31
Навель шок
У загальній акушерській практиці пуповинний пуповин негайно відрізається після народження дитини, але ідеально, пуповинний пудець повинен бути лівим непристойним, поки він не зупиняє пульсування, що відбувається протягом п'яти або більше хвилин після народження.
Тільки коли пуповинний пуповин перестає муліфікувати його не потрібно. Дитина може почати дихання самостійно без удару або страху. Якщо пуповинний пуповинний занадто ранній, це може викликати травми, які часто заспокійливі в тканинах навколо новонародженого пупка.
Це одна з проблем з вторинним спалахом, друга велика стадія процесу флаєр-ап, в якій потенції побуту анімує систему дитини, як тільки він бере дихання в новому світі. Висловлення цього спалаху життя може бути приглушеним або уповільненим через пухирний шок.
Ілюстрація цього – мій особистий досвід пухирничого шоку. Під час черепно-сакрального лікування лікар відчував місце фіксації в області моєї пули. Коли вона прийшла до контакту з цією зоною, я відчув дивне відчуття, що опускається в шлунку і навіть зволоження. Відчуття залишалося з мене, поки оператор простежував візерунок рівноваги в тканинах. Після декількох пульсацій і гострих відьмаків в животі, все здавалося заспокоїти, і відчував сон.
У цей момент лікар роздягає голову, поки я відпочив, а потім впав дупа. Я знайшов це надзвичайно приємний, тому що це не було, коли я народився. Я віддаю себе здоровим, більш оповіщення і дуже спокійним. Видання
Михайло Керн, Домін тіла.
П.С. І пам'ятайте, що лише змінивши нашу свідомість, ми змінюємо світ разом!
Джерело: mudrosttela.ru/597/