472
Топ 10 Програми для здоров'я За Robohunter
Як великий, що сучасний мобільний телефон можна використовувати не тільки для дзвінків, відправки повідомлень і серфінгу в Інтернеті, але і для підтримки вашого здоров'я. Ми вибрали 10 додатків для вас, які замінять різні лікарі і допоможуть вам краще зрозуміти потреби вашого тіла.
1,1 км Період Tracker Ціна: Безкоштовно
Завантажити для Android
Завантажити на iOS
Програма призначена для жінок, які хочуть відстежувати їх менструальний цикл. Коли він починається, ви натиснете спеціальну кнопку, яка починається підрахунок днів.
Календар накладає всі необхідні дані для розрахунку середнього менструального циклу за останнє десятиліття, щоб прогнозувати початок наступного менструації. Календар також визначає затримку. У додатку є поле для ноти про своє здоров'я під час менструації.
2. Отримайте у формі Вартість: $7.99
Завантажити на iOS
Це допоможе здоровому способу життя. У ньому необхідно сформувати індивідуальний профіль, який включає показники росту, вік, інформацію про роботу і час, проведений на спорт. Далі ви обираєте задачу для себе: зробіть «наслідок», «очистіть тіло», «поставте на дієту». Аналіз даних дозволить вам планувати індивідуальну програму навчання для відстеження стану вашого фігури, розрахувати кількість калорій, які потрібно.
3. У "Прес-тренінг" Вартість: безкоштовно
Завантажити на iOS
Завантажити для Android
Застосування допоможе зміцнити м'язи живота - одне з проблемних зон як жіночого, так і чоловічого тіла. Програма зробить індивідуальний вибір вправ спеціально для вашого преса. Якщо ви застосовуєте жорсткий, ви станете власником ідеальної манжети.
4. У ПОКЕТ СТУДІО Ціна: Безкоштовно
Завантажити на iOS
Завантажити на Windows Phone
Ця заява була розроблена в відомому виробничому підприємстві
Зробіть макіяж для Ever Cosmetics. Уважно, це дозволить визначити основні помилки, які ви робите при подачі макіяжу. Застосунок підкаже вам, що доглядає за шкірою. Також має велику кількість освітніх відео з секретами красивого макіяжу від провідних митців макіяжу.
5. Умань Ціна водного балансу: Безкоштовно
Завантажити на iOS
Завантажити для Android
Як це стає зрозуміло з назви, додаток призначений для відстеження рівня води в організмі - надзвичайно необхідний продукт для нашого здоров'я. Поставляємо наші клітини киснем, насичує організм мікроелементами. Додаток розрахувати кількість води, необхідного для вашого тіла, щоб він може працювати як годинник.
6. Жнівень Ціна ONDOC: Безкоштовно
Завантажити на iOS
Ця програма набагато краще, ніж особиста медична картка. Він зберігає найбільш важливі дані (вага, пульс, фізична активність). Послуга забезпечить Вам персональну аналітику здоров’я, розповість про існуючі ризики та конкретні шляхи їх подолання. Багато лікарів працюють з ОНДОМ, допомагаючи їм створювати специфічні та зрозумілі рекомендації для кожного користувача. Користувач самостійно вводить свої дані. Якщо ви відвідуєте підключену клініку, то в додатку можна ознайомитися з заявами, рекомендаціями лікарів і навіть результатами проведення випробувань. ОНДОК нагадуватиме про час прийому препарату, контролювати вагу, пульс, тиск, вимірювати рівень цукру і холестерину в крові.
7. Про нас Морква вішалка Ціна: Безкоштовно
Завантажити на iOS
Цей розвиток є останніми в серії оригінальних додатків, які дійсно змушені грати в спорт. Програма проводить фантастичний облік калорій, тісно контролює вагу її власника і не дозволяє йому перестаратися. Carrot Hunger буде дуже гучно повідомляти вас, коли ваша вага якомога ближче до її ліміту, розповісти вам, які фізичні вправи потрібні і як довго вони повинні бути виконані так, щоб додаткові фунти пішли. Наявність датчиків iBeacons дозволяє контролювати момент підходу холодильника. І один раз, що відбувається, додаток розповідає про своє власника, щоб зупинитися від холодильника з дуже гучним шаутом. CarrotHunger - нова версія вже популярного розумного додатка Carrot Fit.
8. У LIFESUM Ціна: Безкоштовно
Завантажити на iOS
Завантажити для Android
Ця програма давно була улюбленою з усіх, хто хоче позбутися від зайвих кілограмів, вона не тільки підраховує калорій, але і розподіляє поради про те, як приїхати до красивого малюнка і здорового способу життя.
Після того, як ви вводите свої поточні метрики, додаток зробить прогноз часу, в якому користувач зможе досягти своєї мети. Проста функція полягає в тому, щоб записувати все їсти протягом дня. База даних Lifesum має велику кількість продуктів, які описують докладно композицію та кількість калорій. Програма проводить відстеження показників фізичного навантаження та взаємодіє з низкою інших спортивних додатків. Як ефективний день був з точки зору фізичної активності, додаток буде повідомлено в кінці дня, що дає оцінку одночасно і в тому числі дані в розкладі, що демонструють прогрес. Бібліотека Lifesum містить список рекомендацій та принципів, на яких базуються багато популярних дієт. Якщо необхідно, ви зможете створити індивідуальну програму харчування.
9. "Алкотестер" Вартість: безкоштовно
Завантажити на iOS
Завантажити для Android
Цей додаток буде контролювати вас під час гучної вечірки, розповідаючи вам, що «не вистачає» і про те, коли алкоголь залишить ваше тіло. Він робить його розрахунки на основі таких показників: ґендер, висота, тип спирту, який ви п'є, а кількість алкоголю, які ви п'є.
«Алкотестер» – незаперечний помічник для власників автомобілів. Деякі додатки навіть дають вам можливість підібрати країну, яку ви перебуваєте прямо зараз, а також показати алкогольний припуск для водіїв, які можуть запобігти спробам їздити під час п'яти.
10. ЗДОРОВ'Я Ціна: Безкоштовно
Завантажити на iOS
Ця функція-багата програма призначена для операційної системи iSO 8 і вже має безліч шанувальників провідного здорового способу життя. Додаток є повноцінною медичною карткою, де можна покласти найбільш відомі дані про здоров’я (присутність алергічних реакцій, час прийому ліків, наявний рівень цукру і холестерину). Здоров'я має функцію збору необхідних даних з інших додатків iPhone, щоб мати можливість сформувати найбільш універсальну картину здоров'я в одному додатку. Видання
P.S. І пам'ятайте, що просто змініть наше споживання – разом ми змінюємо світ!
Джерело: www.robo-hunter.com/news/top-10-prilojenii-dlya-zdorovya-i-krasoti-po-versii-robohunter
Монастир герб: Не хочу хворіти - викопувати три корені - burdock, пшенигра і кульбаби
Причини уникнути спалень кави