303
Поза радості материнства
У кінофільмі «Секс і місто» є улюблений момент, коли дівчата (так, я зателефоную їм, що лютий ювілей знаходиться на горизонті, і я хочу подумати, що я все ще дуже молодий) починає ділитися радами материнства з невеликою кількістю алкоголю і комфортним середовищем. Я дуже люблю цей момент. Тому він дуже правдивий і чесний.
Ми ніколи не пишумо про те, що неправильно і що кожна щаслива хвилина материнства має стегнову сторону. Ми любимо маску благополуччя. Я люблю його так багато. Ми дивимося на один одному профілі і милуємо, наскільки красивими, виконуючими і радісними материнами. Вони, за склом, але не нам.
Неспокійні ночі, нереалізовані амбіції, ненаповнені мрії, довге для таких дорогоцінних моментів самотності і миру, нещастя, тому що є просто не достатньо часу для чогось (і іноді дуже важливо), що робить нас дійсно щасливими.
З якоїсь причини в суспільстві прийнято, що молода мама повинна мати досвід роботи в цілодобовому режимі і безкінечне щастя від самого себе. І ми сором'язливі, щоб визнати інших, і часто самі, що материнство складне, це те, що виснаження, бере силу, позбавляє сну.
Материнство є найважчою роботою на землі. Так чому це не може викликати роздратування, втоми і небезпеки? Не менше іноді. Чому ми не даємо собі право випробувати весь спектр почуттів і емоцій одночасно?
Я боїться, я буду мати після цього повідомлення. Я ніколи не буду торгувати своїм життям, сім'єю та матір'ю для будь-якого іншого. Ні. Я дуже щаслива, і я майже абсолютно щаслива людина, яка має господиня і найбільш емпатетична, розуміння, спокійна, уважна дитина.
Але навіть так, я за рік, коли я належав тільки до себе. Іноді я відчуваю себе сумним, що я не можу витрачати свій день, як я хочу. Я торкнувся, рідко, але торкнутися від безладності і втоми. Життя Марії: Стрітення Ісуса Христа Але це не постійний стан щастя і задоволення, а не картина універсальної любові і обійми. Це процес, в якому є вгору і вниз, є щастя і нещастя, є задоволення і біль, є сльози радості і садіння.
Тексти пісень, а це означає: І я думаю, що ви повинні бути трохи щасливі, просто, додавши його до себе і інших іноді. Видання
Автор: Марія Ніконова
П.С. І пам'ятайте, що лише змінивши вашу свідомість – разом ми змінюємо світ!
Джерело: alpha-parenting.ru