генерація нездатних

Я поїду на весілля фотографа в інтернеті і я люблю її фотографії. З Я тепер намагаюся відчувати багато, якщо не всі, то я пишу дівчину: «І візьміть мене на весілля як безкоштовний помічник?» Весільна дівчина здивована, але вона розкладає зустріч для мене на сьогодні, за 12 годин, щоб побачити, який вид фруктів я ранку.

Я набрав нараду в календарі, телефон в потрібний час нагадує нагадку, кладаю на мої підробки, дивитися і камеру, і в призначеному часі я прибув сьогодні в призначеному місці. Чекаю за годинник, щоб закрити о 12:00, я зателефоную:

- Lena, hello, я тут.

- Мовчання в трубі інтерв'ю негайно призвело мене до поганих думок.

- У Третяковській, на в’їзді ми погодилися зустрітися.

до О, я заготів.

Я довго навчився утримувати мат, навіть коли я потрапив на молоток на пальцях, тому я кажу спокійно:

- Великий. У вас є хороший день і повісити. Я не хочу слухати стипендії або що-небудь, як це. Я знезаду.

Але це не було тут: протягом 10 хвилин три тексти прибувають на мій телефон, в якому дівчина (прив'язка!) замість простого апологування для свого суглоба, відварює три ці на голові:

1,1 км Я не згадував наради.

2,2 км Не дійсно, вони кажуть, і я хотів би зустрітися з гістеричною (це прямий килимок для мене), які відразу ж кидають труби.

3. У По суті, я нічого не знаю.

Я дивився цей текстовий джерело лоп і висихати. Проста природна фраза: «Що я забув про зустріч» ніколи не вийшов.

генерація безвідповідних коронок. Насолоджуйтеся тими молодими людьми, які завжди приходять на зустрічі, ви добре, але ви є унікальним винятком. Решта кошені приклеюються навколо кутів, які не хочуть розпізнати свої пуделі, навіть коли ви вже попікали їх нісом, приймаючи їх шкірою.

Я бачив, що я не маю сил. У звичайному алгоритмі «записати зустріч – приїхали до неї, і не змогли – попередили» У 9 з 10 випадків люди віком від 18 до 26 років просто не відвідали заплановані зустрічі. У надзвичайно успішній версії, двадцять хвилин до зустрічі (коли ви майже там), ви отримуєте ебать текстове повідомлення, яке, ви бачите, він / вона не працює. Я поїхав 18 кілометрів, половина Москви, істота, з двома передачами в метро, витрачаючи годину і половину на дорозі в одному напрямку, повністю руйнуючи свій день, і ви, scum, "доне вийде"? Тексти пісень, а це означає: І ви текстуєте мене про це 20 хвилин до призначення?! Але це, знову, удачі – людина, що підібрав телефон і написав вам, що «не працює». Книжка не відмерла! Переважна більшість просто не приходять.

А коли ви почекайте 10-15 хвилин, зануріть людину і попросіть його, де ви, скажете, сонце, і в відповідь ви почуєте «Ох, я не можу це зробити» або «Ох, я заготував», потім... Я не знаю, як так точно, без матів, щоб закінчити цей вирок. Подруга працювала над рекрутингом, тому він також просто отримував: ви читаєте резюме, зателефонуйте, заплануйте інтерв'ю, надішліть нагадування на день, все це OK. Час приходить - вони не приходять! Не приходьте!

І тільки 1 в 10 (з десяти заклинання!) мовчки, без поломок, без кік, без свербіжних і зубних протезів, мовчно приїжджає до призначеного дня. Я готовий їхати і нести в руки таку людину, яка просто доходить до зустрічі. Що було нормою 15 років тому. А ще раніше, наші мами та та йди, якось вдалося організувати зустрічі в парі місяців без SMS та мобільного зв’язку. І це... Генерація моронів від Vkontaktika, замість мозку, які навіть не знають, як використовувати календар у своєму телефоні і не є тим, що вони звикли до лотка в домашніх умовах. Про нас Видання

П.С. І пам'ятайте, що лише змінивши вашу свідомість – разом ми змінюємо світ!

JavaScript licenses API Веб-сайт Go1.13.8