Емілі: Навколо світу на велосипеді

«Я зустрівся з циклом. Я думав, що це тільки відбувається в кіно і в нереальних «контактних» оповіданнях. Але немає, вони існують.

Емілі - звичайна канадська дівчина. Рік і половина тому, після закінчення навчання з університету вона пішла на сольну подорож по всьому світу, а з тих пір вона подорожувала по половині світу. Таїланд, Лаос, Китай, Монголія, Казахстан, Росія (перехід), Європа... і тут північна Норвегія. Не має телефону, немає навігатора, просто топографічна карта і невеликий компас. І вона не має грошей. Коли є термінова потреба, вона зупиняє десь і дивиться на час роботи. Заробивши необхідну кількість, вона рухається. Він живе в наметі весь час.

Вона просто перетворила світ навколо! Я можу уявити, як група здорових чоловіків може педаль протягом року і половину і жити без претензій до цивілізованих умов. Але дівчина!!! ЗАМОВИТИ Це мій новий ідол! Ось мій герой!!! Він є вірним лицарем і спасителям Всесвіту в одній особі. Я кладаю пам'ятник цим людям в кожному місті, де вони залишили свої колеса.

Побачивши її, я не міг пройти. Пропоную їй відпочивати в будинку, взяти душ і їсти. Довгий час я слухав історії про свої пригоди. Я пообіцяв себе, що один день я був би на великих дорогах, так що я не буду повертатися найближчим часом. Я побачила її, дала їй всю свою їжу, теплий светр, баночка білків і пакет батарейок. Немає нічого іншого, щоб дати.

Зараз на шляху до Лофотенських островів (одна з найкрасивіших місць за національною географічною ознакою). Я попросив її про плани і коли вона збирається закінчити її подорож. Вона сказала, що вона не планувала все ще, але б просто не тримала до тих пір, поки вона могла педаль.

Це важко почати, але навіть важче зупинитися

P.S. І пам'ятайте, що просто змініть наше споживання – разом ми змінюємо світ!

Джерело: www.ecology.md

Категории

Смотрите также

Новое и интересное