Коїди боляче від ... страх

Як продовжити життя нирок, так як у мене хронічний пієлонефрит і кілька кісти всередині нирок?, Я був діагностований: камені нирок. Які варіанти лікування? Які методи профілактики захворювань нирок найефективніші? Здавалося б, що повністю відрізняється, далеко від одного діагнозу. Але вони об’єднуються «стартою точкою». Справа в тому, що нирки болять ... від страху.

Сучасна медицина, однак, розглядається інфекція, яка проникла або в сечостатеву систему пацієнта або «живаю» в інших органах і негативно впливає на нирки, щоб стати однією з основних причин захворювання нирок. Але виникає питання: чому виникають деякі пацієнти, які ловлять цю інфекцію, тоді як інші, які в однакових умовах залишаються здоровими? Віруси та бактерії скрізь. Але внутрішній стан людей відрізняється всім. Цілуки виявили, що причина, яка ослаблює імунітет і відкриває вхід інфекції, є страхами і глибокими емоціями людини.

Основна функція нирок полягає у створенні потужного фільтра, який очищає практично всі рідини тіла людини, і в першу чергу це кров.

Чистість всього тіла людини залежить від нирок. Але якщо розглядати тіло як невід'ємна структура, то не складно простежити відгуки нирок з іншими органами, а не тільки поблизу. Діяльність і чистота нирок залежить від стану тіла і душі. Життєрадісна і яскрава на душі, тіло мобільний і активний - нирки працюють весело, рідина не накопичується. Ще одна річ, якщо «меню» душі сумность, смуток і депресія, а тіло замерзає на натяг і страх. Заморожені і нирки разом з цільним тілом - зняти менше рідини.

нирка є дивовижним органом, який виконує свою функцію при стику внутрішнього світу людини і зовнішнього простору. Його місія є невід'ємним релізом надлишкового обміну в навколишнє середовище. І це повернення не тільки на грубому фізичному рівні, але й у вигляді енергоблоків «підключення». Добре, підключення енергії з психічними функціями не викликає сумнівів. Так виходить, що якщо людина на психологічній площині починає закривати, затискати або - ще гірше! - накопичуються відкладення емоцій і не розбризуються реакції, після чого застій в нирках забезпечується.

Висновок: майбутній нирок – це той, хто не дає можливість розкритися не як чоловік (або жінка), ні як фахівець, ні як друг, ні як людина.

Яка людина затискається і заважає внутрішньому натягу нирок? Аксітет і непресивні турботи і турботи, досвід і, звичайно, страхи. Груша паралізує волі, особливо сильно впливає на надниркові залози, які виробляють гормони, і створює дисгармонію по всьому тілу.

Головний страх людства – страх змін. Деякі страхи, які зміни прийдуть, інші, які ніколи не прийдуть. Зіткнення змін, в свою чергу, створює страх втрати.

Збиток втрати зберігає людину в суді. Втрата гаманця, гроші, життя не відкидає нічого, але врятувати. Потім тіло заморожує в положенні накопичення і збереження. Заощаджує енергію, погано видаляє токсини, з'являється запор, і невиключені токсини отруюють весь організм. Ось механізм блокування нирок.

Що про сечокіазу? Будь-яке утворення каменів є порушенням метаболічних процесів. Але куди приїжджає?

Ось думка народного цілителя: «Якщо людина – це струмблінговий блок для себе і для інших, камені утворюються в ньому. й У психологічних умовах, така людина, як уроджений собачий, міцно тримається на одному обраному світогляду, незважаючи на явну осифікацію своїх преюдиктів. Енерго-інформаційні процеси у такій людині сповільнюються і в'язкі, і в цій в'язкості, в першу чергу утворюються «збіжні» і курчат «сіні», а потім «будівельні матеріали» на фізичному площині.

Негативне сприйняття світу, пошук ворогів і створення конфліктів, які культивують умови для негативної взаємодії з світом. Якщо людина напружена, він очікує атаки від інших, поразки енергії і атаки себе. Поле енергії перестає захистити її, отвори і поломки з'являються в області. Людина завжди знаходить те, що він шукає. Якщо ви шукаєте ворогів, вони з'являються. Якщо людина шукає конфлікти, він або вона створює їх самостійно або потрапляє в конфліктні ситуації, як свідомо, так і несвідомо. Все це сприяє виникненню стійких страхів.

Найшвидший і найбільш радикальний спосіб позбутися від страху, щоб піти прямо до нього в внутрішніх почуттях. На вежі і боятися стрибати в воді. Не ходиться до тих пір, поки ви не струшуєте. Але варто стрибати, прямо на страхі - так як від страху немає сліду, але приходить визволений задоволення від нових відчуттів.

Ментальне очищення - ще один метод загоєння нирок. Спочатку зніміть натяг з розслабленням: зручно сидіти в спокійній атмосфері, розслабляйте м'язи тіла і спостерігати думки, що турбує вас. За допомогою повільного і глибокого дихання з затримками на кожному видиханні, дайте, розчиніть (як цукор у воді) негативні думки і замініть їх позитивним ставленням. Приклад такої заміни. На жаль, «Я втомився від хвороби», – каже: «Я маю силу здоров’я. й

А замість "Я не збираюся краще". - "Я можу це зробити, я можу це зробити!" Намагайтеся шукати варіанти заміни, які найкраще підходять, викликати позитивні емоції. У той же час переконайтеся, що нижня спина, нижня спина і шлунок розслаблені. Часом буде час, але результати будуть перекопувати витрати більше одного разу. Видання

Автор: Elena Valevskaya

P.S. І пам'ятайте, що просто змінивши наше споживання, ми змінюємо світ разом! Приєднуйтесь до нас на Facebook, VKontakte, Odnoklassniki

Джерело: www.goagetaway.com/page/bolejut-pochki-ot-straha