Хронічний диван: Болить. Ніяких особистостей, як вони кажуть.

«Мані проблеми лікуються просто підняттям дивана. йМи не знаємо, що сказав він, але нам подобається. Сьогодні ми коротко розуміємо, чому ми лежимо на дивані і робимо нічого, але ми хочемо, щоб так багато. Болить. Ніяких особистостей, як вони кажуть.

Ця картина несе подвійне або рівномірне потрійне значення, крім того, це від прохолодної плівки "Помічник Хохікера до галактики": Про дивовижне почуття, яке ми відчуваємо, коли ми намагаємося розслабитися і відновити від лежачи на дивані + цю картину наша команда передає «фірі хелло», тобто просто троли Олександр Михайлович Орлов, керуючий партнер, який протягом багатьох років спільної роботи так цей фільм і не дивитися!

Давайте робимо просту вправу.Візьміть будь-який лист або відкрийте порожній файл і напишіть в 5-6 хвилин (обов'язково, не вкорочують його) список ваших цілей, бажань, бажань: що важливо для вас, щоб отримати або досягти в цьому житті. Це просто все, що приходить до розуму. Будинок, квартира, автомобіль, відпочинок в Канарах, Анджеліна Джолі / Брад Пітт (на ваш смак): через кому. Якщо ідеї випускаються в 2-3 хвилини, не перейдіть на пити чай, подаруйте голову півхвилини, мозок не знає, як «стійкість», вона скоро дасть вам нове бажання. Виконайте 5-6 хвилин. Ось ми йдемо!

Якщо ви чесно виконали цю вправу, яка вимагає значних концентрацій і наполегливості, то тепер ви повинні мати цікавий лист. Ми пропонуємо простий набір пріоритетів.

Далі до кожного пакета напишіть відповідь на питання «Що я буду робити для цього сьогодні або завтра?» і якщо немає нічого специфічного у вашому реальному календарі сьогодні або завтра (Я купую маркетингову книгу, отримайте в 6 ранку і зайдіть навколо будинку) в цьому місці немає, покласти «-». Небесно. Вам не потрібно брати лист.

Чи працює він? Покажіть, чому ми це робили.До питання «Як зрозуміти, що важливо для вас», я пам'ятав дуже просту відповідь тренера Володимира Герасичева:
до Якщо ви потурбуєте про те, що ви робите щось, щоб отримати його. А якщо ви не зробите щось і про те, чому ви не зробите це, то з яких причин це просто не важливо прямо зараз.

Простий приклад від нашої практики- Я хочу стати менеджером великого міжнародного проекту: команда, ділові поїздки, зарплата, квитки бізнес класу, статус.
до Що потрібно?
- Перш за все: Англійська на рівні верхнього інтермедіатету, і у мене є до-інтермедіате.
- Добре. Що ви вже робите для цього?
- Ніщо ще, повний бізнес!
до Що робити для цього завтра?
до Ні, завтра у мене є реліз, то мені потрібно викрутити в змінах процесу звітності, потім травневі свята, потім подавати звіти, потім відпустку, але восени ...
- Гаразд. Так що це не важливо для вас прямо зараз.

Тут багато людей, як чесно, так і відверто гроші на себе або «витримаєте в кінці»:
- Я зайнятий! У мене є робота... ви не розумієте! Якщо у вас є час.

Габаритний зображення

"Я зайнятий з більш важливими завданнями" є дуже модним, гламурним приводом. І іноді ця історія стає частиною корпоративної культури: у нас є дуже інноваційна компанія (ми робимо 1001 CMS на ринку!), зміни процесів так часто, що вони просто не встигають аналізувати і оптимізувати (має), і ми всі так взяли участь у вирішенні глобальної проблеми зміни ландшафту ринкових систем CMS, які ми працюємо без вихідних (має) і обпекти ідею!

І тоді люди приходять до дослідження в стані хронічної накопиченої втоми. Але це трохи нижче.

Так, одна корпоративна пошта може приховуватися протягом декількох років: в ранковому режимі відкриваються - викопані і ввечері ви не можете з'явитися. Зручний. І завжди є бетонний бетон: Я не маю часу.

Не встигнути навчатися, не встигнути мити машину, не встигнути ходити з дітьми, немає часу на зустрічі 1-1. Я ледь отримую додому і падають на диван.

І якщо ви попросите чоловіка дивана, якщо він любить свою роботу, відповідь 90% від часу: немає. Борн. Немає цікавих завдань. Вам просто потрібно «пропонувати гайку» або «живо від аурраля до аурралу».

Що відбувається?Боротьба і ніякої міцності - потрібно красти і лежати на дивані - нічого цікавого відбувається на дивані - нудно і тому немає сил, щоб змінити щось, а диван м'який

Хронічний диван, прямо? Я маю на увазі, шкода, хронічна втома?
Ви відчуваєте себе як диван від часу?

Дуже неприємний факт для диванів:
Щорічна програма Школи менеджерів Стратоплану вже понад 600 студентів. Згідно з нашими «розробниками», в момент введення програми 60% студентів накопичили велику втому і незадоволення поточною державою справ. Але для різних причин важливо змінити це. І вони просто занурилися і прийшли до дослідження.

А ти сидиш на дивані і на тебе!Якщо тепер ви йдете в список сумок і побачите велику кількість "-" протилежних важливих речей для вас (ви зробили цей список самостійно, пам'ятайте?), ви дізнаєтеся, що ви обираєте модель «роботи – диван» замість того, що дійсно важливо для вас.

І тепер знову і буквально, з паузами:

Ви знаєте, що вам важливо, і що ви хочете, але ви нічого не робите, і ви сидите на дивані, тому що ви не маєте енергії, і ви витрачаєте його на речі, які вам не важливо.

Так, можливо, це не "Хорсі мертві," і в нашій голові ми закриваємо неправильне місце? Диван був подрібнений ... Чи є це право? Видання

П.С. І пам'ятайте, що лише зміна нашої свідомості – разом ми змінюємо світ!

Джерело: Блог.stratoplan.ru/i-am-feeling-like-a-sofa/