Оголошено Спілку пацієнтів

Я думав багато про те, як пацієнт може захистити себе від усього цього обману і обману лікарями і медичними клініками. На жаль, в нашій психіці, навіть в новому генеруванні, радянське слов’янське мислення пришивається, яке передається генетичними засобами. Вони бояться навіть попросити щось знову, і захистити свої права ще більше, постійно щось некомфортне, незручне і непристойне. Хоча вони сплачують багато грошей на послуги, вони ще боїться. Я бачу це дуже добре і я з ним справу. Пацієнти, які приходять бачити мене, як пупка перед їх власником. На мій погляд, якщо ви схвалили систему, нічого не зміниться, а ситуація не поліпшить себе, в першу чергу, кожен спробує заробити гроші. На відміну від того, нам необхідно створити робочий механізм і деякі прецеденти високого профілю.

Час для свого роду спілки пацієнтів. Особливо в Москві, де багато хто в першу чергу спрямований на отримання грошей на будь-яку вартість, критичну масу незадоволених і знецінених людей накопичили. Таким чином, час прийшов, разом, це час, щоб почати протидіяти шахрайству платних медичних установ.

99% пацієнтів навіть не читають контракти, які вони підписали, і які лікарі додатково дадуть їм під час консультаційного процесу, щоб знову бути безпечними від претензій і позовів. У мене є багато пацієнтів, які йдуть від клініки в клініку, витрачають багато грошей, не лікують, і часто буває, що здоров'я тільки погіршується, або навіть з'являються нові захворювання. Але оскільки здоров’я кожної людини надходить першим, і він думає про те, як відновити і знайти компетентного лікаря, ніхто навіть не замислюється про те, чи можна повернути гроші, які було безглуздим.

Без належної громадської ради ситуація не зміниться самостійно. Якщо ми керуємось створенням декількох прецедентів високого профілю, ми зможемо закрутити маток у правому напрямку.

Починаємо збирати в одному місці перелік всіх некомпетентних лікарів хакі, перелік клінік, відверто ділиться на гроші, з низьким рівнем сервісу. Так ми можемо зібратися і піти в суд. Якщо я читаю юристами, розкажіть, як це зробити правильно.

У цьому пості напишіть про те, як і де ви були знецінені, помилково діагностували, призначили непотрібні іспити. Ви витратили багато грошей, але ви ніколи не були заліковані або навіть діагностовані. Видання

П.С. І пам'ятайте, що лише змінивши вашу свідомість – разом ми змінюємо світ!

Джерело: realmedic.livejournal.com/2014/11/14/