Ринок продуктів харчування в Сеті, Франція

Хто б подумав, що час прийде, коли ми поділимо їжу на «промісну» і «прохилину»? Звичайно, ми говоримо про товари, які підлягають санкційі. Якщо раніше деякі туристи пішли в Амстердам, щоб курити бур'яни, сьогодні це час, щоб літати в Європу, щоб пам'ятати смак улюблених страв і морепродуктів.

Я повернувся з Франції, де я був на канальній човновій круїзі. Ми поїхали на південь від країни з відвідуванням різних міст і міст. Хочу розповісти про одну річ окремо. Місто Set - невелике поселення в половину розміру Дубни біля Москви. Більше 40 000 людей тут. У місті є ринок розмір три шкільні гімназії, де магазини лопаються з продуктами, заборонених для імпорту в Росію. Я здивився серед рангів і озвучився на спогадах «формерської розкоші», коли все це можна знайти в Москві.

У більшій мірі, не тільки сама заборона, але в асортименті і якості продукції на ринку невеликого міста було захоплено. Чи можна ви уявити, що в Росії? Якщо всі наші ринки виглядали однаково – не з санкціонованими морепродуктами, але з нашим м’ясом, овочами та все, що росте в середній провулку – життя в країні буде різним. Але застібка, ми ще далеко від цього.

УВАГА! Не рекомендується підійти під кошеня, щоб піти голодні та ураські патріоти!

Ось рослинний відділ. Я не збираюся зіпсувати цю красу, порівнявши екскурсію на нашому ринку в місті з 40 000 чоловік. Але я думаю, що ви розумієте, що картина принципово відрізняється. Де ви бачили ручні корзини відібраних овочів ретельно укладені на чистий папір? Хочу взяти кохану аспарагу з кошиком!

Місцева полуниця. Знову немає картону або пластикових коробок. Найсолодші місцеві полуниці в кошиках:

Більше овочів:

Оливки? Звичайно, є, які ви хочете?

Очищений часник:

Рибний відділ. Продавці не розуміють, чому турист з Росії ходиться з камерою і стріляє звичайний провінційний ринок. Для Встановити жителів, асортимент рибних стійок – справа. Вони не знають, що спрат в томаті є:

Місто стоїть на узбережжі Середземного моря, і всю рибу захопили ніч до:

Риба лежить на льоді, періодично змінюється лід:

Людина кладе креветки красиво:

Ціни:

Ви можете помилуватися не тільки дарами моря, але і милими продавцями:

4.8 євро за десятки устриць, або 36 штук за 10 євро (близько 600 рублів). Неприємний!

Лангустині - це велика і смачна креветка. 750 рублів за кілограм - це реальне порушення мого розуму.

Більша лангустина вартість 24 євро. Це стає трохи простіше - не всі коти карніворе. Як правило, в ресторанах (навіть європейський) три лангустини вартість близько 20 євро:

Подрібніть розмір маленької банана:

М'ясні відділення виглядають погано, ніж риба. Не дивно, кожен віддає перевагу морепродуктам.

Але все ж: Парма шинка, італійські делікатеси і все, як це:

Ковбаски. Ціни також прийнятні:

Хороший і хороший продавець! Я хочу, щоб вони посміхалися і щасливі!

Сир:

Трохи місцевого смаку. Ось восьминогові пироги. Люди люблять і харчуються щодня.

Рулетки з італійської кухні:

Всі види кондицій:

Стрічки - це суміш всього, що ви змащуєте на хлібі. Я люблю його.

До кінця прогулянку, здається, що набір на ринку лавки включає контроль обличчя. З повагою, ви бачите так багато красивих і приємних продажівжіночі:

На довгих поїздках ви приділяєте особливу увагу досить жінкам:

Місцеве мило виробництво:

На ринку працює харчовий суд. Ви можете придбати їжу на магазинах, попросити порізати і їсти на столі:

Це те, що ми зробили з новою командою блогерів. Не обмежується їх появою субтитриту – кожен з них триває. На щастя, ринок здатний витримати це вторгнення.

опубліковано P.S. І пам'ятайте, що тільки зміна споживання – разом ми змінюємо світ!

English, Українська, Français...

Tags

See also

New and interesting