Гаврил Кузини: Цукровий діабет 30 днів

Д-р Габріель Кузинс вже давно відомий в сировинних колах, але отримав популярність серед загального публіки після виходу його фільму, який називається «Чисте діабет в 30 Днів». Цей документальний фільм показує, як група людей з ожирінням і цукровим діабетом повністю припиняє прийом і в залежності від наркотиків через місяць сирої їжі під наглядом доктора Кузинів. Доктор Кузинс заснував Дерево життя фонду в Арізо, де люди навчають належне харчування, в тому числі правильне харчування в шкільній системі. Також навчає підтримувати місцеве сільське господарство і як стати здоровими людьми. Д-р Кузин проводить аналогічні навчальні програми в різних країнах Африки.

У своїй книзі The Cure для діабету, Габріель пояснює, як повністю вилікувати цукровий діабет II типу: через ряд очищення з особливим низькокарбним харчуванням (фазним), безшовними вправами, травами і добавками. Д-р Кузин рекомендує цю дієту всім, не тільки діабетики. За словами Габріла, цукровий діабет часто викликаний дитячими вакцинаціями, і цукровим діабетом, викликаний поганою дієтою (надлишок жирів і цукру). цукровий діабет II є значно більш поширеним серед мас і найбільш легко вилікується через правильне харчування. За даними Габріла, цукровий діабет є запаленням, яке може бути швидко знежирене великою кількістю кормів для рослин.

Є лише три вегетаріанські фази в методі лікування цукрового діабету (веганізм означає, що людина не їсть будь-яких продуктів тварин, але тільки сирої рослинної їжі або продуктів, які пройшли термічну обробку при температурі не більше 40 градусів Цельсієм (подається в духовці). У першій фазі не можна їсти будь-які фрукти і нічого солодкого. У другій фазі можна вживати сирі продукти, фрукти та овочі з низьким глікемічним індексом, такі як ягоди та морква. У третій фазі майже всі сировинні корми та іноді фрукти з високими глікомічним індексом допускаються як ласощі (наприклад, два банани на добу).

Люди з серйозним захворюванням радять дотримуватися першої фази протягом трьох місяців або більше, потім переходити на другий етап, а потім на третій. Для більшості людей другий етап рекомендується для оптимального здоров'я. 50% дієти повинні складатися з вуглеводів, таких як зелені рослини, овочі, паростки і водоростей - все в сирій формі (можна засолити або сушити при температурі не більше 40 градусів, так як ферменти не руйнуються). Решта дієти повинна складатися з вирощених круп, бобових і горіхів. Такий раціон не тільки ліки і є найкращою профілактикою від захворювань, але і сприяє омолодження організму і довголіття.

Більше, жити довше

Dr Gabriel Cousins в 70

Чим менше ви їсти, тим довше ваше життя – ця ідея була вперше висловлена вченим Луігі Кунаро в чотиринадцятому столітті, який жив до 102 років. Відцентрові товариства споживають набагато менше калорій, ніж люди на заході. Ми радісним способом цього є їсть живих рослинних продуктів – сирої їжі, оскільки сира їжа менш калорійна, ніж однакова, але термічно оброблена. Сам Д. Кузини пішли на голодні удари за сороку або більше днів на часі.

Яка сира харчова дієта оптимальна для вас?

Д-р Кузинс каже, що сира харчова дієта також повинна відповідати за конституцією людини і резонувати з кліматом, який вони живуть. Наприклад, люди з конституцією тіла вата (віконня, худа конституція), особливо якщо людина живе в степу, повинні їсти більше жиру у вигляді горіхів і авокадо, а також більше солі для запобігання зневоднення. Конституція Питта (вогонь) може з'їсти трохи більше фруктів (хоча Габріель не рекомендує дієту з високим вмістом вуглеводів і велика кількість фруктів, особливо при захворюваннях, а також при тривалості, так як цукровий вік людина). І конституція кафа (вода) краще вживати більш сирі овочі, паростки і продукти з низьким глікемічним індексом. Наприклад, мед і фрукти містять цукор, але фрукти охолоджують тіло, і мед прогрівають спину. Тому в холодних кліматах сирі корми рекомендують вживати більш жирні продукти, а мед замість фруктів.

Вправа

Доктор Кузини не рекомендують занадто багато вправ. Вам необхідно знайти які твори найкраще для вас, бути йоги, ходьба, цигун і т.д.

Уринотерапія

Гавриїл говорить, що він спробував сечі лікування в Індії в '80-ті роки і він працює, але зараз навколишнє середовище так забруднюється, що він не рекомендує його. Цікаво, що це дещо збігається з викладаннями Фалуна Дафа, яка згадує, що в минулому землю було загоєння і мала цілющий ефект, наноситься на рану, і зараз, якщо нанести землю на рану, ви отримаєте інфекції, адже земля, як і всі живі речі, тепер несе велику карма.

Кислота або лужна

Людина здоровіше при внутрішньому середовищі є більш лужним. Натуральна сира харчова лукалізує кров. Але д-р Кузинс стверджує, що надмірна алкалізація тіла також погана і приносить тіло з балансу, особливо це стосується, коли людина протягом тривалого часу з'їдає тільки сирі овочі або фрукти, так щоб зберегти правильний баланс кислотності в сирій їжі потрібно також їсти горіхи, крупи і бобові.

Огляд фільму: Цілюючі діабети в 30 Днів

Важливим елементом в сирій їжі є те, що для поліпшення травлення важливо замочити і в деяких випадках проростити зерна, бобові, горіхи і насіння до споживання. Є багато інформації про цю тему в Інтернеті. Процес замочування і розтягування багато разів покращує і полегшує травлення. Горіхи і насіння слід замочити в злегка солоній воді, а крупи в слабокислій воді (можна використовувати лимонний або яблучний оцет). Сухі крупи, квасоля і горіхи повинні бути в водяному сепараторі або плиті (нижча температура), як правило, весь день або ніч. Висушена їжа зберігається протягом тривалого часу, горіхи можна розмістити в скляній банці і зберігати в холодильнику до споживання.

У таблиці показано, як довго кожен тип продукту повинен бути замочений і проростений:

• Час замочування їжі (h)
  • Мигдаль 8-12 Не пропустіть або 3 дні
  • квасоля Adzuki 8-12 4
  • Амарант 8 1-3
  • ячмінь 6 2
  • Чорна квасоля 8-12 3
  • Бразильський горіх 3 Не пропускаємо
  • Пшениця 6 2-3
  • горіхи кешью 2-4 Не пропустіть
  • Пташенята/Garbanzo 8 2-3
  • Флакони 1⁄2 Не проростити
  • Горіхи 8-12 Не пропустіть
  • Кута 7 2-3
  • Лентільські бази 7 2-3
  • Macadamia горіхи 2 Не пропустіть
  • Простетична 5 12 годин
  • Мах 8-12 4
  • Етмеал 6 2-3
  • Pecan 6 Не пропустіть
  • Пісташки 8 Не пропустіть
  • Насіння гарбуза 8 3
  • Насіння трактора 8-12 3-4
  • Насіння кунжуту 8 2-3
  • Насіння соняшника 8 12-24 годин
  • Лебеді 4 2-3
  • Горіхи 4 Не проростити
  • Пшениця 7 3-4
  • Дикий рис 9 3-5
Трохи про мій сюжет. У своїй молоді після всіх видів дієт я знайшов сиру дієту, яка допомогла мені схуднути, але я їсти багато фруктів, дотримуючись рекомендацій плодоношення. На зиму цей вид їжі складний для мене. Пізніше, з переходом, тема харчування, що виділяється на фоні, і я просто ate звичайним вегетаріанським (більше вегетаріанським) їжею. Але через роки такого харчування додано багато зайвої ваги, з'явилися набряки ніг і пальці, печія, проблеми травлення ... Я був особливо непоганий печінкою, яка прийшла з усього, що я дам. Вирішуючи, щоб зібрати себе разом, я знову відправив сиру, тільки цей раз я їсть в основному сирі овочі і зелень, а також пророщені крупи, квасоля (беса я проростити і кип'ятити) і замочений горіхи. Серцева печія повністю пропущена, вага нормалізується і стан здоров'я відмінна. Тому я близько до рекомендацій лікарів сирої їжі, які радять не фокусуватися на фруктах, але їсти більше сирих рослинних продуктів. Всі овочі знайомі з нами, включаючи картоплю, моркву, буряк, кабачки можна споживати сирою. У разі картоплі необхідно очистити, натерти і полоскати під водою кілька разів до тих пір, поки вода прозора, щоб змити неприємний крохмаль. Якщо ви страждаєте від печі, крохмаль краще не змивати, так як картопляний сік є кращим засобом від нього.

P.S. І пам'ятайте, що просто змініть наше споживання – разом ми змінюємо світ!

Джерело: www.newsps.ru/zhizn/izlechit-diabet-za-30-dnej-sovety-syroeda-doktora-gabrielya-kazensa.html