, Україна
Фото Анні Лейбовець
Одного разу у мене буде син, і я буду робити навпаки. Я покажу його з трьох років, «Хоя!» Ви не повинні стати інженером. Ви не повинні бути адвокатом. Неважливо, що ви стаєте при вирощуванні. Ви хочете бути патологом? Ви вітаєте. Футбол коментар Про нас Клоун в солоді? Великий вибір,
І в його спраги день народження, він прийде до мене, це пітливий, блідий клоун з макіяжом на обличчі і скажемо, "Мом! Я тридцять років! Я клоу в ТРЦ! Чи є це життя, яке ви хотіли мені? Що ви думаєте, мама, коли ви сказали мені вищу освіту? Що ви хочете, коли ви дозволите мені грати з хлопчиками замість математики? ?
І я скажу, "Хоне, але я пішов з вами в все, я був альфа-мама!" Ви не любите математики, ви любите грати з молодшими хлопцями. І сказав він: "Я не знаю, де він збирався піти, я був малюком, я не міг вирішити нічого, і ви, ви, зіпсували моє життя", і він потерти помаду в обличчя брудним рукавом. А потім я збираюся стояти і дивитися на неї акуратно і сказати, "Що це." Є два типи людей у світі: одне життя та інші погляди на винність. І якщо ви не розумієте, що ви
Він скажеш «х» і слабкий. Психотерапія займе близько п'яти років.
Або ні. Одного дня у мене син, і я буду робити навпроти. Я покажу йому з трьох років: Не бути ідіотом, Владика, думають про майбутнє. Вивчайте математику, Владика, якщо ви не хочете бути оператором call-центру все життя. Гуманітарний, що? У наш час вони називають фольгою. й
І в своєму сертиті день народження він прийде до мене, цей потілий, бальджуючий програміст з глибокими зморшками на обличчі і скажеш: "Мама!" Я тридцять років. Я працюю в Google. Я потроху двадцять годин в день, мама. Я не маю сім'ї. Що ви думаєте, мама, коли ви сказали, що хороша робота буде зробити мене щасливою? Що було ваша мама, що зробив мені вивчення математики? ?
І я скажу, "Хоя, я хотів, щоб отримати хорошу освіту!" Я хочу, щоб мати можливість, дорого. І він збирається сказати, "Що таке ебать ці можливості, якщо я невірний, мама?" Я проходжу по скелях, і я заздрю їх, Мама. Вони щасливі. Я міг би бути в своєму місці, але ви, ви, ви руйнували своє життя, і потерти його ніс під його окуляри. А потім я збираюся стояти і дивитися на неї акуратно і сказати, "Що це." У світі є два типи людей: деякі живі та інші скаржаться на весь час. І якщо ви не розумієте, що ви
Він скаже "О" і слабкість. Психотерапія займе близько п'яти років.
Або інший спосіб. Одного дня у мене син, і я буду робити навпроти. Я скажу його з трьох років, я не тут, щоб сказати що-небудь. Я тебе люблю. Я не хочу бути екстремальним знову.
І в його спраги день народження він прийде до мене, цей потілий, бальджуючий режисер з середньоросійською тривалістю в очах і сказав: Мама! Я тридцять років. Я спробую звернути увагу на тридцять років, Мати. У мене є десять фільмів і п'ять п'єси. Я написав книгу про вас, Мати. Тексти пісень, а це означає: Я думаю, що ви не доглядати. Чому ви не даєте свою думку? Чому ви завжди відправили мене на мій тато?
І я скажу, "Хоя, я не хочу, щоб ви вирішили." Я просто любив вас, мед, і для порад, у нас є тато. І він скажеш, "Що таке ебать порада, якщо я запитав вас, мама?" Я отримую свою увагу, що мій життя, мама. Я зустрівся з вами, мама. Я побачу, щоб дати що-небудь один раз, для того, щоб зрозуміти, що ви думаєте про мене. З твоїм титом, ти, ти, ти руйнуєш своє життя, і кинеш його руку на голову театрально. А потім я збираюся стояти і дивитися на неї акуратно і сказати, "Що це." У світі є два типи людей: деякі живі та інші завжди чекають. І якщо ви не розумієте, що ви
Він скажеш «х» і слабкий. Психотерапія займе близько п'яти років.
Автор: Світлана Хмель
P.S. І пам'ятайте, що просто змініть наше споживання – разом ми змінюємо світ!
English, Українська, Français...