302
Як позбутися від судинних зірок в 10 днів
Судинні зірки є однією з найпоширеніших проблем сучасної жінки. Це розширення підшкірних судин. Вони переважно з'являються на ногах і обличчі. Менше на спині, шиї, руки. Причини виникнення судинних зірок можуть бути як внутрішніми, так і зовнішніми.
Вони можуть з'явитися через генетичну схильність; через гормональну недостатність. В результаті гормональної недостатності стінки судин розслаблюють. Внутрішні чинники можуть бути порушені згортання крові і порушення венозного відтоку.
Прискорити зовнішній вигляд зовнішніх впливів на шкіру - заморожування, надмірне фасцинування з солярієм, ванною, хірургією, глибоким пілінгом шкіри, застосуванням гормональних препаратів, надмірне вживання алкоголю і нікотину.
Вазкові зірки можуть бути артеріальними, капілярними або венозними. І вони діляться на лінійну, дерево, арахнід і точку.
Сьогодні існує безліч способів лікування і видалення. Розглянуто деталь в статті судинна сітка на ногах. Але ми спробуємо з вами перевірені, популярні способи і економимо гроші. У мене є судинні зірки на обличчі і стегнах. Тексти пісень, а це означає: Вони пішли зараз. І допомогли мені два народні рецепти, які я дізнався від випадкового друга. Ці народні засоби дуже прості і досить ефективні.
1,1 км Купити зелений помідор, порізати його і розмістити на червоному шкірі на обличчі або в іншому місці проблеми. Тільки томати повинні бути зеленими. Червоний не підійде нам, так як не містить кислоти, яка має лікувальний ефект.
Такі компреси наносять на 2-3 хвилини, після чого змащують і змащують оброблене місце зволожувачем, щоб від кислоти, що міститься в зелених помідорах. Курс народного лікування 10 днів. Трохи більше, це не зашкодить.
2,2 км Три рази на день змащувати заспокійливе місце з яблучним оцтом, не більше чотирьох тижнів. До кінця четвертого тижня, можливо, раніше, вени пішли назад.
Я спробував обидва методи. І перша і друга в ефективності практично не відрізняється. Але все ж на обличчі рекомендуємо робити компрес зеленого помідора, оскільки оцет має властивість сушити шкіру. І ноги і інші уражені ділянки тіла, перед сном, протріть яблучним оцтом. Видання
P.S. І пам'ятайте, що просто змініть наше споживання – разом ми змінюємо світ!
Приєднуйтесь до нас на Facebook, VKontakte, Odnoklassniki
Джерело: rus-health.info/Kak-izbavitsya-ot-sosudistih-zvezdochek-za-10-dney-2657.html