У нас є серйозні проблеми - загальний непереносимість повільного руху.

Я думаю, що у нас є серйозна і масивна психологічна проблема, яку ми повинні зробити щось про національну вагу, і це загальна непереносимість повільного руху. Багато водіїв дратують плетінням 60 км / год, якщо дорога дозволяє більше, а правила не роблять. Я знаю, що дуже добре почуваюся. Некомфортний. Це навіть важко, не просто повільно їздити, але, поки ви приводите швидко. Зменшити, сказати, від 110, і зараз 90 починає відчувати себе як ткацтво, як трактор, так і 60 — стоячи ще. Особливо на хорошій трасі, в хорошій машині. Для багатьох водіїв це викликає хворобливе відчуття втрати часу, яке дуже стресове, якщо навіть не переоцінює.

І я буду розуміти людей, які не можуть їздити без зайвих, цитуючи безглузді відходи часу через тривалі відстані і нескінченні села по дорозі.

Я можу зрозуміти емоції, але я не можу погоджуватися з логікою. Чому?

Що ж немає відходів часу! Є тільки емоції: відчуття киньки, як черепаха і часу лікування.

Саме тому я вірю, що ця проблема є чисто психологічною, і потрібно залучати до неї відповідні фахівці. Адже це емоції, не поширене почуття, що змушує нас прискорити, а потім після того, що виправдовує себе логікою, яка інакше, кажуть, неможливе. У той же час сусідний автомобіль, який поїхав за правилами і типом, залишався далеко позаду, після першого заправки доведеться знову перезавантажити. І це цілком природно.

Візьміть калькулятор і просто підрахуйте його. Наприклад, автомобіль відповідає правилам руху і зменшує до 60 населених пунктів. У той же час автомобіль B їде «якщо тільки не розріджений», на швидкості 80. Питання: Скільки сіл ви повинні подорожувати, щоб зробити різницю між першою і другою принаймні годину? Давайте скажемо середнє село кілометрове довге. Скільки сіл ви думаєте, що це буде? Я рахував. 240. Дві сотні і сорок сіл! Чи знаєте ви, скільки людей живуть між Москвою та Мурманською? Трохи за сто. Майже два тис. км. Привід дня чистого часу. А час набути від усіх «легальних надлишок» буде настільки незначним, що навіть в кафе ви не встигнете обідати.

І ось трохи більше математики. Скільки часу автомобіль А перемагає автомобілів B в одному кілометрі нашого середнього села? 15 хв.

Одну ніч, в с., на дорозі, посередині провулку, п'яний чоловік лежав. Єдине, що врятувало йому, що швидкість була невеликою, і світло було віддалено. І він, ймовірно, врятував мій батько, занадто (він був водіння), тому що не кожен здатний пробачити себе таким провиною, як смерть іншої людини. З тих пір я попросив себе те ж саме питання кожного разу на трекі: «Чи можу я зробити що-небудь прямо зараз, якщо фари раптово кидають чоловіка, що лежав від темряви?» Припустимо, навіть 60 у такому випадку питання здається занадто швидко. І вдень, до речі, є досить випадки, коли хтось їде в дорогу, з'являється велосипед, з'являється з-за іншого автомобіля і т.д., і завжди раптом. Життя людини за сорок мільйонів хвилин. Ризикуючи їх, ми не будемо навіть виграти одну хвилину, тільки чверть. Видання

Приготований Олегом Радулом П.С. І пам'ятаємо, просто змінивши свою свідомість – разом ми змінюємо світ!

Джерело: www.facebook.com/olegradul/posts/836759929693233