323
Де знаходиться кордон особистої свободи?
Іммануель Кант (1724-1804) вказував про нерозривне посилання між свободою та законом. Він стверджує, що людина є безкоштовною, якщо він не має іншого чоловіка, але право обов'язкове для всіх.
Щоб жити за останні гроші за принципом «прокрутки-полу» і працювати в офісі з зайнятим графіком – два екстремальні, однаково далеко від істинної свободи. Як налаштувати свою поведінку, щоб ви не пошкодуєте кожну хвилину, яку ви витрачаєте.
Коли я поговорив людей з якоїсь причини, деякі з них люблять підкреслити свої високі цінності та інші нематеріальні товари, які не були доступні для нездатних рабів системи. На відміну від мене, їх життя здавалося їм набагато більш різноманітним і привабливим. Я не брав участі в обговоренні, перш за все, що це не має сенсу, а другу, бо в деяких відносинах вони не всі, що неправильно.
«Я маю щось, що ви не повинні. Свобода. - Скажіть одне з моїх дивних знайомих, дійсно ніде, що працює і живе за принципом «прокатного поля». Він був занурений необов'язковим хорум капелюшок з їх "оригіналом" пропозиціями, щоб опустити все і піти, де виглядають очі - звичайно прямо зараз, посеред тижня, просто тому що погода хороша і життя йде неоднозначно. Пропозиція супроводжувалася стійкою симпатією для мене, майже ув'язненим у конфінації, пов'язаною рукою та підніжжям цим знешкодженою роботою.
На мою думку, вільна свобода хороша 18. І це обмежена, не останню вічність у вечірках молодого і творчого, очі якого в п'ять років остаточно засклені з резервуарів етанолу п'яний і тонн копченого хешу. Після 25, це «Фрідом» виглядає більш як серія пропущених можливостей, відсутність волі і інерції. На 30, вона перестає сприйматися адекватно і викликає все, але розуміння.
Подорожі, які зламали з психіки і попадали по всьому світу з одним наплічником. Езотерична, яка віддала перевагу сидіти в офісі протягом шести місяців, щоб медитувати в горах. У рятувальників є волонтери, шукачі, які витрачають величезну частку своїх особистих ресурсів на те, що вони роблять для інших. У житті якого є свобода від матеріалу, свобода зробити щось принципово різним. Про те, як ви не цінуєте роботу і готові відправляти всіх там, відсутність і пізність «незважаючи на ворога», що імітує насильницьку діяльність, вийшовши в бінге на парному місці – це неорганізація, невідповідність до себе, повна відсутність мотивації – список може продовжуватися до ранку. Будь-який, але це свобода.
Я не знайшов себе. Тому я не намагаюся звільнити якомога більше часу, як це можливо, методом «роботи як пожежника в три дні» - Я просто ніде використовувати її в таких кількостях. Але я свідомо і свідомо вибрав інший край. Я втратив можливість керувати своїм часом, зробити далекі плани і взагалі контролювати життя.
Зареєструватися в будь-яких курсах, нарешті, позбутися від вибору з обмеженого списку, де раз на тиждень - тільки на вихідні. Побачити лікаря, коли виникає потреба, а не коли зірки схвалили так, щоб з'явитися в місті, не поховали під палицею накопичених паперових термінових документів. Купити квитки на Metallica за серпень - і залишити в списку причин не піти тільки кінець світу і вторгнення іноземців, назавжди усунути можливість раптового аудиту в Сарганську або закриття проекту в Караганді. Відвідайте зал за розкладом, не в міру необхідності.
На думку про те, скільки проходить, я загнувся нугою і стиляв почуттям надії. Я бачу за кожну хвилину, яка проводила на дорозі або на дорозі. Але, alas, я не знаю, як зробити все інше, що буде коштувати, якщо не те ж, то принаймні деякі прийнятні гроші для мене. І я не можу дозволити собі піти від початкових рівнів до більш-менш гідного фахівця. Але, можливо, це ще один промовний.
Я хочу отримати деякі види променя, які б висвітлювали принаймні перші гальки на шляху до невідомих земель. Можливо, це єдине, що я хочу — крім того, звичайно, головне.
П.С. І пам'ятайте, що лише зміна нашої свідомості – разом ми змінюємо світ!
Джерело: www.livejournal.com/magazine/842482.html
Трохи хімія: дезінфекція води в природі
Ругай @ Catch вгору є ефективним способом навчити собаку обійти власника на ходу