтернативах будинку. І в разі першої смерті - заборонити. І Неймивакін до defame і extinguish... Це не працює, ніжники киснево-медичного акумуляційного бізнесу і все! Не буде.
Про нас
«Всі є отрутою і все це ліки», «Що доза робить речовину отрутою або лікарською засобом», «Не шкідливі речовини, виникають шкідливі концентрації» – це крилаті слова Парасельсу, батько фармакології, великого лікаря Ренесансу. Це основа медицини всього часу і людей. Чому не знайти протипоказання до прийому перекису? Кисень є одним з небагатьох хімічних елементів, що споживають організмом в величезній кількості. Завжди необхідний для будь-якого тіла, бере участь у найбільш важливих метаболічних, біоорганічних процесах. Людина - дитина рослинного світу і повинна бути вагітна в кисневому стані. У нерівній битві вводять «шапний бульбаш» з потужною медичною машиною. Він раптом стояв по горлі, щоб всі величі ріжучи "необлон" на стражданні людини. Але після всього, дорогі антибіотики почали відразу з цвілі. І ми спробуємо судити ефективність H2O2 за літерами.
Листи до Бюлетені охорони здоров'я:
Я мав ракову пухлину в животі, моя сім'я розповіла, що це не буде жити довго. Після 3 тижнів прийому перекису H2O2 я прийшов до життя, мій шлунок був повністю чистим.
У мене була езофагальна рак, подається через катетер. Після прийняття H2O2, живіт і кишечник працював, не знайдено метастазів під час обстеження.
- Чоловік - відключена 1-а група, травма мозку, втрата пам'яті, мова. Після прийняття перекису H2O2 почав говорити, пам'ятайте зупинки, їжа припинилася з рота.
Моя сина, студентка, впала з лейкемією, перетворилася в скелет, не підійшов. Беган взяти H2O2 разом з настійами кропиви і келандину. Моя сина почала ходити, здійснюючи тести.
Моя дружина страждала від хвороби Паркінсона, не могла ходити, знизилася. Після 7 місяців протирання і занурення перекису H2O2 почав ходити, слово було відновлено, якби він був молодшим 10 років.
- Я відключила групу 2, постраждала серцева атака, постраждала від стенокардії. Після декількох тижнів прийому H2O2, якщо заміщати серце, водіння автомобіля, легко прогулятися 5 км.
Мій чоловік був паралізований в результаті інсульту. Я провів 2 курси H2O2, результати перевершили всі очікування. Тепер він ходить, його права рука працює.
Я страждав від CHD, поліартриту: живу на 2-му поверсі, не вдалося залишити будинок. Через 3 місяці прийому перекису H2O2, біль в самому серці зупинився, набряк пропущений, почав купатися, я сам прокинувся рікою 400 м.
- У мене є порушення мозкового кровообігу, атеросклерозу, приніс дружину під рукою. Вони проводили 1 курс H2O2, почали самостійно ходити, стан покращився помітно.
У мене є хвороба лімфом'я - 9 місяців не вдалося, набрякли суглоби, атрофовані м'язи. Через шість місяців прийому H2O2 почав рухатися як молодий, всі пухлини зникли.
Моя мати 90 років, рак шлунка, постійно блювота. Вона почала пити перекис водню H2O2, вона мала апетит, почав нормально харчуватися, аритмія зникла, її волосся затемнена.
У мене був ревматизм, поліартрит і артроз колінних суглобів, страшний біль при ході, відчув засуджений до смерті. Після 9 місяців прийому H2O2 я ходжу нормально, почав працювати.
У мене був хронічний холецистит, поліпи в кишечнику, 180/100 артеріальний тиск, високий рівень холестерину. Через 5 місяців. при зникненні холециститу, артеріальний тиск зберігається 130/90, холестерин нормально.
Що ми не знаємо перед перекисом водню H2O2, скільки людей можна врятувати!
З повагою:
доктор медичних наук, професор Іван Павлович Неймивакін, лауреат державної премії, має звання «Кращий народний цілитель Росії». Автор понад 200 наукових праць та 85 винаходів. Видання
P.S. І пам'ятайте, що просто змініть наше споживання – разом ми змінюємо світ!
English, Українська, Français...