Тратака

Ми знаємо, як важливо мати здорові очі. У нас є проблеми з баченням. Є багато причин цього. Всі підходи до цієї проблеми по-різному.

70% від 100 починають використовувати окуляри або лінзи (простетика для очей), інші 20 намагаються вирішити цю проблему в різних способів.

І 10 відсотків робить.

Сьогодні існує безліч способів відновлення зору за допомогою різноманітних гімнастичних комплексів для очей, техніки (метод Бейста, який активно просувався академіком Ждановом). І найбільш цілеспрямовані, вони приносять свої позитивні результати.

Тратака Методика хочу розповісти вам про старовинну техніку медитації від хала-йога, яка перекладається на «стійкий погляд». й

Основною сутністю даної методики є концентрація розуму, відкриття нових здібностей, розвиток концентрації.

Але, крім усього цього, вона здатна фізично виправити певні дефекти очей і викорінити захворювання очей.

За допомогою тратаки, далекості, міопії, астигматизму, пасабізму.

Депресія, безсоння, тривога також відійде.

Технології виконання

1,1 км Прийміть комфортну позу (докладно медитація асани) в темному приміщенні.

2,2 км На відстані 30-60 см від обличчя на рівні очей.

3. У Випрямляйте спину, розслабляйте і закрийте очі. Тільки відчуйте своє тіло.

4. У Прийняти комфортне положення, намагайтеся не переходити під час всього вправу.

5. Умань Коли ви готові, відкрийте очі і фокусуйте на яскравому місці полум'я (на самому кінчику відвіка).

6. Жнівень Продовжувати дивитися полум'я з екстремальною концентрацією.

7. Про нас Ваша вся свідомість повинна бути повністю зосереджена на очах, тоді як ваше сприйняття решти тіла необхідно розчинити.

8. У Ока повинна бути зосереджена на одній точці перед з'являються сльози.

9. Навігація Коли очі втомилися або поливають, закрийте їх і розслабляйте.

10. Не рухається.

11. Зберігати перед закритими очима зображення полум'я.

Кожна з нас дивиться на сонці (або на джерело світла) і закриваючи очі на деякий час, зберігає чітке зображення на сітці. Те ж саме буде з свічкою полум'я.

Виконайте тратаку на зображення свічок полум'я, зберігаючи її безпосередньо перед бровами або трохи вище. Після того, як зображення починає зникнути, відкрийте очі і фокус знову на полум'я свічки. Тривалість одного сеансу медитації повинна бути 10-15 хвилин або більше.

Ви можете зробити практику кілька разів на тиждень.

Зосереджуючись на свічці полум'я відмінно безпечне. Ви просто повинні уникати зайвих запахів очей на початку практики.

2-й спосіб - гімнастика

У цьому відео я знайшов ще один метод виконання цієї техніки, яка включає в себе деякі корисні вправи.

Я рекомендую бачити всіх, хто цікавиться.

Як ви вважаєте, що це працює?

Просто пам'ятайте, як очі і нерви заспокоюються, якщо ви подивитеся на горіння вогонь протягом тривалого часу.

Після того, як місяць використання цієї методики, спостерігається поліпшення зору і його акуїтет збільшується. Зробіть це, і ви відчуєте себе!

Будьте здоровими і дивитися очі. Яскравий погляд на всіх! Видання

Автор: Альона Яснева

P.S. І пам'ятайте, що просто змініть наше споживання – разом ми змінюємо світ!

Джерело: golbis.com/pin/trataka-tehnika-dlya-ochishheniya-glaz-kak-uluchshit-zrenie-v-domashnih-usloviyah-4/#.VV8nblXtmkp