497
Чому люди хочуть ближче до природи?
Я приніс цю тему, тому що я відчуваю себе дуже добре в природі, і тільки там я можу відновити свою силу.
Більше і більше людей скаржилися на втому і стресу, але я не впевнений, що багато з них взяли час для аналізу проблеми. Ми люди, як живі істоти, дещо залежні від природи, хоча ми нещодавно створили багато штучних середовищ, в яких ми живемо сьогодні. Ми повинні підтримувати більш тісний зв'язок з природою, щоб мати можливість отримати те, що нам потрібно для життя.
Я не знаю, скільки людей знають, що земля містить енергію, яка вигідна для наших органів, і для того, щоб зв'язатися з нею, ми повинні мати прямий контакт з землею. Для того, щоб мати цей контакт, необхідно пройти босоніж на землі, кам'яні доріжки або траву. Таким чином, негативно заряджені частинки передаються нашому організму.
Ці електрони мають антиоксидантні та протизапальні ефекти, які наш організм потребує нормального функціонування. Інші корисні властивості електронів включають поліпшення частоти серцевих скорочень, зниження в'язкості крові і сильні імунітет.
Крім того, деякі люди знають, що на нашому нозі є місця, які проектують кожен внутрішній орган і під час ходьби ми отримуємо цілющий ефект рефлексології. Рефлексотерапія шляхом розслаблення різних частин тіла сприяє кращому функціонуванню організму. Таким чином, все, що вам потрібно зробити, просто зніміть взуття і пройдіть босоніж на натуральних покриттях.
Я пам'ятаю своїх грандіознихпарентів, коли я був дитиною і допоміг їм через сад влітку, я майже завжди бачив їх ходьба босоніж. Я розумію, що вони мали особливий імунітет. Можливо, ви можете пам'ятати щось схоже на батьків і дідівців.
В останні роки багато досліджень про біоенергетику землі, вплив «землення» та її корисні енергії. Про це пише документальний фільм «Гроунд».
Якщо у нас є можливість ходити на траву або інші природні покриття, це шанс не пропустити. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу і узгодити зручний час і місце вручення квітів, а якщо необхідно, то збережемо сюрприз. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу і узгодити зручний час і місце вручення квітів, а якщо необхідно, то збережемо сюрприз.
Джерело: vacantaincamping.ro
П.С. І пам'ятайте, що лише змінивши вашу свідомість – разом ми змінюємо світ!
Джерело: www.ecology.md
Що ви готові стати лідером?
Виставка «Колірний» відкрилася в Москві сезони екокультури «Східне дерево»