Вимкніть кліф

Любов ніколи не випадково. Любов свідомий, любов - це зусилля, тільки ваше рішення, хоча ви рідко усвідомлюєте його перед нею занадто пізно. На даний момент завжди є момент? Ми можемо самі зателефонувати одержувачу і узгодити зручний час і місце вручення квітів. Любов - посмішка ідіоту на обличчі, це втрата пам'яті, настій розуму. Це доведений стрибок або крок від кліща, якщо ви будете.

Підставка над абісами, що торкнуться в туман, в такий знайомий, але з якоїсь причини кожен раз незрозумілі контури нижче, ви точно знаєте, що чекає вас. Потім після того, як при цьому рідко можна пам'ятати останній крок, після чого він занадто пізно. Ви отримуєте запаморочення з висоти, вона отримує темні в очах, але ви берете цей крок самостійно, ніхто не штовхає вас.

Ви завжди перервуєтеся. Єдина відмінність - довжина осені. Ну, в період реабілітації після того, як ви збираєте себе на шматках і з якоїсь причини знову знайдете себе на скелі.

Тексти пісень, а це означає: І не важливо, як унікальний вона є, вона не єдина. Або не остання, щоб бути повністю цинічною. Вибираємо, що вірити.

Я завжди здивую, що явна вторинність емоцій і досвіду не зупиняється, не захищає від іншої осені. З яким сліпим ecstasy і eagerness я даю себе абсолютно новим самоповтором. Я не забув, я пам'ятаю, як це було, з тим же, і з іншого, до цього. Я пам'ятаю добре (і все записано в деталях) як я був так само, як буквально голодую з емоціями, боїться втратити його або ніколи не отримати його, як я розсипався шматками від безпорадності, коли здається, що все було втрачено, що це ніколи не буде подібно до цього знову. Не буде реальним.

Але як я знаю себе обличчям, щоб зіткнутися з ще одним майбутнім розчаруванням, з роду сліпої застарілості, я повторю до себе над і знову, що цей час відрізняється.

Як і наркотики або алкоголь, після чого ви варіабельно повинні мати навішувач monstrous і втрачений порожній день, але ви перевернути перший палі, зніжте перший трек, і ви не можете довше зупинитися. І не пам'ять головного болю і обійми білого друга не може перестаратися вторинної, але при цьому парадоксально нові відчуття, коли абсолютно все відредаговано на фоні. Ви просто отримати так fucking високий.

Можливо, вся точка - вірити в кожен раз, як тільки. Оскільки любов не переносить умови, знаки та обережність, це може бути реальним. стрибати з мотузкою за спиною не буде таким же. Тільки незворотність кроку в абіс робить рейс дійсно чистим.

Я шукаю ці лінії і я не вірю себе. Все самоохоплення, фурнітура. Намагайтеся заспокоїти себе, приходячи до умов з обставинами, з реальністю. Все це говорить про велику кількість риби в морі, про наступний автобус, все це незнання. Кожен раз унікальний і ніколи не станеться знову. Сьогодні поєднання подій, слів, дій, посмішок, повідомлень, планів, збігів, вечірок, цього божевільного коктейлю емоцій і досвіду, ви ніколи не можете отримати щось схоже на це. Будь-яке нове ім’я у Вашому житті змінює Вас безперечно, наступного разу буде зовсім інша людина на скелі, а не вас. Але все це вірно тільки для тих рідкісних випадків, коли почуття реально.

І проблема, я знаю, що це реальний, живий. І навіть коли кожен навколо радий забути, забити, коли він вже зрозумілий, що нічого, але гострих каменів чекають мене, коли ви вже бачите, що ви програєте, це не майбутній біль, який вам відлякує. Я не хочу знову змінити, я не хочу бути різними, тому що я не знаю, що я буду наступного разу, тому що сьогодні я кращий варіант себе, людина я завжди хотів бути.

Навіть коли кожен говорить, що рано чи пізно я забудь, і все буде добре, і я все ще сміюся і жарт про ці враження, я розумію тільки одне. Так, вона йде. Але ось і зараз, це ебать реальний, я знаю, що. Постарший ви отримуєте, більш чітко ви розумієте, де реальний і де це не так. І я змушений дати його вгору, вбити його і повісити його в туалет. Ви можете відрізати свою руку, і пень буде зацікавити, і ви можете жити без руки, можливо, навіть за деякі моменти забувають, що це коли-небудь було, прямо? Але ви не будете однаковими. Вам менше і менше.

Я іноді заздрюю тебе, хто ніколи не впаде в любов. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу. Але я не готовий переключати місця з вами. Порівнятися з магією вільного падіння після сліпого стрибка. Кожна з вас ви курила вчасно, відступила, повернулася в момент, коли потрібно було зробити рішення, адже вона бере на себе чудову сміливість навіть здійснити стопу над абісами. Але я впевнений, що був момент. Завжди в даний момент.

Але я також пам'ятаю, як довго він взяв мене, щоб піднятися, що скеля знову, щоб прийняти останній крок. Я добре знаю, що кожен раз стає більш складним, що один день страх осені, нарешті, перевищить емоції, і я віддаю, поверніть, поверніть. І це не так, що більше. Не вірно. Видання

П.С. І пам'ятайте, що лише змінивши нашу свідомість, ми змінюємо світ разом!

Джерело: dansilov.livejournal.com/

Категории

Смотрите также

Новое и интересное