1843
Морріс Goodman: Ви можете зробити все, якщо ви хочете жити.
Кожен почув історії відновлення, але це відрізняється в його лікуванні. Це історія Морріса Goodman, людина прізвища «Мр. Успіх» за дивовижні досягнення. У віці 35 років він був вже одним з провідних страхових агентів у світі, динамік, голова долара Мільйонерів круглий стіл, створив нову модель літака. Успіх, удачі, подобаються йому.
У березні 1981 року Морріс Goodman був залучений до аварії. Він тестував новий літак, а при посадці шасі потрапив в лінію живлення.
Останнє, що я пам'ятаю землю, що надходить на мене. Я думав, добре, тепер... Я не можу описати біль, я переживаю. Я був дуже хворим і в боці. Ви не можете вводити його в слова.
Його шия пошкоджена в 2 місцях, хребта, майже всі внутрішні органи. Лікарі, що бачать це, сказали, що він буде стаціонарним для відпочинку своїх днів. Я не можу навіть зв'язатись.
«Діафрагма пошкоджена, я не могла дихати. Порушення рефлексу було порушено. Я не можу їсти або пити. Мої нирки, печінка, сечовий міхур і кишечник не працювали. Майже все в моєму тілі було зруйновано. Я можу зв'язати один раз в два. Ось як я довгий час. « » » » » » » » » » » » » » »
Знаючи любов Морріса філософії, його сім'я включала його з написаннями Зіг Зіглера, улюбленого філософа, багато разів. А Морріс почув їх.
У той час, коли Морріс укладав іммобілізований, і уявляв психічно, як він перемістив пальці і блимає. Помітивши перший раз, він зміг зв'язатись. З тих пір Морріс міг спілкуватися з іншими через повік.
Після чого прийшла подиха. Він зміг подихати 10 відсотків від себе, і 90 відсотків роботи зробили штучним респіратором. З усіх його могутньих, Морріс утрамбував повітря, до точки болю в тілі, але не зупинився. Він побажав свої сили назад так погано.
Я спробував дихати повітря через респіратор. Коли я зробив це, мої легені були заповнені страшними болями. Я вдихнув 100 разів, потім відпочивають протягом п'яти хвилин. Я вдихнув 100 раз. Потім я почав дихання в 200 разів, потім 300 разів. Одну ніч, мої легені потроїлися самостійно.
Після тривалої важкої підготовки Морріс був відключений від респіратора.
"Я сказав, що я був єдиним в світі, який зробив це. Це як я дихати мій живіт. Моя діафрагма не працює до цього дня. Морріс дихає через м'язи живота.
Морріс провів 8 місяців в стаціонарному стаціонарі і займав роки для відновлення.
«У мене було два роки, щоб дізнатися, як говорити про вироки», - каже він, «і ще п'ять років, щоб повернутися на ноги. й
«Мої історії є однією з мільйонів оповідань. Вона може допомогти багато людей. Не всі поламають своє тіло в площині аварії, як я зробив. Але кожен має проблеми в житті, які необхідно вирішити. й
Після того як Морріс зірвав у фільмі «Таємниця». Його історія не схожа на нормальне відновлення, але серед оповідань цього фільму є він, Морріс, чітке підтвердження того, що Theory працює.
«Я дуже вдячний за сім’ю, дружину. Я вдячний за те, що люди знають, що вони мають потенціал, щоб зробити щось гідне.
Я також вдячний, що нещасний випадок, який може загинути мене сильніше. Я не знаю, де я буду сьогодні. І я вдячний Богові, що він дав мені ще один шанс знайти спасіння і зберегти свою душу. Видання
П.С. І пам'ятайте, що лише змінивши вашу свідомість – разом ми змінюємо світ!
Джерело: mir-mi.ru/2011/10/morris-goodma/