342
Ругай @ Catch вгору є ефективним способом навчити собаку обійти власника на ходу
«Ви завжди дивитеся в цьому звірі вух для раціонального, доброго, вічного, ви звертаєтеся до свідомості, моральності, обов'язковості та більшого значення – і ви отримаєте рис. Але потрібно покарати, з обтираючим серцем, і раціонально, добре і вічно береться з десь по собі. Дивний, але дуже ефективний метод підготовки собак, завжди ходиться від своїх власників на прогулянці. Покарання собаки для нетримання завжди морально важко. Що робити? Що, якщо я не поясню, що це добре? Що робити, якщо вона не почула її, прогуляла себе, зрощені ромашки, а потім раптом вона піднялася зло більших сил для нічого? Вона болить! В цілому, ви так вичерпуєте, що найпораненіша людина тут не собака. І власник покарання руки.
Інструктор сказав, що якщо собака, ходьба на прогулянці без коміра, не підходить мені, то одна з варіантів полягає в тому, щоб почати розчісувати цю собаку, обов'язково під страшними історіями про те, як власник сердився і що він буде робити з ним, коли він ловить. Так само, якщо ви просто чуєте, собака незабаром забудеться, як це все почалося, і щасливо приєднується в веселу гру зловживання. І якщо ви погрожуєте і нагадуєте весь час, то нічого не забуте, ситуація триватиме і розвиватися, і собака буде відмінно тримати причинно-ефектні відносини в голові і зрозуміти, чому він буде вбитий трохи (до лука на шиї, щоб ви зрозуміли мене правильно). Після фактичної щітки собака звільняється і знову надана команда. Індикатор, що все зроблено правильно, і собака виловила загальне значення того, що відбулося правильно, є картиною, в якій команда відразу ж виконана і собака дрочить зело і рясно послужить власником. Якщо вона виконала і кинулася - все дрібно, тонка собача душа не постраждала і все, що залишилося для неї в повністю зоологічному каркасі «послухати головне - це буде добре, не обдурити головне - це буде погано».
Я знайшов цей дизайн, сумнівний в плані зловживання собакою. Чи є собака? Чистий? Олімпійські ігри не можуть зробити це! І я місто людина, і єдина гра, яку я можу зловити, це автобус, якщо він не розумію!
Сьогодні ми маємо можливість перевірити концепцію. Коли ми виходимо з тобою. Скрипка, потім на лісі розділу маршруту дайте їй йти без леш. І як правило, це не створює ніяких проблем - Squirrel працює від переднього до спини, але завжди поруч і працює, якщо ви зателефонуєте. Чоловік, однак, сказав, що кілька днів тому, коли вони ходили з Варею, він був в цій області, що Squirrel втекти в ліс і вони повернулися назад і спійманий її, але я бездумно кинувся її - і в ваговій. Тому що кальмари втекти в ліси там і сьогодні. Вайл і бразильці ігнорують всі "Сквіроли, приїдуть до мене!" і "повернути назад, в'язувати тварину". (Останнє не команда, але крі душі.)
Коли я пам'ятав інструктора. Я вирішив спробувати концепт «Я вбити тебе, катер». Крім того, не далеко, гасник загинув час, і Сварель повернувся з лісу, але, тим не менш, вона не підійшов до нас, але побігла вперед, вздовж звичного маршруту.
Я пішов її з швидким кроком, але не біг, писати в жахливому голосі на ходу, як сердитися я був, і які покарання будуть падати на грішну голову комраді Белка колись, що голова була в межах мого досягнення. Я думав себе про два речі: 1) що люди за парканами, які прогулялися по лісу, думають про мене, і 2), як довго я хотів би бігти і чи Comrade Belka буде використовувати сторічний метод виснаження правосуддя шляхом переміщення до будь-якої з країн.
До мого сюрпризу хаса тривала не більше хвилини і половини. (Скілька ran cheerfully і cheerfully at first. Тоді я дивився навколо крадіжки. Далі я шукав ще і більше. А потім вона припинила, перевернула її обличчя до мене, впав на землю, притискала її хвіст і розкочувала очі, зображуючи екстремальний жах. Він був життєрадісним. Але це як антибіотик – якщо ви зупинитеся навпіл, то вам доведеться почати і з більш сильними методами. Я не хочу міцних, так що я скажу її за допомогою кекса, подрібнивши її на з'єднувачі, зображуючи гнів, що Othello заздрить, нехай піти, кинувшись кружечками, а потім відійшов до деякої відстані і зраді - Squirrel, прийти до мене!
Скрипка дивилася навколо підтримки і приховала за чоловіка. Я маю на увазі, для майстра. Ось поняття я думав, але це було занадто пізно, щоб відступати. Тим не менш, що чоловік важко відступив, і лівий comrade Squirrel поодинці з цим жорстоким світом.
Я прогулявся і знову потрапивши її на з'єднувачі. Вона не спробувала бігти. Тексти пісень, а це означає: Потім я пішов назад і сказав знову, Squirrel, приходять до мене!
І прийшов до мене! Вона виконувала команду бездоганно, сіла на лівій нозі, дивилася вірно в очах, отримала наші радісні похвали в об'ємних кількостях - і решта дороги поводиться i-de-al-no. Прогулянка без будь-яких походів. Присвячено працювати до виклику. Вона виконала «сісти» і «нехтування», коли незнайомці прогулялися, до того ж, діти, які лікують. Squirrel любить більше нічого. (На сьогоднішній день два сусідні хлопці приїхали до лизати нас.) Поповнений бродіння, з серця, так як в тих, хто не був час, коли вона все ще була цуценя і не намагалася згинати світ собі. Це був шаблон, який описаний нам інструктор як показник успішної корекції поведінки. Вона просто забули, щоб згадати, що собака має ангельське хало над головою.
О, прийти на. Ви завжди дивитеся в цьому звірі вух для раціонального, доброго, вічного, звернення до свідомості, моральності, обов'язки і вище смислів - і ви отримаєте рис. Але треба покарати, і розумний, хороший і вічний береться кудись по собі. І ви не знаєте, що, щоб бути щасливим, що все було вирішено, або турбуватися, що бідна собака тепер бідна і буде боятися вас замість любити вас.
П. С. Вимова любові. Тов. Коржі люблять яблука, але тільки від рук власника. Решта нас блювотні, але не їсти, навіть найсмачніша штука. А чоловік їсть бруків цілим і вірним поглядом на очі. Видання
П.С. І пам'ятайте, що лише зміна нашої свідомості – разом ми змінюємо світ!
Джерело: www.livejournal.com/magazine/836964.html
Де знаходиться кордон особистої свободи?
Хронічний диван: Болить. Ніяких особистостей, як вони кажуть.