100 років Я Даозхан: На землі, не чекаючи нас після смерті.

1830959

Jia Daozhang працює як їїmit. За останні тридцять років живе в печері. Він пішов жити в печері, коли він був 70, і до цього він був селянин. Зараз Jia Daozhang 100. І кожен день він перетворює боротьбу між небом і пеклом.

Коли Джя Даожан просить про свій вік, він посміхається і каже: «Я все ще дитина». П'ятий і рай, як він вірить, на землі – у світі чоловіків – і не чекають нас після смерті.

Джя Даояну Печера з'явилася добре (для печери звичайного). Він знаходиться в горах Удани, високо на старому Таоському монастирі. Всередині печери є древній таоістський вівтар. І ліжко, яке сніться джия-Дожан. Звісно немає опалення. Електроенергія, теж.

У цій печері Давно проживав таойські герміти. І тепер Jia Daojan живе.

На в'їзді в печеру знаходиться невелика троєзна зона. На ньому Daojan кладуть його медитація стілець, невеликий пластиковий стіл, щоб мати місце, щоб їсти і записувати, і годинник тривоги, щоб тримати доріжки часу. У кутку сайту є «кухня» – горщик над вогнем.

З печери, через ліс, на підводах, вниз до монастиря веде вузькі, іноді досить небезпечні доріжки. Займав мені годину і половину, щоб піднятися на печеру Даоджа. Я занурився і сян і потіла. Односотрічна Даозхан сам йде до монастиря і назад щодня. І сходження стежки займає його не годину і навпіл, але тільки тридцять хвилин.

Daozhang дійсно розглядає свою роботу – тому що він не просто медитувати і променювати в печері, але кожен день отримує всіх, хто просить йому питання або запитати його за порадами.

Для того, щоб мати достатньо часу для власних практик, Daozhang зазвичай починає свої медитації і молитви в чотири ранку.

«Ми створюємо як пекло, так і рай», – розповідає Юлія Даозхан. Вважаю, що в пеклі ви чекаєте тортури, але я запитую вас: це не катування, щоб лежати під скальпель? це не катування? Ільнес - це покарання для наших неправомірних дій. І лікарня є судом. Коли всередині вирізати, то людина йде в реальний пекл. й

Для того щоб не створити себе під час життя в пеклі, найголовніше не робити зло людям і – посміхатися якомога частіше (смішка омолоджує десять років) і ще не прагнути мати більше, ніж вам дійсно потрібно.

Jia Dalzheng вважає, що важливо стежити за здоров'ям, але ще більш важливо правильно жити і спілкуватися з світом.

«У простому житті нічого не виправда, щастя, не в грошима. Навпаки, чим більше грошей, тим менше щастя. Якщо у мене було гроші, я буду постійно погостритися над ним, боявся втратити його. І якщо у вас немає нічого, немає проблеми. Головне, щоб добре харчуватися, говорить Jia Daozhang.

Дуже задоволений життям. Навіть взимку. Видання

P.S. І пам'ятайте, що просто змініть наше споживання – разом ми змінюємо світ!

Джерело: vladimiryakovlev.ru/cdzya_daochjan/