401
Монастир герб: Не хочу хворіти - викопувати три корені - burdock, пшенигра і кульбаби
Звернення з інтерв’ю з монастирем гербалістом Олени Федоровною Зайцевою:
Ми зберігаємо картоплю і відкидаємо бур'яни. Вони цінні, ніж картопля. Немає бур'янів можна відкинути. У день прийде на кожну людину, коли він не потребує картоплі, але лікування.
Всі справи!
Всі ці твердо-арифні бур’яни підтверджують їх необхідність для всіх живих речей на землі.
Я завжди кажу: «Якщо ви не хочете хворіти, викопавши три корені – лопуха, пшеничні гри і кульбаби». З цих коренів ви будете збирати і пити його. Я збираю 25 коренів для себе, але ви не можете отримати його все, 3 буде достатньо.
Господиня - це милосердя, що Господь дає нам буквально під наші ноги для нашого лікування. Немає саду, який не росте. Не існує єдиного захворювання, яке він не лікує, починаючи з очей і закінчуючи онкологією. лікує всі диких тварин, котів і собак. Для людини це неоціненно в тому, що відновлює порушений обмін. Настій і відвар кореневищ застосовують при крапельному, набряках різних походів, циститі, сечової нетримання, каменів нирок і жовчного міхура, всіх захворюваннях легенів, нирок, хронічних бронхітах, захворюваннях кишечника, цукровому діабеті, гіпертонії. Коріння пшеничного гриба використовуються як знеболюючий засіб для гута, ревматизму, лубаго, різного артриту. Сік і відвар свіжих рослин можна приймати протягом літа, це допомагає добре при частковому втраті зору. Корінь пшеничного гриба лікує остеохондроз, дисфункція яєчників у жінок, туберкульозу легень, екудативний діатез, фурункульоз. Не існує протипоказань до його прийому. З коренів пшениці протертим борошном і запеченим хлібом. Оздоровчий і тастір, ніж пшениця. Можна зробити кашу, каву. У голодні роки він допомагає всім.
Корінь Dandelion також є бур'янами. На ранньому весні необхідно зібрати листя кульбаби, замочити їх в соляній воді протягом двох годин, щоб гіркота відійшов, і зробити салат. Виготовляємо суп з листя і обсмажуємо коріння. Кореневий адгезив лікує злоякісну анемію, рак шлунка і печінки, запалення лімфовузлів, діатез, деформуючий артроз, артрит, остеохондроз, всі суглоби. Восени, якщо ви бачите кульбаби, які не цвітали і не дали всю силу цвітіння, викопати її.
Лопух, "Академік."
Я колись дав лекції і сказав: «Це наука, яка лікує всі захворювання». Сприяє приземному академічному лопуку і чекає його чоловіка, і буде його лікувати. Зараз люди практично всі хворі. Рак просто корови люди вниз. І лопуха лікує всі раки. Цукровий діабет, бронхіт, гайморит, ревматизм, гут, артрит, остеохондроз, перелом кісток, міжхребцева грижа, атеросклероз, захворювання вуха, хронічна ішемічна недостатність. Бурдок лікує гепатит! У Москві багато людей, особливо чоловіків, мають гепатит. Навіть стійкий гепатит К лікують лопом без сліду. Після двох-трьох місяців лікування немає гепатиту. Корінь Бурдок лікує пухлини печінки і навіть цироз печінки! Лікує холецистит, захворювання нирок, подрібнює камені в нирках і жовчного міхура. Він лікує всі шкірні захворювання: опіки, серветки тиску, екзема, трофічні виразки, випадання волосся, гнійні рани, псоріаз, lupus erythematosus і так далі. Не можна лікувати всі шкірні захворювання, і він може! Під час епідемії грипу люди курсують лікарів, які призначають антибіотики. І корінь лопуха лікує грипу, знімає лихоманку. Ми не знайшли взуття у війні. Заморожування і ми всі ходові босоніжки. Іноді вони отримали холодну і температурну троянду. Мама подарує нам корінь лопуха і квітки льодяника, тепліше загортають нас. Ми потінемо, і у нас немає температури. Корінь Бурдок вилікує параліч! Немає, коли-небудь лікував параліч. Він загоєння. Виготовляємо хліб з цих коренів, варену кашу, виготовлені заправки. З молодого листя лопуха готують суп і салати. Корінь сам був обсмажений, запечена, з кави. Коли я отримую каву, я пишу його і думаю, "Я це кава?" Кава повинна бути виготовлена з коренів шикорію, burdock і пшенигра. Моя мама зробила цю каву, вона була дивовижна.
У своїй практиці був випадок: Я лікував один батько в Сергєєв Посад, який мав великі грижі хребта. Він повинен мати хірургічні медичні мастила в Москві. Я сказав йому: "Нехай ваші вогні чекають місяця." Він відвертав кореневу настоянку, через місяць я бачив його: від автомобіля приходить до мене вільно і каже: «У мене немає грижа!»
Кореневе правило
Найцінніші коріння ранньою весною, але вони можуть бути копати восени.
Бурдок - дворічна рослина. Ви повинні викопувати річний лопець, який має молоді листя - цей корінь дуже сильний. І лопуха з сухими листями і рум'яками вже невибагливий, він дав всю свою силу до цвітіння. Він може збирати пахви, наполягати і полоскати хворі зуби - зняти біль. Коріння копати, мити, сушити. Корінь лопуха товста, тому її необхідно обрізати. Одна столова ложка сухого подрібненого коріння заливають дві склянки окропу. За десять хвилин. Дві години наполягати. Процідити і пити по половині склянки тричі на день 10-15 хвилин до їжі. Коли ви п'єте терапевтичну настій перед їжею, кров відразу поглинає його і несе по всьому організму. Ви можете пити колекцію коренів лопуха, пшенички і кульбаби в рівних пропорціях або одному корені: тиждень - лопок, тиждень - кульбаби, тиждень - пшенички.
Кріплення трав
Бог дає нам всі правильні трави. Не купуйте закордонні трави, перейдіть в Китай або в іншому місці.
Лебеді додають в суп. Коли я був малюком, я його з картоплею. Вони використовують капусту в супі. З насіння хліба зробіть борошно, додайте їх до огірка.
Вовна зберігає близько до людей. Якщо температура піднімається, запалений сечовий міхур - візьміть його. Це також потужний седатив. Гірчиця черв'як видаляє всі синці, синці, пухлини. Лікує алкоголізм, тромбофлебіт, параліч, інсульт, біль у тазу. Вовна звичайної (або Чорнобиль), лікує епілепсію, домішки у чоловіків, нервових і жіночих захворюваннях, туберкульозу легенів, рак шлунка, кишечника і саркома.
По берегах річок виростає живиця. Він лікує ракові пухлини, жад, чоловічі захворювання. У Китаї, всі напої, і є набагато менше раку.
Гераній дикий луг лікує стенокардію, остеохондроз, рак прямої кишки, камені. Татар лікує рак шкіри, геморой. Цетль лікує рак груди.
Я зроблю настої 14-15 трав, і кожна трава знайде, де запалення, застій, пухлина і буде лікуватися. Але ви також можете пити одну траву.
Я завжди раджу всім упакувати сумку сучків. Це можна зробити восени. Після чотири-п'яти діб трава буде висихати, і вона буде половиною мішка. Коли ви хворіли, пити його. Пташка, або височина, росте біля кожного будинку, заповнивши всі доріжки. Минулого року був посух, все висушене навколо Москви. І не є колективом. Він має дуже поживні насіння, а птахи харчуються на них. Він не загинув. Люди називають травою або гускою травою. Бог дає нам
Якщо у вас є біль у спині, суглоби, він виведе всі солі. Ця трава багата солі кремнію. Подрібнює камені в жовчного міхура, сечового міхура, нирок. Скратчі, подряпини ці камені, перетворюються на пісок, і в два-три місяці немає каменів. І дивуються лікарі.
Високогірний авійський лікує туберкульоз, цистит, нирки, виразка шлунка, холецистит, ревматизм, ожиріння, нервове виснаження, аденома простати у чоловіків, рак. Він не має протипоказань.
Не тільки трави загоюються, але кожен дерево. Квіти золи лікують навіть кілька склерозу. Роостер чаї жовчі, запобігає появі каменів нирок. Зменшує холестерин, лікує ожиріння, захворювання щитовидної залози. Настій і відвар золи допомагають при раку.
Калина звичайні ласощі злоякісних новоутворень різної локалізації, жовчного каменю та уролітіазу, діатезу. Його можна змішати з медом і їсти. Навіть її кістки корисні. Можна використовувати для раку груди. Аспен допомагає чоловікам з простатитом. Пиріг загоює серце, береза - нирки, дуб - серце, вільха - кишечник, сосна - легені. Всі дерева лікують!
Як наполягати на травах?
Щоб приготувати лікарську настій, візьміть дві столові ложки з верхом збору трав (змішайте трави в рівних пропорціях), залийте в порцеляну або емальовану чайник і залийте дві склянки окропу. Покрийте кришкою або рушником і дайте настоятися протягом 30 хвилин. Процідіть через два-три шари марлі або процідіть на півсклянки тричі на день 10-15 хвилин до їжі. Необхідно заварити настій вранці, так як не можна пити вчорашні настій.
Курс лікування - один до півтора місяців. Пити ті ж трави займає місяць. Трави воістину вилікають, але вони повільно вилікуються, непристойно, непристойно. Якщо людина вилікувала негайно, це не може бути добре для нього. Бог каже нам, що ми хворіємо.
Щоб уникнути залежності, через місяць трав'яного лікування, відпочийте на п'ять днів, а потім пити більше. Занедбане захворювання слід лікувати протягом трьох- п'яти місяців. У термосі краще не заварювати - там відмерла вода. По-перше, на території Росії використовуються чайники. Ви можете пити настій теплим і холодним. Але заварити його потрібно щодня один раз вранці - протягом всього дня.
Є отруйні трави, вони також служать людиною - люка, допомога, але наполягають на горілці і напою краплі. Є нешкідливі трави - як сучок Є трави злегка токсичні, такі як келандін, танггія, гіркий червуд. Вони можуть наполягати тільки одну чайну ложку для двох склянок окропу.
Коли заготовити трави?
Трави люблять людей: вони сплять вночі. Вранці вони прокинулися, промивають себе росою і приймають Божу енергію. Людина цвіте від 18 до 45 років, породжує дітей, створює. Так бувають трави: коли вони цвітуть, вони найсильніші. Вони збираються при цвітанні. А коли цвітуть, то покладуть всю потужність в насіння. Краще зібрати трави з молитвою на прозорий сонячний день після роси до двох або трьох годин вдень. Сушити в тіні в вентильованій кімнаті, краще в мансарді. Якщо трава висихає на сонці, вона подарує енергію Божого, вона приймала.
Висушені трави шліфують своїми руками. Ви не можете зберігати траву в поліетиленових пакетах, вона замішує і втрачає половину своїх властивостей. Чи можна зберігати в паперових пакетах, лляних пакетах, скляних банках. Трави зберігаються на рік, максимум два роки.
Коли забрати листя?
Раннє джерело. По-перше, збираються нирки: береза, аспен, попляр. Як тільки листя цвітуть, необхідно зібрати листя берези, аспена, п'яти до Трійці. Коли земля запилена і сходження кропиви, кульбаби, келандин, сон - вони повинні збиратися. Листя збираються до цвітіння. Багато трав також збирають насіння.
Витрати на різні захворювання
Шлунок (гастрит, катархал, виразка, поганий травлення) з підвищеною кислотністю.
Хто є нервовим, адреналін виділяється і спалює живіт. Необхідні заспокійливі трави: матовий, Чорнобиль, zealot, beadworm, mint, melissa, calendula, mother-and-stepmother, ярус, сухість, шавлія, біла чіткість, березовий лист, St. John's wort, ромашка, подорожник lancet, hops. Валеріанські коріння і сині синці. З зниженою кислотністю - ті ж трави, але додати подорож великими.
Житло.
По-перше, потрібно пройти УЗД, щоб переконатися, що в печінці немає каменів, інакше вони можуть переходити з трав і переходити в протоки.
Збірник, коли немає каменів: засмаги, безсмертності, календули, золотород, рубець, орегано, смоки, звіроба святого Івана, кропива, кукурудзяне волосся, гусячий кукурудза, материнсько-і-кроматове листя, ягоди, польовий хвіст, хміль, наступ, келандін.
Збір, якщо є камені: С. Іоан сусла, руббська кора, перець, насіння льону, кропу, насіння кропиви, танці, хміль, келандін, сучки. Візьміть всі трави в одному шматку, і в'язниці - п'ять частин - це дивно подрібнює камені.
Випийте коріння лопуха, цикорію, пшеничнігра.
Серцево-судинна колекція (гіпертонія, кардіосклероз, тахікардія і т.д.): астрагалус, безсмертний, хвостове поле, сушена. Квітки глотки, сусла, Чорнобиль, м'ятний перець або будь-який, меліса, орегано, донік, квіти лляні, квіти arnica, стрілка, гуріквіт, березовий лист, valerian коріння, mistletoe white.
Пульмонарна колекція (пнеумія, бронхіт, легенева катар, астма, туберкульоз, рак):
шавлія, чебрець, сумчастий тампон, althea, мати-і-схема, медовий комб, селе, подорожник, квітки elderberry, трикольоровий фіолетовий, кропива, береза лист, ягоди, соснові бутони.
Коріння: мило, дев'ять, солодкість, коханець, ірис лука.
Кідні (яда, пієлонефрит, уролітіаз, ниркова недостатність): поле хвіст, суспензель, березовий лист, листя лінгону, вершковий чай, суспендія св. Іоана, золотород, медкомб, листя чорниці, подорожник, мати-і-стемпматер, лляна, круглолиста груша, насіння кропу, ярус, м'ята, безсмертна, пшенична гра та коріння лопуха.
нирки очищають кров солі. Коли вони хворіють і перестають виконувати цю функцію, солі вносяться в хребта, в колінах. Тому спочатку потрібно лікувати нирки.
Збірник в цукровому діабеті: листки зеленої квасолі (багаті в інсуліну), конюшина, листя чорниці, листя чорної смородини, листя полуниці, листя берези, листя лінгону, лікарський галег, м'ята, кропива, лікарський дарувальник, корос, календула, поле хвоща, ст. Джона сусла, подорожник.
Коріння: лопуха, шикорія, кульбабабаба, півонія, дев'ять, солодка гола.
При гіпертонії: березовий лист, доніпер, солодкість, орегано, мати-і-кромат, подорожник, хвіст, кріп, кріп, анісні фрукти, меліси, суспензія, глотки, безсмертна, сухість.
Жіночі захворювання: ромашка, подорожник, стріла, календула, м'ята, келандін, намистина, звіроба св. Івана, кропива, вівчарка, ярюка поле, суспензія, манжет, конюшина, кукурудзяна, ivan tea, березовий лист.
Збірка для лікування різних видів раку: кропива, календула, піргема, сусла Івана, безсмертний, келандин, хвіст, суниця, листя чорниці, берези, вероніка, польова марка (всі рослини), геранієвий ліс, донік, орегано, конюшин (квітки і листя), манжети, перцева, подорожник, горобина, сушені, татар, шавлія.
Коріння: пшениця, лопець і кульбабабаба.
Збірка для раку груди: celandine, calendula, поле yarutka, білий чіткість, колір каштану, польові бутони, pygma, кропива, звіроба St. John's, oregano, конюшина, подорожник, пшеницяgras. Живі буряки, морква, хрін. Видання
Зайцева Олена Федорівна – знаменитий гербаліст. Значить понад 1,100 видів трав, їх застосування для лікування різних недуг. Вона почала практикувати трави з віку 8. У віці 89 років вона подорожувала до багатьох регіонів країни, в тому числі Алтай, Далекий Схід, для збору та збирання трав. На запрошення храмів і монастирів він проїжджає з розмовами про трав'яні лікування. Проведення публічних лекцій з трав в Москві та інших містах, в тому числі висококваліфікованих медичних працівників науково-медичних установ. Він має сина, який служить єпископом РОКУ.
P.S. І пам'ятайте, що просто змініть наше споживання – разом ми змінюємо світ!
Джерело: 3rm.info/print:page,1,21255-monastyrskaya-travnicaispolzovanie-trav-i-korenij.html
Hawthorn: найбільш невибагливі, декоративні види, особливості вирощування
Топ 10 Програми для здоров'я За Robohunter