301
толерантність до приниження
«Тлерантність – це медичний термін для нездатності організму настоятися іноземним тілом. Загальна толерантність - смерть.
Дотримання приниження є коли я приниження, і я вважаю його законним і правильним, тобто я внутрішньо погоджуюсь з цим і продовжувати процес приниження вже в межах себе.
Наприклад, хтось говорив про те, як я витрачаю вільний час. Людина, яка не має такої толерантності, виведена в стилі «що ваш бізнес?» Тим не менш, хто є толерантним, буде відчувати сором'язливу або провину і відштовхувати себе ще більше.
Захищаючи себе від нової атаки з-за кордону, тобто за принципом «Я буде комфортним для вас, і ви не скажете мені неприємні речі». Так я хочу атакувати себе, ніж боротися з вами.
Для слабкого чоловіка, щоб боротися з батьками, це небезпечна дія, в ситуації, де весь життя залежить від батьків. Небезпечний для боротьби з кимось Що насправді чудово використовується роботодавцями і людьми, які мають залежність від їхнього догляду. І звичайно батьків. Це насправді називається зловживанням влади.
Але така модель поведінки, тобто ставлення до себе, фіксується як досить функціональний спосіб захисту, і часто використовується де немає залежності. Як, як я залежав від друга? Як мені залежати від мого чоловіка, якщо я можу допомогти собі? Або ще більше, як я можу залежати від мого бабуся?
Вульнерентабельність безпосередньо від явища толерантності. Якщо я атакую себе, то я вічно не загострю рану власної нижчості всередині мене, і якщо хтось піднімає свій голос трохи, подивіться на мене - і це все, я вже помирала. По суті, в такій ситуації людина не захистить себе, але інший від його занурення як реакція на розбіжність для себе. Не мій юрист, але інший, хто атакує мене від висоти свого задуму. По суті, цей нападник не запитав його, щоб виправдати і захищати, крім того, якщо він має достатню агресію на атаку, то він може захистити себе, без вашої допомоги. Сальвація поросят – робота полодження.
Захищаючи мене від захисту себе, як нормально незадовільний досвід, де мій вихід був пригнічений тими в потужності. І людина з таким досвідом не ризикує повторно перевіряти, чи зможе він захистити себе чи ні, ні якось навчати свою самозахисту. Плюс додає до віри, що я дійсно тьмяний щит. Це історія двох вовків. Якщо ви годуєте вовк, який називається тьмяним щитом, він росте. Видання
Кредит Анна Павлосен
П.С. І пам'ятайте, що лише змінивши вашу свідомість – разом ми змінюємо світ!
English, Українська, Français...