Патологічна формула любові

499.00 Р

Скріншот з фільму Woody Allen Manhattan

Формула:

Люди, які люблять мене Люди, які люблять мене

Я думаю, що хтось сказав: «Що таке патологічне?» Ми можемо самі зателефонувати одержувачу і узгодити зручний для вас час. Кожна людина має певний тип, який вони підсвідомо виглядають.

У свою чергу, він сам відноситься до певного типу, який хтось любить і хтось не робить. Якщо ми говоримо про конкретну ситуацію, це може бути абсолютно нормальним, що відображає ставлення двох специфічних людей до одного.

БУТ. Є досить велика кількість людей, які чітко слідують патологічній формулі любові. І якщо партнер показує зацікавленість у мене, то я відразу втратив інтерес до нього. І неважливо, що він перспективний, милий, цікавий.

Той факт, що він зацікавлений у мене робить його менш привабливими для мене. І навпаки правда. Є партнер, який не зацікавлений у мене, і причина пропонує, що це ненадійна, вітрова егость, з якими відносини не призведе до нічого хорошого. Але це той, хто мене ловить, і це з ним, що хочу побудувати відносини.

А голова людини здається зрозуміти все. Впевнений, що це більш розумний, більш раціональний, щоб боротися з ким-небудь, хто любить вас, але тіло і емоції, які втрачають вас, щоб завоювати один проти кого розум не відчайдушний протест.

Парадоксально, коріння цього механізму лежать не по відношенню до людей, а по відношенню до себе.

Давайте подивимося на цей механізм більш докладно, тому що він не з'явився з синього. На підставі ставлення до себе і ставлення не дуже добре, якщо погано.

Проблеми з самооцінкою викликають людину для поділу всіх людей, які вони відповідають на дві категорії.

За якими критеріями він класифікує людей, я не розповість тут, хто цікавиться, він може дивитися вебінар на самооцінці на нашому каналі.

Перша категорія людей – ті, що надягають над собою. Друга категорія людей – це ті, що надягають. Поведінка щодо членів перших і других груп може істотно відрізнятися.

До тих, хто поступається мені, можна відпустити, не вирішувати стосунки з ними. Я можу пообіцяти щось і не виконувати, бо я не ціную стосунки з цією категорії людей багато.

Не кажучи вже про людей, які я поставив в другу категорію. Я кладаю їх над мною і вірним фактом спілкування з ними, прийнятий в їх коло, збільшує свою самооцінку.

Люди, які я поставив над собою, хочу, заслуги, тому я намагаюся зробити їх щасливими. Я можу навіть приглушити і жертвувати свої інтереси для перебування з ними.

Тепер перейдемо до відносин. Я відчув себе, але вам подобається мені. Так що є щось неправильно з вами, - Я повинен заробити право бути схожим. Я хочу зробити щось, щоб хтось цікавиться мною. І ви, як мені. Я люблю себе. Так є щось неправильно з вами. Так ви гірше мене.

Так, у моїй класифікації я кладаю вам нижче мене, і я не буду цінувати відносини з вами. Я збираюся зробити вас неправильним. І якщо ви хочете зв'язатися з мною ще більше для моєї поведінки, то щось неправильно з вами. Яким засобом я не зацікавлю тебе. Ви будете нижчими і нижніми очима. Поки я втратив інтерес до тебе.

Але партнер, який ігнорує мене, до якого я не дуже зацікавлений, лікує мене з контемптом. Не цікавиться відносинами. Добре зроблено. Я був. Тоді я наду тебе. І я хочу, щоб перемогти вас над тим, що я можу сказати себе не так погано. Це доведе, що я можу бути коханим.

Для цього я буду чекати. Я збираюсь на щось, що я не згоден з серцем. Я не люблю. До тих пір, як мій партнер залишається з мною, і я можу довести до себе, що я гідний такої людини.

Що відбувається, якщо я закінчую партнера? Якщо він раптом починає лікувати мене добре. Я в кінцевому підсумку перейде його до нижньої категорії і втратив інтерес до нього.

Це часто буває у чоловіків, які досягають красиву дівчину, часто відчувають байдужість на початку відносин. З'ясувавши, що вона буде відхиляти або віддати перевагу іншим.

Коли він хоче її, він думає тільки про неї і не потребує одного. І він зробив, і раптом людина різко змінює, стає неуважним. Він віддає перевагу проводити час з друзями. Шукаємо інших дівчат.

Жінки часто гріхи, згодні спочатку до тих відносин, які не підходять їм, тільки бути з цим чоловіком. А потім вони скаржаться, що він не вважає її, непристойний, не враховує її інтереси. Незважаючи на це, вона не може думати про зміну відносин.

В результаті патологічна формула любові полягає не в площині відносин з іншими людьми, але в площині ставлення до себе. Відповідно, ви повинні вирішити не стільки проблем у відносинах як проблема з самооцінкою. Видання

Автор: Борис Литвик

P.S. І пам'ятайте, що просто змініть наше споживання – разом ми змінюємо світ!

Джерело: www.facebook.com/cross.club.ru/posts/944576545571907