361
6 ледачий і 1 руйнівний прикус для слабких людей
Все по всьому світу, люди намагаються стати більш продуктивними і енергійними, щоб зробити багато речей з мінімумом енергії. І в той же час вони хочуть залишатися здоровими, щасливими і завжди відпочивати. Мрії? Добре, це можливо. Є багато способів поліпшити свою продуктивність, я навіть писав книгу про це, але тема настільки велика, що ви можете дотримуватися декількох більш товстих обсягів. Але для новачків будь-хто, хто хоче досягти цього потрібно позбутися від декількох бар'єрів, які запобігають їх відходу.
Excuse 1 - "Я не можу"
Правда, єдина людина, яка може гарантувати, що ви не можете зробити щось самостійно. Таким чином, якщо ця заява періодично летить через голову, то це є підставою для того, щоб змінити свою самооцінку. Якщо ви не знаєте, що для цього є контрасоціація: «Це слово «не може бути», є слово «не хочеш», а особливо добре працює при підтриманні якогось міцного аргументу.
Ваша віра може перемістити гори, як і ваші сумніви можуть зробити їх.
Самосубт є числом одного ворога вашого особистого зростання. І тільки коли ви позбавляєте від сумнівів про свої здібності, ви починаєте бачити, що ви дійсно здатні і що ви не будете тягнути. Великою причиною підвищення самооцінки є виховання самолюбителя, що оточує себе позитивним і добрим людям, а також самодопомога іншим. Ви можете зробити все.
«Я вже знаю, що робити і як це зробити, це просто почати діяти. й Багато людей вірять, що у них є проблема, а також інформація про те, як вирішити проблему, є першим великим кроком до мети. Що я можу сказати, я пишу це регулярно в коментарях. І це дійсно є. Тим не менш, є одна неприємна тонкість: чим довше ви затримуєте вирішення проблеми, тим менш ймовірніше ви коли-небудь починаєте його взагалі. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу і узгодити зручний час і місце вручення квітів, а якщо необхідно, то збережемо сюрприз. Уважаю, що в майбутньому необхідно провести енергію і зробити щось важливе, але зараз це лазінес, небажання або не найкращий час, щоб зробити це, просто співвідношенні нашого мозку, і створює стрес і тривожність. Все це продовжується, поки ми починаємо діяти. Або нерозчинена проблема їсти нас. Перший простий, і висновок: думають менше, зробити більше.
Excuse 3 - "Я буду це завтра" «Breakfast» – це не тільки найкорисніша страва, але й одна з основних страв для мережива і idlers. Починається в дитинстві, але успішно стирається батьками з поясом. І це дуже сумно, коли дорослий приносить звичку годівлі людей «розрив» у доросле життя. Ми вважаємо, що завтра, день після завтрашнього дня, або на тиждень для цього бізнесу буде краще. Це брехня. Завтра буде точно так само, як і сьогодні. І проблема не те, що зараз не правильний час вирішення проблеми, але що ви годуєте свою лазію з успішним приводом.
Пам'ятайте, що ви живете тут і зараз. Ваше життя просто тут і зараз. Завтра, обставини можуть змінюватися, будуть інші випадки і проблеми, є мало, що може статися. Після всього, шкода, завтра не може прийти на все. Успішні люди знаходилися сьогодні, до чого з'являються ліні люди. І єдиний реальний погляд на переміщення речей в інший день, що ви серйозно пропланування і допитування. Решта - лаціна.
Екскурсій 4 – “Я не зручний це” Буває, що людина просто не хоче змінити щось в своєму житті, бо вона бере його з зони комфорту і створює непотрібні труднощі. Якщо людина як людина слабка, то він спробує якомога важче приклеїти ніс з цієї зони. 95% вашого зростання і розвитку поза зоною комфорту. Відповідно, якщо ви виявите себе в деяких незвичайних і некомфортних обставинах, які не завдають шкоди вам іншим, ніж факт їх існування, знаю – вони зроблять вас краще.
Anxiety - це пряма реакція вашого підсвідомого розуму на несподівані зміни. Це захисна особливість мозку людини, щоб уникнути зміни будь-яким способом. Ваше бажання подолати цей бар’єр. Подивитися додаткову мотивацію, поїзд допоможе, і ви можете впоратися з підсвідомим бажанням для комфорту. Після того, як все життя повною від нещасних випадків, і ніхто не безпечний від них, так що точка втратити голову кожен раз?
Виявлення 5: «Це простіше не починати, ніж не обійтися» Дуже часто люди дають цю хвилюючу відповідь на дружні поради, щоб кинути паління, вправу або піти на дієту («вирішити проблему»). Я не знаю, що не буду працювати. А нервові клітини і гроші в гаманці не відреставровані!
Якщо Сир Вінстон Церквілл почув це, він сказав до цього лази джентльмена: Успіх не вічний, а не смертельний. Ваша сміливість вирішує все. Як поганий правий він! У житті будь-якої людини можуть бути як невеликі, так і великі збої, незалежно від його положення, влади і багатства. І найпродуктивніші люди не ті, хто досяг все, але ті, хто не дає в критичній ситуації і знаходь сил, щоб дотримуватися мети.
У тих моментах, коли у вас є сильне бажання кинути все і повернутися до попередньої ситуації, подумайте про те, як далеко ви вже прийшли, які успіхи ви досягали і чому ви навіть запустили цей бізнес? Знайти силу і мотивацію в собі - дуже часто після цього аналізу виходить, що легше тримати рух вперед, ніж повернути.
Шукаю 6 «Я не хочу боляче» Фізичний або психічний біль є одним з компонентів розвитку в будь-якому полі, і, на жаль, на шляху до кращого життя, його рідко можна уникнути. Під час тренувань ми сплачуємо біль м'язів; на дієті або в процесі кинути палити, ми боремося з нашими звичаями; при організації бізнесу часто робимо «злові» рішення, вибираючи менше злаків; придбаний полум'я, навіть в вузькому колі, може викликати тон від ненависті від деяких людей, спрямованих проти вас. Ви повинні прийняти, що без болю немає перемоги.
І у вас є вибір: або розбити, відсмоктуючи біль, або дійти через біль, покрокове переміщення до мети. Пам'ятайте, найбільше задоволення і щастя приходить від вирішення найбільш болючих проблем.
І, нарешті, є одна з найбільш руйнівних причин, які можуть наголювати будь-які зусилля:
"Це занадто пізно." Про нас Це буде занадто пізно, якщо ви вже померли. Тоді немає нічого, що ви можете зробити. У будь-якій іншій ситуації ви завжди можете зробити щось, можливо, не вирішити проблему, але пом'якшити її наслідки і запобігти подібних інцидентів, що відбуваються в майбутньому.
Скажіть прямо зараз, «Я збираюся створити ебать щасливого майбутнього для себе, і я збираюся почати робити це прямо зараз». Сайд? Ви не збираєтесь зараз – ви зробили обіцянку самі, що означає негативність або помилки, які ви зробили в минулому, будуть впливати на ваше майбутнє. Так, ви вступили в університет не за престижну спеціальність, але для чого вийшло. Так, ви втратили кілька років, щоб знайти свій дзвінок. Так, ви отримали доторкнутися з неправильною половиною, а процесами розлучення та майнового поділу все ще захопили вас страшними снями.
Так, ви зробили страшну помилку, яка змінила ваше життя. І ще 100,500 причин сумних спогадів. Так що в минулому зараз. Зупинити житло на минулому, час подумати про майбутнє. Ви можете почати з нуля, але з іншого боку, він відкриває безліч перспектив. В іншому випадку, швидше за все, що в старій вікі ви думаєте: як я провів моє життя? Що я зробив і що я зробив для людей? І якщо раптом ви не можете відповісти на це питання, то вам не допоможуть - це буде дійсно пізно.
P.S. І пам'ятайте, що просто змініть наше споживання – разом ми змінюємо світ!
Джерело: фольклор.ru/2013/01/6-lenivyx-i-1-razrushitelnaya-otgovorka-slabyx-lyudej/