7 Способи підвищення енергії життя

Енергоефективність життя є такою дивною, що ніхто не може бачити, але може легко відчувати себе. Коли у вас є багато його, настрій розбризки над краєм, і ви розумієте, що ви можете перемістити гору без дихання. Неперевершено, коли енергія виходить, думки і рухи стають непристойними, ви відчуваєте втомилися, і поступово усвідомлюєте, що у вас є тільки два невідкладні потреби: де спати, і як переконатися, що ніхто не заважає йому. Китайський виклик його "Qi", і навіть створив цілу китайською медицини Qigong, яка перекладається як "керування Qi". Але, можливо, сьогодні я не маю достатньо Qi, щоб написати статтю про Qigong, і я просто розповім про кілька способів, кожен може перекачувати їх життєву енергію.

Вправа щодняРегулярні вправи - це найпростіший спосіб збільшити життєву енергію. Вправа підвищує дихання і кровоплину, що означає, що кожна клітинка в організмі отримує більше кисню і поживних речовин, ніж це робить в стані спокою. А кращі твої клітини відчувають себе, краще ви відчуваєте, і чим більше енергії ви маєте.

Якщо ви не спортивний вентилятор і ваша мета - підвищити енергію, то ви не повинні дотримуватися системи. Будь-які вправи, які кладуть штам на м'язи, але робити це регулярно. Виконувати ранкові вправи, бігти, стрибати мотузкою, плавати, велосипед – будь-яка активність хороша.

Здорове харчуванняВаша енергія залежить від того, що ви їсти. Заповнювати рот швидкою їжею і вашим рівнем енергії знизиться. Якщо ви регулярно їсти нездорову і штучну їжу, то в залежності від вашого ставлення до релігії, ваша енергія буде відкладена в жирових відсіках тіла або протікає через спеціальну точку в середині чола.

У продуктах, які пройшли тривалий і комплексний цикл промислової переробки, не можна багато вітамінів, мінералів та інших поживних речовин, необхідних для організму. Якщо вони можуть бути навіть там. І ось чому варто звернути увагу на найбільш природні і здорові продукти харчування. Якщо ви хочете м'яса, візьміть сирі курячі груди і варіть замість покупки ковбас або ковбас. Якщо ви хочете молока - візьміть звичайний сир замість красиво упакованого "Попередня курка". І, звичайно, ваші найбільші друзі повинні бути фрукти і овочі. Це те, що збільшить енергію.

КріпленняНаше тіло має два стани: голодний і повний. У голодному стані організм подає енергію на всі системи і органи гармонійно і рівномірно, при цьому він очищається і виводиться. У повному стані майже всі енергії надходить до шлунку, і це пояснює сонний і нудний стан сати після рясної вечері. Періодичні системні кріплення дозволять очистити організм краще, і не витрачаючи більшу частину своєї енергії на травлення їжі (особливо шкідливі з абзацу 2). Я не просто скажу системну – потрібно порушувати психічно, не випадково, і це тема для абсолютно іншої статті.

Пити воду.Це буде логічно в цьому місці, щоб написати «попередня кава», оскільки кава добре відома і проста енергія. Однак я проти збільшення деяких параметрів тіла через погіршення інших, і кава в цьому плані є дуже суперечливим напоєм. Тому краще пити, щоб збільшити життєдіяльність я можу викликати звичайну питну воду. Вода допомагає очистити організм від токсинів і токсинів, вода є джерелом кисню і поживних речовин, адже вода значно складається з нашого тіла. Тому, щоб збільшити енергію замість спирту і кави, пити рівнинну воду, а не менше літра і півдня.

Нормальний сонЦе ще одна передумова для підтримки високих рівнів енергії. Тіло людини, яка не має достатньо сну, не встигає правильно очищати, відновити і підготуватися до нового дня, і в результаті кожен такий день дає більш і складніше. Наявність комп'ютера, Інтернету та багато розваг в ній, як ігри та соціальні мережі, дає безліч спокус не йти до місця. Це навіть надходить до інформаційної залежності – це коли ви сидите на комп'ютері, все зроблено, ви повинні отримати і піти на ліжко, але ви не можете знімати екран і піднятися, щоб читати або побачити щось інше. У цьому випадку ви забезпечені слабкою життєвою енергією – і не тільки через брак сну.

Усунення багатоповерхівкиЦе часто ігнорується енергією гуру, але я не гуру. Непристойно, багато енергії приурочуються нашими багатопосадками, коли ми відразу беремо на кілька речей. Так, якщо у вас є такі ситуації часто, думають про те, як її уникнути. Допомагатимуться деякі техніки управління часом і організації роботи. В цілому, робити речі для того, щоб не почати другий бізнес без обробки першого, і ви будете щасливими.

Наведені вище поради тільки початок. Оберіть найбільш зручний для вас час, і скоро ваше харчування збільшиться. Але якщо ви не знаєте, де почати, я даю вам щось, що допомогли мені багато – зберегти нормальний сон, точку 5. Умань Сонце, мабуть, найважливіше джерело енергії. Видання

P.S. І пам'ятайте, що просто змініть наше споживання – разом ми змінюємо світ!

Джерело: фольклор.ру/2013/01/sem-sposobov-povysit-zhiznennuyu-energiyu/