В'язані фігурки тварин менші, ніж спрагу від SuAmi

доб.200

В'язані фігурки тварин менші, ніж спрагу від SuAmi В'єтнамська сім'я п'яти створює в'язані мініатюрні фігурки тварин, які не більше, ніж шиття спрагу. Сім'я має власну зареєстровану торгову марку «СуАмі», під якою вони створюють, працюють і продають свою продукцію через інтернет-магазини. Назва бренду надається на честь наймолодшої дочки сімейства майстрів Суямі, які надають ідеї та надихає всю сім'ю для створення мультфільмів з улюблених казок та оповідань. Кожна статуетка ретельно опрацьована на сімейній раді, матеріалах і вовняних нитках вибирається з яких створюються більш об'ємні фігурки тварин. Кожна фігура унікальна і має власний характер і образ. По дорозі, якщо ви хочете купити ...

В'єтнамська сім'я п'яти створює в'язані мініатюрні фігурки тварин, які не більше, ніж шиття спрагу. Сім'я має власну зареєстровану торгову марку «СуАмі», під якою вони створюють, працюють і продають свою продукцію через інтернет-магазини. Назва бренду надається на честь наймолодшої дочки сімейства майстрів Суямі, які надають ідеї та надихає всю сім'ю для створення мультфільмів з улюблених казок та оповідань. Кожна статуетка ретельно опрацьована на сімейній раді, матеріалах і вовняних нитках вибирається з яких створюються більш об'ємні фігурки тварин. Кожна фігура унікальна і має власний характер і образ.

До речі, якщо ви хочете купити такий крихітний, вязаний вихованець у вашій колекції, вартість одного такого шедевра, хоча ручної роботи, але іноді перевищує $ 100. Але якщо ви не купуєте, то хоча б подивитеся на створення людських рук, від кольорових вовняних ниток, створених за допомогою звичайного гачка, можна прямо зараз.

Погляньте на цю веселу програму "Зоолотий зоопарк", яка може підходити в одну руку.

р.

16972818

, Україна

Видання

P.S. І пам'ятайте, що просто змініть наше споживання – разом ми змінюємо світ!

Джерело: allfreefoto.ru