Правий і вузький Почуття

У одному журналі проведено опитування відомих гумористів. Повідомляємо про ситуації, які хотіли б повернутися і змінити курс заходів. Відповіли чотири особи. Один щирий, один незрозумілий, і два ... Дві відповіли "право".

Я думаю, що я повинен бути одним з супротивників змін цих ситуацій. Життя не повинно бути видно як можливість, точка повернення і зміни. Все, що відбувається з нами в житті (включаючи помилки!) надається нам з метою. Не потрібно міняти або повернутися в минуле. Може бути щось неправильно в минулому призвело до серії хороших речей. Тексти пісень, а це означає: І я можу знайти помилки корисною. Нехай все буде так, як це відбувається, краще не впливати на курс часу!

Це не відповідь. Я погоджуюсь з психологом, який прокоментував ці слова, які ми маємо спекулятивну споруду, яка живе в голові, але не в серці. Питання «Чи не шкодуєш про минуле»

Що сталося в минулому і не можна змінити. Подумавши про її безглуздий, особливо думаю, що ви можете впливати на неї. У зв'язку з цим я хочу згадати улюблену анемію одного з моїх друзів: «Жінки, не повинні халяти чоловіка трамваю, як відкатного трамваю, пам'ятайте, що наступна справа йде після нього. й

На щастя, не смішний або щирий. Ще одна «коректна відповідь» глибоко формальна і вкрай незламна.

Я не вірю відповіді, інтелектуальні конструкції, які читають кудись в підручниках. Нещодавно я зустрів досить багато людей, які можуть бути умовно класифіковані на дві групи:

(a) “Senseful” – вони намагаються обрамляти свої почуття за певними візерунками, які призначають деякі емоції та “cancel” інші.

(b) «Не відчувається взагалі». На відміну від колишніх, вони не маскують своїх емоцій - вони не знають їх. Вони називають алекситом, але я напишу про них в окремому місці.

Так, «Використання права». Вони часто люблять теорії, які розповідають про те, що емоції «право» і які, щоб уникнути. Вони не тільки любителям популярної психології, але, ще й, любителям езотеризму і «східних практик», а також релігійних людей. Наприклад, у Християнстві чітко виражені емоції та стани – гнів, заздрість, сексуальна привабливість офіційно неприйнятих чоловіків / жінок та ін. Є багато популярних і не так популярних типологій, в яких різні види людей призначають різні почуття або схильність до досвіду певних почуттів.

Навігація Всі люди відчувають однакові емоції. Емоції мають біологічну основу, виконуючи оцінку та мотиваційні функції (мотивація до діяльності). У радянсько-російській психології вона налаштована на окремі емоції і почуття, роз’яснюючи останні як соціально обумовлені і виражені індивідуальні емоційні процеси, але реальна межа між ними дуже розмита. Емоції та почуття не є «право» або «неправо». Вони відображають нашу оцінку психіки, як відбувається і заохочують нас зробити щось, в тому числі мислення. Заздрість, гнів, страх, сором'язливість, провинувати всі дії як регулятори нашого життя, і є конструктивними, а не руйнівними. Але дисертація «важка ситуація в житті – це адекватна емоція» замінена на «і емоції, які зазвичай неадекватні». А потім він починається...

Вважаю людей, які:

(а) Вони кажуть, що вони мають «не шкоду в житті». Це означає, що вони ніколи не робили ніяких серйозних помилок. Я сумніваюся. Ще одна річ, що ви можете визначити, що сталося.

(б) Вони стверджують, щоб любити всіх людей (діти, тварини та ін.) – навіть тих, хто вперше бачив у житті. Такі «любителі» дуже характерні для «сихоїсно просунуті», але з якихось причин інші люди, не дуже «східний», часто сприймаються як знецінення і нечутливість. Ви можете приховати за «любителем для всіх» дуже добре – від можливої агресії інших людей (Я люблю тебе!), або від реального контакту з власними почуттями, в тому числі «невинні».

з) Вони кажуть, що вони не заздрять всіх. Тоді вони є або наркозами (який, ймовірно,) або люди, які мають абсолютно все, що вони хочуть (який навряд чи, якщо він знаходиться в Тибетському або іншому монастирі).

д) Вони скажуть, щоб бути сердитися. Агер не є інтелектуальним почуттям, і «розуміння» не заперечує ні в якому разі.

й Вони кажуть, що вони можуть легко прощати всіх і всіх. Нерідко, однак, вони добре пам'ятають, хто і що вони гасать.

На жаль, люди, які ніколи не великодні, не втрачають серця, не бояться, завжди відповідальні і свідомі (список можна продовжити невизначено).

Ми можемо самі зателефонувати одержувачу. «Емоції повинні бути контрольованими розумом» – застарілий слоган. Емоції і розум не є двома окремими категоріями, вони категорії ONE. Люди з «роз’ємними» емоціями можуть думати раціонально стільки, скільки вони люблять, але вони не зможуть виконувати дві операції: почати мислення для себе (при відсутності внутрішнього стимулу) і приймати рішення (емоційний мозок, ендометрічна система, відповідальний за прийняття рішень). Що станеться, якщо ви відключаєте розум також досить чітким.

«Щоб відчути себе правою» означає ігнорувати виникнення деяких емоцій, пригнічувати їх, уникнути на всі витрати. Але не можна пригнічувати «погані емоції» Позбавляємо від інтенсивного захоплення або страху, ми одночасно програємо можливість відчути інтенсивну радість або натхнення. Ми маємо доступ до повного спектру емоційних переживань, або — ні. Люди, які приймають антидепресанти, часто скаржаться, що світ став «сірим» і вони живуть у вогнищі (це не означає, що антидепресанти зло!).

Ще одним аспектом ігнорування емоцій є включення проекцій. Що таке, що репресовані емоції починають бути віднесені іншим людям, не самі. А потім є тільки «сландці і занурення», «золіри», «агресори», «великий рапс» і так далі. Найбільший успіх полягає в тому, що вони релігійні, атеністичні, політичні та ін. Вони просто подобаються «спокійним», з яким вони борються вболівальником, висихаючи від своєї свідомості все, що так сильно відноситься до «неми». Адже це неправильні почуття, думки та враження... Вражаючий гнів може бути шкідливим, оскільки ми є «насиченими» або «добрим». й

В цілому, живі люди відчувають повний спектр емоцій, властивих людині. Важко говорити про те, що «попередня» або «ірраціональна» залишається смарт-бесідою, а емоції продовжують потоки від усіх зазорів в нібито непристойному паркані раціональної. Не сердитися, ревнощі, сердитися, greedy і так далі. Не пізнавати себе як людина, і тому відчути ці емоції. Так, ми не можемо запобігти виникненню певних емоційних станів. Але якщо ми усвідомлюємо їх, ми можемо впливати на їх прояви. Експрес, перекласти в дію, дізнатися причини виникнення, задовольняти потреби. Але тільки якщо ми визнаємо своє існування. Видання

Автор: Ілля Латипов

П.С. І пам'ятайте, що лише змінивши вашу свідомість – разом ми змінюємо світ!

Джерело: /users/1077