Дізнайтеся, що батьки відчувають себе як любов.

浜у 涓 蹇

Парентальна любов неоднозначна. Нерідко мами і татами замінюють дану концепцію з схожими проявами почуттів: ревнощі, гіперпротекторія, привітність, тривожність, залежність. Як виявити ефект заміщення і як це небезпечно для вашої дитини?

Гіпероперація Бажання постійно керувати матір’ю, а часто з'єднуватися з компасіонованими бабусями) пояснюють її любов. Батьки не пускають дитину з погляду. Проява незалежності при потомленні схильності до гіперпротекції мами вважається прямим загрозою сімейній гармонії.

Гіперпротекція практично не викликає скарг, коли дитина невелика. Карапуз дійсно потребує підвищеної уваги і догляду. Тим не менш, для деяких батьків, тягач за охорону не ослабляє. У випадках, коли діти виростають, і мама продовжують бачити їх як безпорадні малюки, кожен крок якого вимагає контролю.

«Чи не ходите в наступному дворі. Не буде друзів з цим хлопцем. Ви не вимкнете телефон, щоб я можу дістатися до вас. Я знаю, коли ви отримуєте додому, фрази, які вказують на прогресивну тривогу. Небезпека: Діти, які стали жертвою гіперпротекції, не здатні приймати ініціативу, залежать від чужої думки, спираючись на зовнішню допомогу.

Ялович Яловий означає, що він любить. Ви пам'ятаєте цю спільну і досить суперечливу історію? Між поняттями «ялого» і «любителем», не завжди бажано поставити знак. У деяких випадках ревнощів надходить інші позитивні почуття: догляд, торк, ніжність.

Як можна ревнощити дитину? Деякі ревнощі шлюбного партнера (наприклад, мати відчуває дискомфорт, коли дитина витрачає більше часу з батьком), інші є ревнощами родичів (grandparents), викладачів шкіл або тісних друзів потомства.

Як правило, ревні батьки не люблять те, що дитина відчуває необхідність догляду за зовнішніми, навіть близької людини, слухає свою думку, слідуючи порадам. «Якщо він віддає перевагу іншій людині мені, то я зробив щось неправильно. Я думаю, що я поганий батько, за цими думками лежить страх бути відхилений, нелюблений, забутий. Небезпека: дитина боїться відчувати і висловлювати прихильність для всіх, крім батьків, він переконаний, що тільки мати (або батько) заслуговує на справжню любов.

Власники

Самі батьки намагаються краще «зробити» дитину до себе. Відчуття гнійності характерна для мами, вагітність яких приступає до ускладнень. Жінки, які протягом дев'яти місяців, побоюючись втратити дитину, вирішивши тягар, прагне підтримувати постійний контакт з дитиною.

«Це моє горло і кров. Я провів так багато енергії, тому зараз хочу, щоб він був завжди там для мене, мати, які не пускають йти з дитини.

Дати, швидше за все, щоб показати права своїх дочок, ніж їхні сини. Отці, які обмежують свободу своїх підлітків дочок, здавалося б, здатні захистити їх від соціальної небезпеки. По суті, це неприпустимо для власників танців, щоб реалізувати, що їх маленькі виростають, відходять і готують, щоб вилетіти з гнізда батьків. Небезпека: Діти, які є «навченими» батьками, неускладнені, і почувають себе винним, коли вони не можуть продемонструвати свою увагу матері або батькам.

Аксіті.

Аксітет для сучасного і майбутнього дитини властивий кожному батькові. При підвищеній тривожності пригнічує інші позитивні почуття. Так, чуйна мама не буде радіти своєму синові, хто йде на поході з класом, і чуйний батько заподіяти йому підліткову дочку, щоб піти на дати.

Якщо ви попросите таких батьків, чому вони прагнуть пофарбувати життя дітей в чорному кольорі, вони переплановані подрібнити їх плечі, вони кажуть, що вони нічого не мають на увазі, щоб порушувати дитину, просто вони хвилюються, що б сталося. Небезпека: Підвищена тривожність передається від батьків до дітей, вони стають неспокійними, підозрілими, бояться приймати важливі рішення і вийти з зони комфорту.

Залежність

Деякі батьки дійсно залежать від своїх дітей. Мама і тато намагаються провести максимальну кількість часу з дітьми: взяти їх з ними працювати або зустрітися з друзями. Залежні батьки позбавляють себе і дитини права на особистий час і простір.

В результаті як діти, так і їхні батьки відчувають самотність і самотність, коли обставини змушують їх дистанцію один від одного. Згодом нитка, що з'єднує батьків і дитини, перетворюється в міцну трос. Важко його розірвати. Як правило, спроби поділу робляться зростаючими дітьми, які хочуть відчувати себе самостійно. Батьки протистоять, відроджують, скажуть і маніпулюють, намагаючись відроджувати колишнього близького зв'язку.

Небезпека:

Діти виростають з переконанням, що вони не мають права на конфіденційність, вони не приймають рішення, не звертаючись за порадами, бояться діяти за межі того, що їх батьки дозволяють, регулювати їх життя на потреби і потреби близьких. Видання

P.S. І пам'ятайте, що просто змініть наше споживання – разом ми змінюємо світ!

Джерело: letidor.ru/article/psikhologicheskiy-obman_-5-chu_158822/