Секрет: про всілякі «замінні риби»

Це смішний, коли хтось використовує слово незамінним. Основні, жири, амінокислоти, вітаміни id. У світі є кілька незамінних речей, а також людей. Вони кажуть, що навіть я заміню, і це просто іржі. Люди успішно виживають страшну голодацію на неїстівній їжі. Я вже безшумний про місцеві особливості їжі в різних країнах. Будь-який з ваших невизначних продуктів легко замінити - це правило необхідно пам'ятати.

І для найбільш просунутих, правило: «Це не продукт без якого людина не може жити, але є продукти, які вбивають нас. й

Сьогодні ми будемо говорити про рибу. Більше того, чому не варто їсти. Я не збираюся писати багато слів про те, що риба має однакове право жити як ви, так і я, як є троли з фразою «Туреччина також має душу» або щось схоже.

І так, перш за все, щоб похвалити «успішність» риби Омега 3 - поліненасичені жирні кислоти. І відразу ж провал, як отримання омеги 3 з риби не регульована не з точки зору економіки, не корисно для тіла, не етики. Повернемося до етики та економіки.

До кількості омега 3, льон або насіння шия не поступаються рибі. Їм простіше і швидше, ніж ріжуча або смажена риба. Але крім Омега 3 всі інші поживні речовини зберігаються в насіння льону, а не єдиний вітамін залишається в рибі після смаження / приготування / парків. Крім того, як будь-яке джерело протеїну тваринного походження, згущений протеїн риби небезпечний організму. Тому будь-яка розмова про білки в рибі повинна бути припинена. Крім того, вилучення білків з рослинних продуктів набагато простіше і корисніше. Вітаміни всіх «ди» при нагріванні при різних температурах. Про це написав лікарі і любителі, навіть Артемій Лебедєв, як тільки відродив ступеню батьків, які дають дітям компотувати, надії отримання вітамінів з нього. Не існує вітамінів, що залишають в варених / смажених продуктах. Таким чином, всі статті в журналах, які розтирають про вітаміни А, В і Д в рибі, вважаються помилковими, тому що це навпаки на науку - вони були в ній, коли він був плавання в воді. Калій фосфор і праска в тому ж органічному вигляді більш легко вбирається з насіння, зелені і овочів. І на відміну від термообробної риби, яка обертається кожну хвилину після забою, всі мінерали і вітаміни з рослинних продуктів не завдають шкоди організму, а важливіше містять всі допоміжні елементи всередині натуральної, непошкодженої форми. І, нарешті, йод, що риба отримується в їжу водоростей. «Чому б ви їсти рибу, щоб отримати йодину, вона отримує від водоростей,» японські вчені просять. І справді, чому?

Якщо ви ще хочете їсти рибу:
1,1 км Риба може їсти лише хвилину після забою. У японських ресторанах я побачила японську мову. Це право - ні з вас. Японка буде досить їсти м'ясо ясен або антибіотико-наповнененене м'ясо (це тому, що культура споживання м'яса молодша в Японії), ніж смажена риба.
2,2 км Риба не може бути нагрітою, не варена, ні смажена, ні засихати. Єдине, що ви можете зробити з ним, щоб засолити його.
3. У Ви краще скидати ідею.

Не живу істоту було завдано в написанні цієї статті. Подумайте з головою і Google, щоб допомогти вам. Не хвилюйтеся про їжу.
Калі Шанькар 2014, Хімалаї.

П.С. При приготуванні льону кашу (на фото), багато насіння льону, банани і меду були твердими тертками, а зверху його посипали насінням марюани - все зроблено без найменшої симпати для продуктів і для читання буддійських сатра з сусіднього монастиря. Час приготування - одна хвилина в блендері.

Насіння мар'яна P.P.S. не має наркотичного ефекту. Вони неймовірно корисні і містять безліч «інсектолотів». Вартість нічого варити, все зроблено в блендері. Опубліковано Євген Небоженко П.С. І пам'ятаєте, просто змінивши наше споживання – разом ми змінюємо світ!

Джерело: www.facebook.com/photo.php?fbid=10203637199148132&set=a.1508615592946.2067856.1161019676&type=1&theater