Анна Ціпріс: Старий вік на поріг, перезавантажити мозок

Старий вік на поріг, перезавантажити мозок

Ось смішний жарт: Що таке успіх і коли ви вважаєте себе щасливим?
4 роки: якщо ви не використовуєте підгузки.
На 12: Якщо у вас є друзі,
Коли ви 20, якщо у вас є секс,
На 35, якщо ви робите багато грошей,
На 60, якщо у вас є секс,
На 70, якщо у вас є друзі,
У 80-х роках, якщо ви не користуєтеся діаперами.

Дуже позитивний погляд на вік, це не так? Хто, коли, чому і чим ми отримуємо ідею, що молодий живий і старий жити? Вони живуть і хочуть жити. І це життя може бути як активним, так і цікавим, - сказав Андрій Максимов, письменник, сценарист, телеведучий улюбленої програми «На миті в країні».

Вікові періоди

« » » » » » » » » » » » » » » Для того, щоб виконати одну мету в старій вікі і впоратися з поставленим завданням, написав Герман Хес, необхідно погодитися з старим віком і з тим, що вона приносить з ним, потрібно сказати так. Ми втратимо значення і значення наших днів і процвітаючи життя.

За поточними критеріями Всесвітньої організації охорони здоров'я, вік від 75 до 89 років є річний вік. Передають літньому віці - від 60 до 74 років. Понад 89 років вже довголіття (до речі, давні греки вважаються віком від 43 до 63 років, у Стародавньому Римі – від 60 років).

У рамках інтерв’ю «Секрети молоді на німецькій мові». Професор Річард Клат, засновник Німецького товариства охорони здоров'я та профілактики (Baden-Baden), відповів на запитання: Чи можна боротися з старінням?: Процес старіння впливає на спадкові фізичні та психічні властивості, а також соціальний та природне середовище. Ми не можемо змінити його, як ми бажаємо. Але щоб розробити праву тактику поведінки, яка уповільнює старіння в нашій потужності. І скоро ви починаєте його слідувати, більш відчутний результат. Досвід Європи показує, що прихильність до розумних результатів життя.

На сьогоднішній день 75-річні роки в розвинених країнах підбираються можливості своїх 65-річних співвітчизників 20 років тому. Що таке, в двох десятках років відреагував за десять років. Я думаю, що це не погано. Вчені переконані, що процес старіння значно більш залежить від способу життя. Ті, хто фізично і психічно активні, які живуть в стабільних соціальних умовах, спостерігати модерацію в харчовому і спиртному віці більш повільно.

Вік "Як добре ви шукаєте!"

Багато людей похилого віку вірять, що старий вік починається, коли людина відчуває себе старою. Є багато жінок старше 70 чоловік. Хтось сказав: Я вже дуже старий, я нічого не хочу, чому це щось – молоді роки не повертаються; Я не хочу жити, старий вік, старий вік, я став настільки страшним, повністю перетворився в стару жінку; і т.д.

Інші причини: Мені потрібно зробити щось з собою, я не хочу перетворити в стару жінку; Я зацікавився все, я люблю все нове, незважаючи на мій вік; думаю - вік, я не сто років; Я щасливий всім, що оточує мене, хочу подорожувати і вчитися багато і т.д. Інші мають власний кредо: Я відчуваю себе молодим, незважаючи на мій вік. "ICH FÜELE MICH JUNG" – німецькі жінки І якщо це простіше, то потрібно прийняти те, що жінка, крім молоді і зрілості, має ще один вік: «Що вам подобається!»

Чоловіки спокійні, не фокусуються на їх облисіння, сіре волосся, зморшки, другий підборіддя, дзвіночки, які заважають кнопкою куртки і т.д. одяг. Однак один чоловік К, відповів на питання, коли він відчував підхід старого віку, поділився секретом. Одного разу, у 60-х роках зустрілася з хорошою жінкою під час відвідування, і вони відразу відчували, що їм сподобалося один одному. Вона подарувала йому свою адресу з надії його зустрічі. Вранці він дивився на адресу і знайшов, що йому потрібно йти на неї з двома переказами, він раптом зрозумів, що він не хоче йти в будь-яку точку і ускладнити своє життя.

« » » » » » » » » » » » » » » Це коли я зрозумів, що я отримав старий, і що був початком нової фази в моєму житті під назвою «старий вік приходить». Деякі чоловіки, навіть сім'я, що приїжджає до старого віку, шукають пригоди, які називають «седіна в бороді, демон в ребра». Вони починають дати і вводять в тісні зв'язки з молодими жінками, полегшуючи те, що вони, таким чином, затримуючи їх старіння. У житті, найчастіше, через деякий час, такий стрес призводить до передчасних інфарктів, інсультів і розчарувань. І що приносило річний вік.

Чоловіки та жінки старшого віку, які освоювали комп’ютер мудрості, активно шукають всілякі поради в Інтернеті про збереження здоров’я, запобігання віку, попередження хвороби Альцгеймера, правильне харчування і т.д., в цілому, не списувати все. Підпишіться на професійні інформаційні бюлетені: «Як запобігти старінню», «Як схуднути», «Пало дієта», «Фаце Фітнес», «Як полюбити себе», і багато інших. Друзі, знайомі та іноді небайдужі люди (який випадково отримав одну або іншу адресу електронної пошти) надсилайте один одному всі види порад та рекомендацій по електронній пошті, обмін поглядами.

Коли вони зустрічають, вони дебують, особливо коли вони читають діаметрично протилежне повідомлення, яке, наприклад, австралійські вчені радять одне, а американські або зраїльські – однозначно інший (наприклад, про високий рівень холестерину: чи є це питання чи ні, чи корисні яйця разом з томатами або ні, чи розвивається ракові клітини від їжі смажені або не і т.д.). Дебати родзинок навколо пиття: скільки повинен людина пити в день: літр, два або навіть три? І все раптово...Бабач і отримує інформацію від ... науковців, які вивчали 8,000 осіб: пити повинен бути помірним, або навіть згортання, і т.д.

Останнім часом багато сайтів опублікували « Поради лікаря-кардіолога», навколо яких відбувалися живі дискусії. Багато хто вважає їх найбільш розумними, особливо для літніх людей - пити якомога більше до 1 літра води в день, тобто кожен має власну питну ставку - що потрібно дотримуватися її. Я даю ці поради, які, на мій погляд, цілком прийнятні: Дуже важливо правильно вибрати воду: 2 склянки води після прокидання - сприяє активації внутрішніх органів. 1 склянка води 30 хвилин до їжі - сприяє засвоюванню; 1 склянка води перед прийомом ванни – допомагає знизити артеріальний тиск 1 склянка води перед сном – уникає інсульту або інфаркту.

Які рекомендації можна надати людям, які понад 60 років?

Сьогодні ці рекомендації публікуються так багато, що вони не можуть бути вказані, значно менше спостерігали. Вони активно розповсюджуються в різних соціальних мережах. Дуже зручно вибрати для вас. Після того, як люди старшого віку мають своє завдання, яке дає сенс до свого існування, дає можливість брати участь у житті в середовищі, де вони знайшли себе у віці. Не втратити інтерес до життя – це те, що стає вирішальним у віці

Як пише психолог Emerson, «Чому він думає про весь день». Ми можемо самі зателефонувати одержувачу і узгодити зручний час і місце вручення квітів, а якщо необхідно, то збережемо сюрприз. Таким чином, це буде гарна ідея, щоб відмовитися від таких звичок, наприклад: подумайте про поганий; скаржайтеся на життя; налаштуйте себе за невдачу; спілкуйтеся з людьми, які вбивають свою самооцінку; подумайте про те, що інші скажуть; проведіть вільний час протягом чотирьох стін; постійно кисть; порівнювати себе з іншими; зафіксувати на минулому; купити і зберігати непотрібні речі, зрушити відповідальність іншим і заздрити. Як ви знаєте, заздрість є однією з семи смертельних гріхів (з Біблії), які з'їдають людину з в межах і позбавляє його миру.

Моя 17-річна онука раз попросила мене, «Грандма, як ви відчуваєте у вашому віці?» Ти не старий, але каже мені про те, як ви відчуваєте, коли ви старієте. Я був трохи плутаним і не міг відповісти на неї. Я не відчуваю себе старим, тому я вважаю це питання і писати її лист.

Скинути мозок до сприйняття цих порад.

Порадуйте кожен день, коли ви прокинете в своє ліжко, пройдіть на ноги у вашій квартирі, не в годівлі будинку. Не застигти, не затирати на різні випадки. З повагою, пам'ятайте, але не відчуйте на ньому.

Жити в подарунок, приклеїти до девізу: «Життя тут і зараз». Тільки сьогодні ми можемо вирішити будь-які проблеми. Учора пішло і завтра може навіть прийти. «Десарі – це тисячі можливостей, які віддають перевагу тисячам причин». Налаштуйте свої завдання і намагайтеся якомога простіше виконувати завдання, заплановані на сьогодні.

Насолоджуйтеся спілкуванням з вашими онуками, дайте їм хороші поради, але не «забудьте» їх виховання, особливо тут в іншій країні. Дізнайся з дітьми.

Не нав’язуйте своє сприйняття проблем у ваших дітей. Подбайте про свої проблеми якомога простіше, не тягуючи своїх дітей і онуків.
Не загиблий Бог, вибачте здоров'я, що у вас є. А також, любов себе і зробити все, щоб дійсно любити і оцінити вас. Не тягуйте близьких людей з вашими проблемами. Видання

Приготований Анна Ціпріс

П.С. І пам'ятайте, що лише змінивши вашу свідомість – разом ми змінюємо світ!

Джерело: www.web-globus.de/articles/starost_na_poroge_perezagruzim_mozg

Категории

Смотрите также

Новое и интересное